Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en dejlig dag…de havde begge fri, solen skinnede fra en skyfri himmel, næsten vindstille kun en let lille brise, der dårligt nok kunne få græsset til at bevæge sig, og selv om det var tidligt på dagen så var det allerede varmt. En perfekt dag til hans ”lille” overraskelse…

Alt hvad der skulle ske de næste 12 timer havde han planlagt helt ned til den mindste detalje over de sidste 3 måneder, han havde endda kalkuleret med uventede hændelser…ingen ting – absolut ingen ting skulle ødelægge denne perfekte dag.

SEX I DAG?

Han var stået meget tidligt op for at få ordnet det aller, aller sidste, det som simpelthen ikke kunne klares før nu, så som at pakke bilen. Hun lå stadig og sov, smuk som hun var, mens han pakkede bilen med de ting de skulle have med. Hun anede ikke uråd, viste ikke noget om at de i dag skulle noget som helst - andet end at slappe af og måske slikke lidt sol. Jo de havde da snakket om at de skulle grille eller sådan noget, men det var jo egentligt ikke noget specielt i, i og med at de grillede en del nå muligheden bød sig!!

Denne dag skulle hun rigtig forkæles, det havde hun fortjent – hun skulle afstresses, komme på andre tanke. Startskuddet lød med morgenmad på sengen.

Han vækkede hende med kærtegn og kys og serverede så morgenmaden…og der skulle forklares hvorfor at der var morgenmad på sengen, men han ville ikke fortælle noget før hun var klar til at tage af sted på en tur…mere var ikke nødvendigt at hun fik at vide på dette tidspunkt. Modvilligt måtte hun jo nøjes med at vente, men hendes nysgerrighed var for alvor blevet tændt, da han havde sagt at de skulle på en tur.

Hun skyndte sig i bad, og da hun kom ind i soveværelset havde han lagt tøj m.m. frem til hende, hvilket ikke hjalp mod hendes nysgerrighed, tvært imod. Han havde nemlig lagt hendes frække bundløse trusser og tilhørende top frem, hendes kærlighedskugler, en nederdel samt passende skjorte frem. Selv var han kun klædt i det mest nødvendige…

Inden de kørte fik hun bind for øjnene samt håndjern på. Hvilket tændte hende endnu mere.

Da de kom frem til stedet, det helt specielle sted, en lille lysning i skoven tæt på søbredden, som han nøje havde udsøgt, ”tømte” han bilen for alt det der skulle ud af den for at kunne få denne dag til at blive perfekt, bredte tæppet ud og arrangerede det der skulle arrangeres, før han hjalp hende ud af bilen.

Han hjalp hende ned på tæppet, hun ville gerne have øjenbindet af, men det måtte hun ikke, og begyndte at made og pirre hende med jordbær overtrukket med chokolade, og gav hende champagne at drikke. Dette gav hende resten, hun kunne ikke holde til mere, hun var så liderlig som hun aldrig havde været før; hun begyndte at plage om at blive kneppet, men han nægtede at kneppe hende, hun skulle ikke slippe så let. Hårdt og bestemt fortalte han hende, at vis hun ikke snart stoppede med at plage, ville han tage drastiske midler i brug og hun ville bl.a. få ”mundkurv” på - han ville simpelthen kneble hende så hun ikke kunne sige noget. Og da hun ikke tog denne trussel alvorligt, skred han så fra ord til handling. Han kneblede hende med det der til indkøbte SEXLEGETØJ.

Så lagde han hende ned på ryggen og åbnede hendes skjorte; begyndte så at pirre hende med en strudsefjer. Hun hulkede og vred sig af liderlighed, hun havde det ligesom om at hun skulle sprænges af liderlighed. For at sætte prikken over i’et trak han op i hendes nederdel og startede med at pirre klitoris med fjeren, det fik hende til klynke og vride sig endnu mere af liderlighed.

Han stoppede med fjeren og begyndte at kærtegne hendes krop med kys og kærtegn, hun begyndte at ryste af fryd, pirrede hendes brystvorter med tungen, slikkede hende ned over maven for at ende ved hendes fisse. Kærligt begyndte han at slikke, sutte samt nappe hendes skamlæber, det fik hende til at klynke og ryste endnu mere af fryd, han slikkede omkring skede åbningen og af og til lod han sin tunge glide ind i hendes drivvåde fisse. Sådan blev han ved i et stykke tid, indtil at han kunne mærke på hende at hun ville have mere end disse kærtegn, så han afsluttede denne del af seancen med at slikke en lille bitte smule på hendes klitoris, lige nok til at give hende en mindre skælven gennem hele kroppen. Inden han rejste sig op trak han kærlighedskuglerne ud af hende, så fjernede han kneblen, tog sit tøj af og vente hende om på alle fire!!

Nu skulle hun kneppes – doggie style. Han stak sit stive lem op i hende og hun kom med et forløsende ”skrig”. Først stille og rolig, så hurtigere og hårdere, så igen stille og roligt, så lange hårde stød, der igen fik hende til at klynke af liderlighed.

Han trak sig ud, lagde hende ned på hendes højreside, og startede med at kneppe hende igen, langsomt men hårdt og bestemt - trak næsten pikken helt ud af hende hver gang, og masserede hendes bryster. Hun vred sig og peb af lyst, hun ville have mere, og mere hun skulle få! Så vente han hende om på den anden side, og kneppede hende hurtigt og hårdt. Hun hvinede og skreg af fryd, var nærmest i ekstase, da han var lige ved at komme trak han sig ud, lagde hende om på ryggen og kravlede ned mellem benene på hende og slikkede hende i og omkring skede åbningen, bed, suttede, og slikkede hendes skamlæber samt tog hendes klitoris under meget kærlig behandling, hun gispede og skreg af liderlighed og kom i en enorm eksplosiv orgasme.

Før han lagde sig ved siden af hende, tog han øjenbindet og håndjernene af hende. De lå ved siden af hinanden kyssede, kramme og kærtegnede hinanden blidt i et stykke tid, så spiste de lidt af den medbragte mad og drak noget af den medbragte vin, for igen at starte med at kysse, kramme og kærtegne hinanden.

Da solen begyndte så småt at være nedadgående, spurgte han hende om hun troede om de var færdige. Hun svarede at hun på en måde troede det, men håbede det langt fra!! Han rejste sig op og ”befalede” hende til at tage tøjet af, for de var slet ikke færdige endnu.

Hun gjorde som hun besked på. Han tog hendes hånd og sagde at hun skulle følge med, hvilket hun så gjorde. Han begyndte at gå ud i søens klare og varme vand og fortsatte så langt ud at vandet gik ham til navlen, så stoppede han og bad hende om at lægge sig på ryggen og flyde i vandet, hvilket hun gjorde. Han spredte hendes ben og begyndte at kærtegne hendes fisse med den ene hånd mens han holdt fast i hende med den anden, hun gibbede af fryd da han bøjede sig og begyndte at slikke hendes fisse igen, indtil hun låste benene om ham og glædes klynkende bad ham om at stoppe.

Efter at have taget nogle dybe indåndinger ”dykkede” hun ned mellem benene på ham og fat i han halvstive pik og begyndte at ”rive den af” på ham og tog den indimellem i munden og suttede på den. Så kom hun op igen stadig med en hånd der legende med hans rimelige stive pik, og beordrede ham til at ligge sig flydende i vandet, hvilket han med glæde adlød. Så tog hun for alvor fat, slikkede, bed og nappede skæftet og hovedet på pikken kærligt, lod tungen nænsomt lege med hans testikler alt imens at han kom med velfornøjede klynk og grynt af liderlighed, indtil hun syntes at den var stor nok til at han igen kunne og ”måtte” kneppe hende, mens hun skulle flyde i vandet….

Hun stoppede og sagde at hun ville kneppes, hvilket han helt og aldeles var med på. Hun skulle kneppes som aldrig før. Han spredte hendes ben og stak sit stive lem op i hende og begyndte at kneppe hende med rolige og dybe bevægelser. Stoppede, trak sig ud, for kun at stikke den stive pik ”langt” op i hende igen og igen. Stadig med knepne, begynder han med små ”hop” at bevæge dem begge to så langt ind mod bredden til hun ”gik på grund”. De kneppede i vandkanten et stykke tid med hende liggende på ryggen. Så trak han sig ud og lagde sig på ryggen, hun rejste sig, og ”besteg” ham med fælles hjælp, ansigtet vendt mod ham. Hun begyndte at ride ham, først langsomt så hurtigere og hurtigere, gispende lagde han sine hænder på hendes hofter og sænkede farten til ”lange” bløde bevægelser, dette fortsatte lige til han kom i en orgastisk eksplosion. Hun blev siddende på ham lige indtil at hans pik blev så slap at den ”faldt ud” af sig selv, så lagde hun sig ved siden af ham og de kyssede og krammede.

Efter at have lagt der i vandkanten i stykke tid rejste de sig, og gik over til deres lille ”lejer”, hvor de satte sig helt tæt og under samme tæppe. Sådan sad de et stykke tid, så rejste han sig gik over til bål stedet og tændte op, satte sig så tilbage og de nussede, kyssede og krammede, spiste og drak en lille smule indtil det var for koldt til at side nøgen under et tæppe. De rejste sig begge og tog tøj på, for igen bare at sætte sig ned, elske hinanden og bare nyde nuet!!!!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.