Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil fortælle om, hvordan en af mine hemmelige fantasier en dag blev til virkelighed. En af mine barndomsvenner har en lillesøster der er seks år yngre end mig. Jeg har kendt hende siden hun var ni år gammel og jeg har altid følt hun så lidt op til mig.

Lillesøsteren har altid været rigtig køn, med et flot model ansigt og en slank krop. Hun ved godt hun har "det" som gør at mændene står i kø. Jeg fulgte gennem hendes bror med i hvordan hun fra 15 års alderen fik sine første seksuelle erfaringer. Søsteren er den type der har succes med stort set alt hvad hun laver og ikke kun med fyrrerne. Hun kan få næsten hvad hun peger på, hun er ikke billig snarer reserveret. Hun var dengang svær at komme rigtigt ind på livet af, men var altid meget smilende og venlig. Jeg har i mange år fantaseret om hende, men vidste godt at denne drøm ikke var særlig realistisk. Hun begyndte sidste sommer på universitet og en dag mødte jeg hende inde på Strøget, vi snakker og aftaler at jeg skal komme ud og se hendes lejlighed. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde nogle bagtanker den fredag eftermiddag jeg møder op ude hos hende. Sagen var den at jeg kender hele hendes familie og at jeg gerne ville kunne se dem i øjnene igen. Men jeg fandt hurtigt ud af, at hun havde sine egne planner for vores møde.
Vi sidder og snakker om alt muligt, da hun pludselig spørger mig om jeg nogensinde havde tænkt på hende som noget andet end bare min vens søster. Jeg bliver meget forbavset, da jeg aldrig har oplevet hende så direkte før. Men glemmer alt om gode maner og fremstammer, at jeg har fantaseret om at være sammen med hende. Hun svarer, at hun har haft det på samme måde og tit tænkt på at ringe efter hun er flyttet til byen. Vi sidder tæt ved siden af hinanden i sofaen og i næste øjeblik kysser vi hinanden. Min penis bliver hurtigt stiv i mine bukser og jeg tænker på alle de gange jeg har drømt om hende. Jeg spørger om hun har lyst til, at vi skal gå i seng sammen og hun svarer ja. Vi tager tøjet af og jeg kan mærke at blodet dunker i min penis, den kan næsten ikke vente på, at indtage den smukke unge pige. Jeg bliver ikke skuffet, da hun endelig har taget alt sit tøj af. Hun er slank, solbrændt og har de sødeste små faste bryster samt en lille strittende numse. Ja og så har hun et modelansigt med langt mørkt krøllet hår. Jeg kan huske, at jeg var ude af mig selv, jeg vidste ikke rigtigt om jeg drømte eller om jeg var vågen. Jeg ville helst forsøge, at være blid og give hende en rigtig elskov oplevelse, men på den anden side har jeg lyst til, at hårdt gennem kneppe denne unge skønhed. Inden jeg når at tænke mere, giver hun mig noget olie i hånden og spørger om jeg ikke vil smører hende ind. Jeg massager hendes yderst velskabte krop ind i olien, imens mit lem dunker og mit hjerte slår næsten ude af takt. Til sidst kan jeg ikke klarer det mere, jeg lægger mig ind under hende, så hun hviler ryggen mod min mave og trænger ind i hende. Hun er våd og vi finder hurtigt en rytme. På hendes bevægelser kan jeg mærke at hun har mere erfaring end jeg umiddelbart troede. Hun stønner højere og højere og det giver mig en tilfredsstillede i sig selv. Jeg kan huske, at jeg tænkte Her ligger jeg og grov knepper en 20 årig. babe som de fleste mænd ville misunde mig Big Time for at få lov til at gå i seng med". Hvorfor lige mig?. Hun giver virkelig alt og stønner på en måde, der giver mig mere lyst. Jeg vender hende om og trænger ind i hende bagfra, imens hun ligger på alle fire. Jeg sætter tempoet op og set sorter for mine øjne. Men nej, jeg vil ikke komme allerede, denne gudinde krop skal udnyttes fuldt ud. Efter et stykke tid skifter vi over og hun rider mit lem. Hendes bryster hopper op og ned, hun sætter mere tempo på og sveden driver langsomt ned over hendes kønne ansigt. Mit lem er ved at sprænges, jeg giver hende mere pik samtidigt med, at jeg lægger hendes ben op over hovedet. Det giver mig en god fornemmelse af af, at det er mig der styrer legen. Jeg ligger og spidder denne veltrimmede unge pigekrop, hun er godt nok i god form. Til sidst kan jeg ikke styrer mig længere og kommer ud over hendes brune mave.

Siden den fredag i november har jeg ikke talt med hende, men jeg ved fra min kammerat at hun har fået en kæreste. Jeg tror, at vi begge fik udlevet noget som vi havde fantaseret om i lang tid. Jeg må indrømme at jeg stadig ind imellem drømmer om hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.