Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mette blev en aften sendt på gaden, hun skulle lege luder for mig. Hun bar kort stram nederdel med slids, sorte strømper med søm og et par meget højhælede sko. Under denne dejlige påklædning bar hun en rød blonde BH med bøjle og halve skåle, en strømpeholder som passer hertil, vampet makeup og som hun plejer ingen trusser. Der hvor vi aftalte at mødes, kom jeg i min bil for at samle hende op. Jeg steg ud af bilen, gik hen til hende, gav hende et kys og fulgte hende tilbage til min bil, hvor jeg åbnede bildøren og hjalp hende ind. Jeg gik rundt og satte mig ind bag rettet. Idet jeg startede, så jeg hendes i forvejen korte nederdel var gledet op så jeg kunne se et stykke af hendes bare lår og båndende fra hendes røde strømpeholder. Jeg lagde min hånd på hendes nylonbeklædte knæ og begynder at kærtegne lårene, samtidig med at jeg lod hånden glide videre op af hendes lår. Da min hånd nåede op på hendes nederdel, lod jeg fingrene glide ned mellem hendes lår. Hun spredte sine ben lidt og gled mere frem i sædet, således jeg lige i kanten af hendes nederdel kunne skimte hendes dejlige glatbarberede fisse. Jeg førte min hånd helt op til hendes fisse, hun spredte sine ben villigt. Hun spurgte frækt, om jeg syntes om hendes dejlige fisse. Jeg bekræftede og stak en finger op i hendes fisse og begyndte at fingerkneppe hende.

Da jeg fortsat sad og kørte, måtte jeg have øjnene på vejen og opdagede derfor pludselig, at hun var begyndt at knappe mine benklæder op. Inden jeg så mig om, havde hun fat om min stive pik, hun trak den fri af mine underbenklæder, hvorefter hun bukkede sig ned over mig og tog den i munden. For vi ikke skulle køre galt, måtte jeg stoppe hende, til jeg fandt et sted, vi kunne holde ind. Lige så snart jeg stoppede bilen, drejede hun rundt, så hun havde front mod mig, hun skrævede ind over gearstangen, trak sin nederdel helt op om livet, imens hun gled ned over gearstangen, spurgte hun frækt og kælent, om hun skulle bruge den eller om jeg vil kneppe hendes lille fisse.

Jeg tog fat om hende med begge hænder og gav hende et vådt og liderligt tungekys, hvorefter jeg sagde, jeg meget gerne vil kneppe hende. Jeg lagde ryglænet ned på hendes sæde og hun lå på alle fire og sagde kom. Jeg lagede mig på knæ på gulvet bag hende og strakte mit ansigt ind mellem hendes dejlige lår. Jeg begyndte at slikke og kysse hendes lår, stak min tunge ind i hendes fisse. Jeg slikkede og sugede hendes fisse længe og grundigt. Jeg forsatte ud på hendes balder, og til det bagerste hul, imens jeg lod min tunge cirkle rundt om hendes lille anus, stak jeg et par fingre op i hendes kusse og fingerkneppede hende lige til hun fik sin første orgasme. Så rejste jeg mig op og førte min pik hen til hendes fisse. Jeg stak kun lige pikhovedet ind, imens jeg fandt hendes bryster, som jeg kærtegnede let. Hun trykkede bagud mod mig for at få min pik helt i bund, samtidig med hun skreg "tag mig hårdt". Jeg tog fat om Mettes hofter og trykkede pikken i bund i hendes fisse. Jeg kneppede hende vildt og voldsomt, til jeg sprøjtede min varme sperm op i hende. Vi sank sammen på sædet og lå stille kyssede og kærtegnede hinanden.

Efter vi havde sundet os et stykke tid, begyndte hun at kærtegne min pik for at få den stiv igen. Da hun mærkede, den var ved at blive stiv, bøjede hun sig ned og tog den i munden. Jeg opdagede en mand som stod og spillede pik til vores show. Han sprøjtede sit sperm op ad vinduet. Åhhhhhhhhhhhhh, nu kommer jeg, Mette har nemlig suttet pik på mig, da jeg skrev dette brev.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.