BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var ved juletid for ca. 40 år siden, jeg var en stor knægt på 14, og havde endnu ikke fået vendt min interesse mod det andet køn. Nå men vi skulle have nogle af min far og mors venner på besøg i julen, men vores lejlighed var kun på tre værelser, så de måtte sove i stuen, medens deres datter og jeg skulle sove i mit værelse.

Datteren som hed Gitte var lige fyldt tolv år, fregnet, slank store blå øjne og et kort rødt hår. Hun kom sammen med forældrene og til aftensmaden så jeg hende for første gang. Hendes krop var meget fin, og da hun ikke brugte BH, kunne jeg se hendes små bulnede bryster, ikke meget mere end en halv håndfuld. Hendes øjne lyste op da vi mødtes, men jeg var ikke videre interesseret i hende, hun var jo en pige der bare pjattede hele tiden.

SEX I DAG?

Ved 10 tiden blev vi bedt om at gå i seng, og som sagt skulle hun og jeg sove i samme værelse. Hun gjorde sig i stand på badeværelse og gik i en bomuldspy ind på mit værelse. Nå men jeg gik så selv på badeværelset og gjorde mig klar og gik ind på værelset for at sove. Hun på en madras på gulvet, jeg i min egen seng.

En times tid efter jeg var faldet i søvn, vågnede jeg ved at jeg kunne mærke noget der bevægede sig i min seng, og jeg for op, og så at Gitte havde lagt sig op i min seng. Jeg vækkede hende og spurgte hvad hun lavede i min seng, og søvnigt sagde hun at hun frøs og om hun ikke måtte ligge der lidt.

Ok sagde jeg, men du skal være i din egen seng inden de gamle vækker os, og kun hvis du ligger stille. Det lovede hun.

Jeg lagde mig med ryggen til hendes ryg og lagde mig til at sove igen. Jeg blundede da hun vendte sig om, og lagde armen over mig. Pludselig kunne jeg mærke hendes hånd under min undertrøje, glide ned på mit maveskind. Jeg lod som om jeg sov, men fik alligevel rejsning. Hun lod sin spinkle hånd glide længere ned, og ligesom i søvne fandt hendes hånd ned på min pik, og holdt blidt omkring min pik. Pludselig sprøjtede jeg ud i mine underbukser. Shit tænkte jeg, hvad nu... Jeg stod op og hun "sov" bare videre. Mit undertøj var i mine forældres soveværelse, så jeg kunne ikke gå derind og hente et par nye underbukser, så jeg tænkte, hun sover, så jeg tog bukserne af, og lagde dem ved siden af sengen, og gik i seng igen, og håbede at hun igen ville holde omkring min pik.

Hun havde imidlertid vendt sig med ryggen til, så jeg lagde mig ind til hende med brystet mod hendes ryg. Det skulle jeg aldrig have gjort, for havde min pik været stiv før, så var den mere end dobbelt så stiv nu, og jeg kunne ikke falde i søvn sådan.

Jeg lagde min hånd om hende og min pik pressede sig mod hendes baller, og jeg lod min hånd glide op på hendes bryst, hvor jeg kunne mærke at brystvorterne stivnede lidt. Jeg masserede hende blidt, og jeg kunne mærke at hun skød sin lille numse imod mig. Her fik jeg et chok, den var bar. Min pik gled stille ind mellem hendes ben medens den gled op langs hendes spalte. Nu lå jeg med pikken mellem hendes lår og gjorde stille samlejebevægelser. Hendes hånd gled nu ned mellem hendes lår og pressede pikken op mod hendes hårløse spalte som jeg helt våd. Nu kunne jeg ikke styre mig længere, så jeg prøvede at komme ind i varmen, men hun holdt benene samlet og strammede ballerne. Jeg bevægede mig kraftigere, hun stønnede ja, medens jeg gled mellem hendes lår og fissespalte hvor hun pressede pikken op i spalte. Nu kunne jeg ikke klare det længere, og jeg kom i en sprøjtende orgasme meden hun stønnede ja! ja!. Da jeg var færdig malkede hun resten ud med hænderne, tørrede dem, vendte sig om og gav mig et stort kys og sagde godnat.

Det var dagen inden juleaften. Næste dag var vi uadskillige og gik hånd i hånd når vore forældre ikke var der. Gitte så på mig med sine kønne øjne og sagde, jeg har en julegave til dig i aften !!!!

Da det blev aften, og vi skulle spise sad Gitte og jeg ved siden af hinanden, hun i sød kort kjole, hvid og sort pepitatern, jeg i hvid skjorte og sorte bukser. Efter forretten fik vi det sædvanlige flæskesteg og and, og de voksne en masse rødvin. Min far var i godt humør og skænkede et glas rødvin til Gitte og jeg. Det smagte på det tidspunkt ikke særligt godt, men det kildede i vore kroppe, vi var jo ikke vant til at drikke noget. Da vi var ved at være færdige med hovedretten, sad vi og pjattede med hinanden og pludselig lagde Gitte sin varme hånd på mit lår, og kørte op mod mit skridt med en fingernegl. Det gav et sæt i min pik, og da hun stadig kørte op og ned, kunne jeg mærke at jeg blev våd i bukserne, presæd...Jeg nød hendes frække leg, men var nervøs for at jeg skulle komme i bukserne, eller at man kunne se presæden fugte mine bukser så jeg flyttede hendes hånd tilbage på hendes lår, og trykkede hende mellem benene, for at drille hende. Hendes tunge skød ud mellem hendes læber og hun slikkede sig om munden, hvilket gav mig en følelse af at jeg var lige ved at komme igen i mine underbukser.

Jeg skyndte mig ud på toilettet hvor jeg rev lidt i min pik, og pludselig stod Gitte i døren og sagde, hvad laver du, ku du ikke vente, med sit søde smil. Hun skyndte sig ind til mig, jeg skal tisse sagde hun og satte sig på toilettet. Min pik var stadig stiv, og nu tog hun den i hånden og kiggede på den, lænede sig frem og pludselig sugede hun min pik helt ind i sin mund, med læber stramt omkring, og i samme øjeblik jeg mærkede hendes tunge på mit blottede pikhoved, sprøjtede jeg med et stort støn alt ind i hendes kønne mund medens hun kiggede mig i øjnene med sine store blå øjne. Undskyld sagde hun med et grin, jeg var meget flov og skyndte mig at vaske pikken og gik ind til de andre.

Da hun kom ind igen spiste vi dessert og far gav et stort glas portvin til os begge. Gitte tog min hånd og lagde den i sit skød og kørte den op mod sit skridt, under sin korte kjole. Pludselig mærkede jeg hendes hårløse fisse, hun havde taget sin trusser af. Jeg kunne ikke lade være med at pille hende i fissen, hendes øjne blev helt blanke og pludselig gik en lille rystelse gennem hende, og hun gik ud på toilettet igen, og da hun kom tilbage sad hendes trusser på plads. Så gik resten af aftenen med gaver, vore forældre blev ret fulde, og vi gik ind og så fjernsyn. Medens vi sad og så fjernsyn, og jeg lige rejste mig, skød hun hånden ind under min balle og sad og kærtegnede mig.

Nu går vi i seng, husk at slukke lysene sagde min mor, og gå ikke for sent i seng, vi skal ud og køre tur i morgen.

Da der var blevet stille i lejligheden, begyndte Gitte at kæle for mit lår igen, og min pik rejste sig atter. Jeg kildede hende i siden, og pludselig sloges vi, og kildede hinanden, jeg på hendes små spirende bryster, hun mig mellem benene. I en pause kiggede vi på hinanden og mødtes i et varmt kys og hun stak tungen ind i munden på mig. Jeg gjorde det samme med min tunge, og hun suttede på den som hun tidligere havde suttet min pik medens hun kun fat mellem benene på mig.

Vi blev enige om at nu måtte vi hellere gå i seng. Da vi kom ind sagde Gitte til mig at vi skulle dele sengen, jeg nikkede bare. Hun begyndte at klæde sig af inde i værelset og for første gang så jeg hendes søde bryster, højst som en appelsin delt i tre dele. Hun beholdt sine trusser på og krøb under min dyne, jeg ligeledes i seng med mine underbukser på.

Vi lå lidt ved siden af hinanden, så prøvede jeg at kæle for hende maveskind og hun gjorde det samme ved mig. Vi begyndte at kysses, og vore hænder gik på opdagelse på hinanden igen. Mine udenpå hende trusser, hendes fingre fandt ind i mine underbukser og tog min stive pik i sine små hænder. Hun trak mine underbukser ned, og jeg skubbede dem helt væk og kyssede hende igen. Nu kunne jeg mærke at hun havde fjernet sine trusser og hun trak min pik hen til sin hårløse fisse og gned den mod min pik. Jeg kyssede hendes søde bryster og så bad hun mig lægge mig på ryggen. Hun satte sig henover mig, så jeg kunne slikke hendes bryster og hun samtidig kunne gnide min pik mod hendes kusse. Hun lod min pik finde hendes lille stramme hul og pressede sig lidt ned. Min pik var spræng klar da hun sagde, kan du huske at jeg lovede dig en julegave ??? ja, sagde jeg og tænkte hvorfor lige nu ?

Bedst som jeg ærgrede mig over at blive afbrudt i det i mit liv mest spændende øjeblik, sænkede hun sig ned over min pik, den blev presset op i hendes stramme fisse, nåede mødommen, for igennem denne og en voldsom sitren gik gennem hendes lille krop, sagde hun, dette er min julegave til dig, og min sperm skød i store skyl ind i hendes indtil nu uberørte indre.

Få sex i dag

Første juledag havde mine forældre og deres venner en aftale om at vi skulle køre en tur på landet, og spise på en lille kro. Vi stod op tidligt, før vore forældre og hyggede os lidt med at jeg kærtegnede Gittes små bryster, hendes brystvorter stod snart hårde og smukke, og vi hoppede i seng igen uden tøj. Hun lod sin tunge køre ned af min mave, ned til min pik, medens hun lå på knæ, så jeg for første gang kunne se hende lille hårløse fisse. Hvor var den smuk. Jeg lod fingeren køre mellem de små skamlæber og Gitte blev helt våd af mine berøringer. Hun nærmede sig min pik med sin mund og åndede på den, jeg kunne fornemme varmen fra hende. Med sine små hænder tog hun nu fat i pikken og klemte forsigtigt omkring den med sin ene hånd, hendes anden hånd fandt mine nosser og hun masserede dem blødt. Hendes mund omsluttede nu min pik, jeg var lige ved at komme i munden på hende som juleaften. Hun gav pikke et par sut og et ordentligt sug, og smuttede ud af sengen. Se nu at få tøj på igen grinede hun. Jeg stod op og pakkede min stive pik ned i mine underbukser og tog tøj på.

Vi spiste morgenmad sammen med forældrene som nu var stået op og gjorde os klar til at komme af sted.

Dengang havde vi en lille Fiat 1500, der kunne lige være 5 personer i bilen, og den var ikke ret høj. vore fædre måtte sidde foran, medens vore mødre satte sig bagi sammen med mig, Gitte forsøgte at sidde i midten, men det gik ikke så godt, så min mor sagde at jeg måtte have hende på skødet mens Gittes mor sad på den anden side.

Det gik nu ud af byen, Gitte på skødet medens bilen rumlede af sted, og vibrationerne forplantede sig op gennem min røv til min pik som var blevet stiv af Gittes bevægelser på mit skød. Hendes små stramme baller var i midten af mit skød, og min pik lige i hendes stramme revne. Hun var ikke i tvivl om at jeg var meget ophidset.

Vi skulle lige tanke op inden vi forlod byen, så vore forældre forlod bilen et øjeblik, hvorefter Gitte skyndte sig at tage sine trusser af under flæsekjolen. Hun sagde åben dine bukser hvilket jeg gjorde, hvorefter hun fiskede min pik ud, og satte sig på den og dækkede den til med sin kjole. Nu kom vore forældre tilbage og vi kørte videre. Gitte bevægede sig oven på min pik, som nu havde kontakt med hendes bare hud, hvilket fik min pik til st stritte som aldrig før. Gitte kunne føle min tilstand og sad lidt uroligt, så min pik gled ind mellem hendes tynde lår og hvilede i trekanten mod hende bløde hårløse fisse. Jeg kunne mærke at Gitte begyndte at blive våd i fissen da pikken gled op af hende og med et gav hun et lille hop mens hun med to fingre skubbede til min pik så spidsen af pikken kom ind i hende. Hun rokkede sig lidt rundt, og jeg kunne mærke min pik glide længere op. Hun var lidt tør, så pikkens vandring stoppede, og jeg kunne mærke at min pik blev hårdere af vejens vibrationer. Jeg kunne ikke styre mig længere, og lod min opsparede sæd sprøjte ind i hendes lækre krop medens jeg hev efter vejret, og herefter kom jeg helt op i hendes indre med min sæd som smøremiddel.

Den næste time sad min pik inde i denne søde skabning og hun bevægede sig så min pik ikke fik ro til at falde. Ca. hvert kvarter kunne jeg mærke at der gik nogle små kramper gennem Gittes skede, jeg er helt sikker på at hun kom tre til fire gange i den time, og jeg må da også indrømme at jeg selv kom et par gange mere, i små men intense orgasmer.

Da vi kom frem til stedet hvor vi skulle spise, var Gitte længe om at komme af mit skød, hvilket gjorde det muligt for mig at få pikken ind i mine bukser igen. Vore forældre råbte, hvad laver i, kom nu.

Da vi kom ud af bilen, var mine ben ved at give efter, mine nosser værkede af den lange ophidselse og det føltes som om de slæbte efter mig.

Vi blev nu bænket om bordet med Gitte overfor mig, og fik bestilt mad. Medens vi ventede på maden førte Gitte sin fod op mellem mine ben og klemte pikken mod stolesædet men det gjorde ondt i pikken efter så lang tids brug af mig så jeg flyttede hendes fod, men hun kiggede strengt på mig med sine søde øjne og rynkede brynene, så jeg lod hendes fod pine mig lidt mere.

Da vi var færdige med at spise sagde vi til vore forældre at vi ville gå en lille tur ud i skoven, de ville hellere blive inde i varmen så de sagde ok, vi ses om en time senest.

Gitte og jeg gik så hånd i hånd ind i den tilstødende skov, det var koldt så jeg lagde en arm rundt om hendes slanke liv og holdt om hende. Hun puttede sin lille hånd ned i min bukselomme og det kunne min pik naturligvis ikke stå for, den rejste sig straks. Gitte kunne mærke min stive pik, og hendes små fingre kildede den så den igen var stor og sprængfarlig.

Lidt inde i skoven var der nogle borde og bænke. Jeg gik med hende hen til et bord, og fangede hende og satte hende op på bordet. Nu lod jeg mine hænder gå på vandring under hendes bluse, hun brugte ingen BH, til hendes små spirende bryster, jeg legede med de små vorter, som voksede sig større og stive. Mine nosser var stadig ømme og tunge, og min pik meget stiv. Mine hænder søgte ned under hendes kjole og fandt trusserne som jeg trak af hende efter jeg havde skubbet hende bagover.

Mit hoved søgte nu under kjolen og jeg kunne se hendes smukke hårløse fisse tæt på for første gang. Skamlæberne var hævede, det skyldes vel også tiden inde i bilen. Jeg lod min tunge spille på hendes fisse og hun begyndte at blive våd igen, medens jeg lod min tunge spille på hendes lille tap, der voksede sig større og større og hun kom med et lille skrig .

Så trak jeg hende ud til kanten, slap min ømme pik og nosser ud i kulden, og borede min pik ind i varmen i hendes stramme fisse. Hun lå med sine store blå øjne rettet på mig, og slikkede sig om læberne medens hun stønnede, ja! ja! tag mig hårdt. Min pik voksede i størrelse og omkreds og jeg arbejdede med mit stempel som en kanin. Hun rakte sin hånd ud under mine nosser, tog fat i den og trak mig ind i hende. Med et stort brøl, dels af smerte og liderlighed tømte hun mig i sin stramme ventende fisse. Jeg har aldrig siden fået så stærk orgasme.

Nå men det blev tid til at komme hjem, hun sad på skødet af mig, jeg med verdens mindste pik, og hun med ansigtet boret ind i min skulder og sov fredeligt som et lille barn hele vejen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.