BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Efter en dejlig frokost på Kongebrogården ved Middelfart, sætter vi os ind i bilen.

Min nye Master tager en pose frem og rækker den til mig, og siger jeg skal tage blindfoldet frem og tage det på.

SEX I DAG?

Jeg skal til at protestere, men et fast blik fra ham, får mig til med det samme at lystre. Helt blændet kører vi videre, efter 10 min mærker jeg han tager farten af og drejer til venstre.

Vi kører lidt på en bumlet grusvej og han stopper bilen. Han åbner døren og tager fat i min arm, jeg mærker nervøsiteten gennem hele kroppen.

Han knapper min skjortebluse op, og trækker mine store bryster ud af min b.h.

Han fører mig videre frem, og han fjerner blindfoldet fra mine øjne, jeg kan se vi står på en p-plads ved et bord/bænkesæt i en lille lysning, omkranset af små træer og buske.

Jeg hører bilerne kører forbi ude på landevejen. Jeg kigger på han og spørger hvad skal vi her. Han kigger igen med det blik, hvor jeg har lært ikke at stille flere spørgsmål.

En stor Audi Q7 suv kører ind på parkeringspladsen og jeg ser tre mørklødede personer stige ud. De kigger lidt omkring og går direkte i retning af os. Da de er tæt nok, kan jeg se en ældre Arabisk udsende mand og kone, som er iført hijab og lang sort kjole, den sidste er en fyr der ser ud til at være en del yngre, en søn formoder jeg med det samme.

Lidt efter henvender de sig til min Master, de tale lidt sammen, jeg ser den ældre mand tage sin pung frem og hive nogle penge sedler frem. Han rækker dem til min Master og de nikker begge to.

Master vender sig og går tilbage mod sin bil.

De tre stiller sig rundt om mig, og begynder at lege med mine store fyldige bryster, de napper og klemmer mine vorter, så mine tårer springer frem i øjnene, jeg mærker den ældre mand lægge sine hænder på mine skuldre og presser mig ned på knæ.

Jeg ser den unge lyne sine bukser op og hive sin pik frem, han begynder at slappe mit ansigt med sin pik. Konen presser sine fingre på mine kinder, og åbne min mund, den unge mand begynder at mund kneppe mig, jeg mærker hvordan hans pik vokser i munden på mig.

Kvinden der står bag os, fjerner min bluser og min bh, og kniber hårdt i mine vorter. Jeg kommer med et lille skrig, og mærker med det samme en smældende lussing mod min kind, fra kvinden og tårerne springer frem i mine øjne. Den unge fyr presser sin pik ned i halsen på mig, og jeg brækker mig ud over hans pik.

Kvinder flår mig bagover ved at trækker mig hårdt i håret, hun fører mig hen til bordet, og bøjer mig ind over,

Den ældre mand griber at i mine arme og binder mine arme fast til bænkeryggen på hver sin side, jeg står nu fuldstændigt fikseret, jeg mærker det kolde og ru træ fra bordet mod mine bare bryster.

Mens den unge mand trækker mine bukser og trusser ned, hører jeg kvinden brække små grene af busken, hun kommer tilbage og begynder at piske mine baller, første blidt for senere at blive hårdere og hårdere

Jeg mærker striberne begynder at hæve op ve de mange slag, pludselig stopper hun og begynder stille at age og kæle på mine baller, til sidst sprede hun mine baller og jeg mærker hendes tunge finde vejen til min fisse, hun slikker og kæler med mig og jeg mærker den første orgasme rulle gennem min krop, mine ben bliver som gele, jeg kan næsten ikke holde mig oppe selv.

Den unge fyr er igen kommet til og presser sin pik op i mig, han banker løs med sin pik, han knepper mig i et raskt og højt tempo, efter nogle minutter kan jeg mærke, hvordan han mere og mere pumper pikken op i mig, han trækker sig ud og sprøjter sperm mod min fisse og ud over min mave hvorefter han trækker sig lidt væk.

Jeg tænker ved mig selv, det var nok første gang han skulle have sex, og de to var hans forældre, jeg er stadigt fikseret til bordet, men får tanken det nok var det.

Jeg ser kvinden træde op på bænken, hun trækker sin kjole op til hofte højde og sætter sig på bordet med spredte ben.

Hun presser mig ansigt mod hendes fisse, og kommandere mig til at slikke hende, jeg lader langsomt min tunge finde hendes klit, og slikker det bedste jeg kan, jeg hører hvordan hun små klynker, hver gang min tunge rammer klitten.

Mens jeg slikker mærker jeg hvordan en våd fedtet finger presser sig op i min røv, jeg giver et gips fra mig, mærker smerten da endnu en finger finder vej, han knepper og udvider mit stramme hul.

Den ældre mand presser sin kort men fede pik mod stjerne og hugger den helt i bund, jeg er vad at besvime af smerten, en efter lidt tid finde jeg en rytme og nydelsen breder sig i min krop.

Kvinden begynder at gnide fissen hårdt mod mit ansigt, hun er ved at komme, jeg føler hvordan hun kramper og klemmer lårene sammen om mit hoved, og hendes orgasme kommer af flere gange, hun sprøjter hendes safter ind i munden på, jeg sluger og synkes alt hvad jeg kan.

Jeg mærker at gamle gribe fat om mine hofter og prøver at presser sin fed pik, så langt op i mig som han kan.

Jeg hører ham sige en masse Arabiske ord, jeg ikke forstå, inden han pumper mit ømme røvhul fyld af hans varme sperm, han trækker langsomt pikken ud, og jeg mærker spermen løbe ned af mine lår, jeg er helt færdig og ligger bare ind over bordet.

Kvinden løser mine reb fra bænken, og jeg hører hvordan de begynder at gå mod deres bil.

Jeg prøver at rejse mig og ser min Master komme hen imod mig.

    

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.