Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde længe glædet os til denne ferie, hvor vi skulle slappe af og nyde hinanden. Vi havde kendt hinanden i flere år og vores sexliv var godt, men ikke med de store variationer i hverdagen.

Vi havde fået et dejligt hotelværelse, med en dejlig stor seng.

SEX I DAG?

Vi havde ligget ved poolen, så det var rart at komme ind på værelset, efter en eftermiddag i den bagende sol. Vi havde aftalt med de andre, at vi ville holde en lille siesta inden vi skulle ud og spise. Jeg stod foran spejlet og tog min bikini af, da du kom hen til mig og kyssede mig. "ved du hvad" sagde du "jeg har altid haft lyst til at prøve at binde dig" Jeg kiggede på dig i spejlet, du så dejlig solbrun og lækker ud "Det må du da gerne prøve" sagde jeg uden forventning om at det skulle være lige nu. Men inden jeg havde set mig om, lå du på sengen med et par håndjern "Kan de her bruges" spurgte du med et skummelt blik. Du rejste dig og gik hen mod mig. Tog mig i hånden og førte mig hen til sengen. "Jeg har også købt noget andet" sagde du og åbnede natbordsskuffen. Du tog en DILDO frem. "Ku´du tænke dig lidt massage?" spurgte du grinende "Ja tak" svarede jeg med et skævt smil - jeg kunne mærke at jeg blev lidt genert over dildoen, men jeg havde lyst til at prøve lidt nyt med dig og synes det var spændende "Så læg dig her på maven" sagde du. Du tog fat i mine hænder, satte håndjernene på og spændte dem fast i sengegærdet over mit hoved. Så helte du olie ud over min ryg og begyndte at give mig massage med dildoen. Det var nu ikke lige det jeg havde troet den skulle bruges til, men det var dejligt at blive masseret.

Du begyndte at køre dildoen ned mellem mine balder. "Rejs dig op" beordrede du. Jeg rejste mig og du begyndte at slikke mig, mens du kørte dildoen masserende rundt om mit røvhul. Jeg blev vildt ophidset og kunne ikke lade være med at rokke med. Du kørte dildoen ned til min fisse og startede vibratoren. Jeg stønnede, det var dejligt! Mellem mine ben kunne jeg se at du begyndte at lege med dig selv. Det så dejligt ud og jeg blev endnu mere tændt. Du stønnede højlydt "Det ser dejligt ud skat" Du begyndte at slikke mig. Først stille og roligt på min klit, men snart gled din tunge op i mit hul…"mmm" stønnede jeg. Du vendte dig om og slikkede mig nedefra. Dildoen gned du mod mit røvhul og brugte den anden hånd til at sprede mine balder. Helt forsigtigt førte du fingeren lidt indenfor, mens du stadig slikke omkring mit hul. Din tunge kørte rundt om mit hul og op mod klitoris og jeg var lige ved at komme, da jeg mærkede din finger…. Jeg skreg af smerte og lyst, da din finger brød igennem mit røvhul. Du træk din hånd tilbage og masserede blidt omkring hullet. "Jeg vil ha´dig nu…" skreg jeg. Dit åndedræt blev heftigere og du rykkede op under mig og gav mig et lang dejlig varmt tungekys "om lidt" sagde du med et frækt blik i øjnene.

Du hev dig selv ud under mig og satte dig helt op af hovedgærdet, så din stive pik stod lige foran mit ansigt " sut mig" sagde du beordrende. Jeg synes det var frækt at du var så befalende, jeg havde aldrig oplevet dig sådan. Jeg begyndte at slikke dig på pikhovedet. Du holdt fat i din pik, mens du fastholdt min nakke, ved at holde hårdt i mit hår og stønnede vildt. Du pressede mit hoved ned over din stive pik og jeg suttede alt hvad jeg kunne "Åh" jeg kunne mærke at du var lige ved at komme. Jeg satte farten lidt ned ved at stritte imod din hånd og kiggede dig dybt i øjnene. "knep mig" sagde jeg "knep mig nu" Du gispede og slap mit hoved - rejste dig og gik hen bag mig. Du gav mig et stort sugende kys i min våde fisse. Du satte nu din pik ind mellem mine skamlæber og førte den helt i bund. Det var så dejligt og en vildt fornemmelse, nærmest helt ny, selvom du jo havde kneppet mig hundrede gange før. Pludselig mærkede jeg en kold væske løbe ned over mine balder, du hældte mere olie på mig og tog igen dildoen og masserede den mod mit opvarmede røvhul, mens du kneppede mig skiftevis hårdt og blidt. Du gav et støn ved synet, da dildoen pludselig gled ind. Du tog hurtigt dildoen ud for at forsøge selv at trænge ind i min røv. Det lykkedes og du kneppede mig stille og roligt mens du stønnede højt.

 

Dildoen lå nu på sengen og jeg fik en ide…"Løs mig" hviskede jeg " "Ikke nu" svarede du. "Jo, løs mig nu" sagde jeg. Jeg lagde mig ned på maven så du ikke behøvede at trække dig ud. Håndjernene gik op ved et klik på en knap og mine hænder var fri. Du var meget tændt og kneppede hurtigt videre, mens du havde et tilfreds udtryk i ansigtet, når du kiggede på din pik der gled ud og ind af mit røvhul. Jeg fik fat i dildoen og rejste mig igen op på knæene. Jeg kørte langsomt dildoen op i min fisse og tændte for vibratoren. Jeg kunne mærke på dig at du blev vild over at kunne mærke vibrationerne gennem min hud. Du holdt stramt på mine bryster, mens du stønnede ind i mit øre. Din hånd gled ned og kørte hurtigt på min klit. Jeg kom med høje skrig, du vendte mig om og sprøjtede din varme sperm ud over mine bryster … Vi faldt begge om på sengen og du kiggede tilfreds op på mig. "Godt legetøj, sagde du!!!

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.