Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Skægt som forskellige ting nogle gange kan kalde erindringer frem hos en. I det her tilfælde var det et gammelt dameblad. Det var det eneste læsestof jeg kunne finde i det sommerhus konen og jeg havde lejet. Jeg lå ude i solen og bladrede bladet igennem i håbede om at finde en krydsogtværs. På en af siderne var der en artikel om solcreme der fangede min interesse. Men det var ikke artiklen, heller ikke damen på billedet, men derimod den bikini hun havde på. En rød bikini med hvide prikker.

Sidst jeg havde set sådan en var vel omkring 20 år siden. Det var en sommerferie på Lolland. Jeg var 15 og var sammen med min ven og hans familie, mor, far og storesøster. De havde et sommerhus der og vi fik tiden til at gå på stranden, i skoven, og på de omkring liggende gårde. Vi havde ikke set meget til Mette, som storesøsteren hed, hele ugen. Hun var nitten og havde en 'sommer kæreste' på en af gårdene, han hed vist Henrik. Han skulle noget denne her formiddag og Mette havde, vist efter en del overtagelse fra forældrenes side, sagt ja til at tage med Thomas og mig på stranden. Mette var inde i sommerhuset mens vi stod og pakkede cyklerne.

SEX I DAG?

"Jeg skal lige på toilettet inden vi kører", sagde jeg

"Siger du så lige at vi er klar?", spurgte Thomas.

Jeg nikkede, gik indenfor og ledte efter Mette. Jeg fandt hende ikke og gik hen til toilettet og tog i døren. Den var ikke låst, så jeg åbnede den. Det var et lille rum kun med plads til toilettet og en håndvask. Hvis man skulle tage et brusebad måtte man trække et forhæng foran døren og stå foran håndvasken. Foran mig sad Mette med samlede ben og trusserne nede om anklerne. Jeg stod og stirrede, og viste ikke havde jeg skulle sige. Jeg slog blikket ned.

"Jeg er lige straks færdig", sagde Mette urørt af situationen.

"Æhh.. ok", svarede jeg og lukkede døren hurtigt. Jeg gik ud til cyklerne.

"Øhh, din storesøster kommer lige straks", sagde jeg til Thomas og satte mig op på cyklen.

Da Mette kom ud nævnte hun ikke noget. Hele vejen til stranden cyklede jeg bagved hende med en underlig fornemmelse i maven. Pinlig berørt over episoden, og samtidig 'tændt' over synet der havde mødt mig. Mette var lige med et blevet meget interessant. Jeg kiggede på hende. Hun havde rødt fyldigt hår, hvide spinkle skuldre og tynde arme. Hun havde ikke andet på overkroppen end en rød bikinioverdel, med hvide prikker. Jeg kunne ikke se de tilhørende bikinitrusser, for hun havde viklet et tørklæde rundt om livet men jeg viste de var der. Røde med hvide prikker.

Nede ved stranden ville Mette ikke med ud og bade. Thomas løb i forvejen og jeg nåede lige at se hende binde tørklædet op inden jeg løb efter. Da vi kom op igen lå hun på maven og solede sig. De rød/hvide trusser skråede hen over hendes små baller. Thomas og jeg lagde os ned for at tørre i solen. Lidt efter kom Henrik. Mette kiggede op. De kyssede. Hun vendte sig rundt på ryggen og han lagde sig ned ved siden af. Jeg rejste mig op på den ene albue og lod som om jeg kiggede ud over vandet. De havde begge lukket øjnene. Mit blik gled hurtigt ned over Mette. Den prikkede bikinitop der skjulte hendes bryster. Videre ned over hendes flade mave og dybe navle. Mit blik endte ved trusserne og jeg blev mindet om episoden tidligere. Trusserne gabte lidt ved kanten til Mettes mave, mit blik fulgte prikkerne ned hvor de begyndte at bule lidt inden de forsvandt mellem hendes ben. Jeg forsøgte at forestille mig hende uden de prikkede trusser.

"Går I to ikke ned og henter nogle is", spurgte Mette. Hun skyggede med hånden og så på mig.

Jeg så på hende og nikkede. Thomas og jeg rejste os og gik ned mod kiosken ved havnen.

Da vi kom tilbage lå Henrik og Mette under hendes tørklæde. og lo indforstået. Thomas og jeg gik ud og badede igen. Da vi kom ind fra vandet fortalte Mette at hun ikke tog med hjem. Nogle af Henriks venner kom senere og de skulle feste på stranden. Vi pakkede sammen og cyklede tilbage.

Senere om aftenen da vi alle var gået i seng skulle jeg på toilettet. Mens jeg er der ude hørte jeg nogen rumsterer ude på gangen. Da jeg var færdig gik jeg ud på gangen. Jeg skulle igennem køkkenet for at komme tilbage til Thomas' værelse. Jeg kunne se der var lys. Da jeg kom ud i køkkenet så jeg Mette stå henne ved køleskabet. Lågen var åben og hun drak af mælkekartonen. Hun fik øje på mig.

"Hej", sagde hun. "hvad laver du her?"

"øh, jeg var lige på toilettet", svarede jeg.

"Nåå?", sagde hun og så på mig. Hendes øjne så lidt slørede ud.

"Ja det var jo noget værre noget tidligere i dag var? Så må jeg jo låse døren når der er så nysgerrige folk i huset". Hun smilte, stillede mælken på plads og kom hen til mig. Der var mørkt i køkkenet. Hun lugtede af øl.

"Det var et uheld", begyndte jeg.

Mette overhørte mig.

"Måske er du nysgerrig fordi du aldrig har set en nøgen pige før?". Jeg svarede ikke. Hun lagde hånden om min nakke. Jeg kunne dufte hendes hud, solcreme og saltvand.

"Har du?".

"Nej ", svarede jeg.

" Kunne du tænke dig det?", hviskede hun ind i mit øre. Vi stod helt stille i mørket, så nikkede jeg svagt.

Pludselig slap hun mig og løb lydløst ud af køkkenet. Jeg hørte skridt og lyset blev tændt.

"Jeg synes nok jeg hørte noget, hvad laver du?". Jeg vendte mig rundt og missede med øjnene. Mettes mor kiggede på mig.

"øh", begyndte jeg.

Hun kiggede ned på bulen i mine underbukser, og smilede svagt.

"Smut du hellere ind i seng igen", sagde hun, slukkede lyset og gik igen.

Den næste formiddag tog Thomas og jeg igen på stranden. Mette tog op til Henrik på gården. Lidt hen over middag kom Mette ned på stranden. Hun fortalte at Henrik skulle hjælpe sin far med noget, og at de derfor ikke kunne være sammen i dag. Hun bredte sit badehåndklæde ud ved siden af mit. Tog sin T-shirt af, bandt tørklædet op hun havde om livet og lagde sig ned på maven. Jeg slugte hver en bevægelse med øjnene.

Thomas og jeg fortsætter med at småsnakke mens vi så på de andre der badede. Indimellem stjal jeg et glimt af Mette ved siden af mig.

Hun vendte hovedet om mod mig og så op på mig med det ene øje.

"Gider du ikke smører mig på ryggen, solcremen ligger i tasken".

Jeg så på hende. havde jeg hørt rigtigt?. Jeg nikkede svagt, og fik fat på tasken. Den var fuld af 'pigeting'. Jeg fandt cremen og kiggede over på Thomas. Han sad og kiggede ud over vandet, og fandt åbenbart ikke noget unormalt ved situationen. Jeg holdt tuben hen over Mettes ryg og trykkede lidt af cremen ud.

"Uh, det er lidt koldt", udbrød hun. Jeg mumlede et undskyld og begyndte forsigtigt at smører det ud. Hendes hud føltes varm mod mine hænder.

"Jeg går lige op til kiosken", sagde Thomas. Han fandt nogle penge frem, rejste sig og gik.

Jeg kom mere creme på ryggen. og nød hver en bevægelse.

"Uhm. det er dejligt", mumlede Mette nede fra badehåndklædet. Min hånd gled ned langs hendes rygrad, stoppede ved kanten af de prikkede bikinitrusser. Fulgte kanten fra den ene side til den anden, mens jeg stirrede på de prikkede trusser. Fantaserede om hvad der var inde bag det tynde stof. Jeg kunne mærke det begyndte at stramme i mine badebukser.

"Uh det kilder", udbrød Mette da jeg kom til at smører hende på siden. Jeg stoppede og lagde mig om på maven for at skjule min begejstring.

Få sex i dag

"Tak", sagde Mette.

"Øhm selv tak", sagde jeg mens jeg forsøgte at tænke på noget andet end Mettes krop.

Senere om aftenen efter vi havde spist, sad vi alle i stuen og så fjernsyn. Det var et eller andet tysk underholdningsprogram som jeg ikke forstod en pind af. Jeg sad i stedet og betragtede Mette. Hun havde sat sit røde hår op i en lille hestehale og taget en hvid T-shirt på. Jeg kunne skimte den prikkede pikinitop indenunder. Mit blik gled forbi bikinitrusserne og fulgte hendes lange bare ben. På fødderne havde hun et par badesandaler. Hun sad med bøjede ben i sofaen med fødderne på sofabordet. Jeg kiggede rundt på de andre. De var optaget af udsendelsen. Jeg rykkede mig lidt i sofastolen for at få et blik af Mettes underlår og de prikkede trusser imellem dem. Midt i bevægelsen kiggede hun over på mig. Vi så på hinanden et kort øjeblik, så så hun væk igen. Resten af aftenen sad jeg og spekulerede på hvad der lå i det blik.

Mette gik senere ned på sit værelse, mens vi andre så udsendelsen færdig. Da Thomas og jeg gik forbi hendes værelse var der helt stille. Vi gik ind på Thomas' værelse. Vi lagde os ned og småsnakkede. Vi var begge trætte efter en hel dag på stranden, og der blev længere imellem ordene.

"Jeg skal lige ud og børste tænder", sagde jeg.

"Ok", sagde Thomas gabende.

Jeg gik ud på den lille gang, forbi Mettes dør, igennem køkkenet og ned af gangen. Da jeg kom tættere på kunne jeg høre vandet løbe. Døren var låst. Jeg lænede mig op af vægen overfor døren og ventede. Lidt efter holdt vandet op med at løbe. Jeg lyttede og så hen mod den lille smule lys som nøglehullet lukkede ud. Jeg kunne ikke høre noget og gik et skridt nærmere døren. Med et blev nøglen drejet og døren åbnet. Mette stoppede i døråbningen.

"Der har vi jo den nysgerrige", sagde hun og smilede. Hun var iført en hvid badekåbe der gik til knæene og en hvid T-shirt indenunder.

"Du står måske og venter på at se en nøgen pige?", hviske hun og så triumferende på mig. Jeg svarede ikke.

"Din stakkel", hviske hun, strøg mig over kinden og gik. Jeg så hende forsvinde i den mørke gang og gik ud på toilettet. Da jeg var færdig gik jeg tilbage. Døren ind til Mettes værelse stod åben. Jeg kiggede ind i hendes lille værelse. Der var en seng , et skrivebord og en stol. Mette sad på stolen og kiggede direkte ud på mig. Jeg følte jeg blev suget ind i rummet af hendes blik. Hun rejste sig og gik de to skridt hen til mig og lukkede døren bag mig.

"Øh hvad med Thomas", fik jeg svagt fremstammet. Hun duftede af sæbe.

"Sover", hviskede Mette og gjorde tegn til at jeg skulle være stille. Rummet var kun oplyst af en lille natlampe der stod på skrivebordet, lige ved siden af sengen. Hun flyttede stolen og gjorde tegn til at jeg skulle sætte mig på den. Hun trak gardinet for, stillede sig med ryggen mod skrivebordet og den lille lampe og så på mig. Hun bandt langsomt den hvide badekåbe op og lod den falde ned på gulvet. Jeg forsøgte af generthed at se væk, men kunne ikke fjerne blikket. Mette tog fat i den hvide T-shirt og hev den over hovedet. Hendes hvide bryster strittede lige mod mig. Vi så begge på hinanden. Mit blik vandrede ned mod de hvide bomuldtrusser. Hun trak dem ned over lårene og de faldt til gulvet. Jeg stirrede mod de mørke silhuetter, og kunne mærke min pik dunke i mine underbukser. Mette stod tavs som en mannequin og så på mig. Hun lagde sig på sengen. Den lille natlampe afslørede alt. Hun så hen på mig og klappede med hånden på sengetæppet. Jeg rejste mig og satte mig ved siden af hende sengen knirkede lidt.

"Kom med din hånd", hviskede hun. Hun tog den og førte den henover sine bløde hvide bryster og så på mig. De små lyserøde brystvorter rejste sig op i min håndflade. Jeg så hende ind i de blå øjne, men mit blik flakkede hurtigt ned til de indbydende bryster. Hun førte min hånd videre op af sin hals og henover sin kind med de små fregner. Hun fugtede sine læber med tungen og strøg let en af mine fingre hen over dem. Så førte hun min hånden tilbage over sine bryster, langsomt videre ned over maven og stoppede først da min hånd lå oven på hendes sparsomme røde behåring. Hun fjernede sin hånd fra min. Jeg flyttede min hånd lidt og mit blik gled fra toppen af den røde stribe af hår, ned til hvor det forsvandt mellem Mettes lår.

"Kan du lide det du ser?", hviskede Mette. Jeg nikkede og kunne ikke slippe synet det røde hår mod hendes hvide hud, det virkede næsten helt uvirkeligt.

Mette tog min hånd igen, spredte sin ben lidt, og lod min hånd følge den røde stribe af hår ned mellem hendes lår. Jeg kunne mærke varmen fra hendes skød. Hun begyndte at lave små cirkel bevægelser med min hånd. Jeg så op på hende. Hun havde lukket øjnene. Jeg så tilbage på min hånd der bevægede sig mellem hendes lår.

Hun tog fat om en af mine fingre og førte den ind mellem de bløde læber og holdt den der. jeg kunne mærke varmen og fugten. Mette kom med et lille suk. Jeg så tilbage på hendes ansigt. Hun så på mig og smilede hemmelighedsfuldt. Hun lod min hånd være og satte sig op i sengen. Hun kiggede på mig og så ned på min hånd mellem hendes ben og tilbage igen. Så stak hun sin hånd ned i mine underbukser og greb fat om min pik. det gav et gib i mig. Hun kælede for den.

"Er det dejligt?", hviskede hun helt tæt på mig. Jeg lukkede øjnene og nikkede.

Hun førte sin anden hånd ned mellem sine ben, tog fat om min hånd og førte langsomt min finger ind og ud mellem de bløde læber.

" Det er også dejligt for mig," hviskede hun og klemte lidt mere om min pik.

Hendes vejrtrækning ændrede sig lidt og jeg åbnede øjnene og så direkte ind i hendes. Jeg kunne mærke min pik svulme og spermen begyndte at sprøjte ud. Mette hev hårdere i den. Jeg kunne mærke mine underbukser blive varme og klistrede. Mette kiggede ned på hvor hendes hånd forsvandt i mine underbukser. Hun følte lidt på min pik og nosser inden hun trak sin hånd op igen. Lidt af spermen sad på hendes hånd. Hun førte den op til næsen og duftede.

"Jomfru!", hviskede hun grinende og tørrede hånden af i sengetæppet. I det samme bankede det let på hendes vindue.

"Du må hellere gå nu", hviskede hun smilende og gav mig et kys på kinden. Hun trak min finger ud af sig og jeg rejste mig. Det bankede igen på ruden. Jeg gik ud af værelset og lukkede døren. Lidt senere, da jeg lå inde på Thomas' værelse, kunne jeg hører sengen begynde at knirke inde ved siden af.

" Hvad er det du læser".

" Et gammelt dameblad jeg fandt", svarede jeg og så op på min kone.

" Det må være en god artikel" sagde hun og kiggede på mine shorts. Hun satte sig smilende ned ved siden af liggestolen og lynede mine shorts ned.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.