Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Klokken var kvart over otte mandag morgen. Jeg sad ude i køkkenet og nød min morgenkaffe. Min kone kom ud i køkkenet kun iført en hvid bh og trusser, begge stod i skarp kontrast til hendes solbrune hud. Jeg betragtede hende mens hun gik over mod bordet hvor jeg sad. Hendes lange brune hår, smukke naturlige ansigt, spinkle skuldre, store solbrune bryster indespærret bag bh'en. Hendes smalle talje og brede hofter der spændte de hvide trusser så jeg kunne ane hendes smalle mørke trekant i stoffet. Hun mente selv hendes ben er for korte, jeg syntes de var perfekte. Hun trak en stor mørkeblå T-shirt over hovedet, satte sig ved bordet og skænkede sig en kop kaffe.

"Skulle du ikke være på arbejde nu?", spurgte hun.

SEX I DAG?

Jeg ryster på hovedet. "Pga. kurset i weekenden har jeg aftalt at møde en time senere," svarede jeg.

Hun kiggede frækt på mig hen over sit kaffekrus. Jeg smilte. "Hvad tid er du hjemme?"

"Jeg regner med at smutte et par timer tidligere, så omkring 14-14.30, hvorfor?". Hun satte sit krus fra sig.

"Jeg synes vi skal prøve det i dag", sagde hun og bed sig skævt i underlæben.

"Prøve hvad?", jeg så spørgende på hende.

" Du ved, det du godt kunne tænke dig at prøve, det vi snakkede om". Jeg så på hende og håbede hun mente det jeg troede hun mente. " Du ved...", hun rejste sig og kom hen og satte sig overskrævs på mig og foldede hænderne bag min nakke, ".. det med at jeg tager din pik i munden all the way", hun smilede til mig. Jeg lagde mine hænder på hendes baller og kærtegnede dem.

"Men skat jeg troede ikke..", begyndte jeg men blev afbrudt.

"Jeg fandt et debatforum på nettet hvor jeg læste noget om det. Det kaldes 'deepthroat' og jeg er faktisk blevet nysgerrig efter at se om jeg kan". Hun kyssede mig. " Og så har jeg jo haft en hel weekend alene, kun mig og min DILDO og vi har 'trænet' lidt", hun blinkede til mig.

"Jeg skynder mig hjem", sagde jeg.

"Lyder godt", svarede hun og gav mig et kys inden hun rejste sig.

På arbejdet sneglede timerne sig af sted og evalueringsmødet ang. weekendkurset syntes ingen ende at tage. Samtidigt havde jeg flere gange taget mig selv i at sidde og stirre på Monica, en af de unge sekretærer, der ubevidst sad og legede med en kuglepen ved sine læber. Hun trykkede den mod sin underlæbe og markerede blidt med sine tænder på den. Jeg kunne snildt forestille mig noget andet i hendes hånd og måtte se væk. Klokken kvart i to kørte jeg hjem.

Da jeg parkerer uden for huset kommer vores nabokone, en dame på omkring midt halvtreds, ud med en skål i hånden. Hun vinker til mig og går ind til dem selv. Min kone vinker inde fra køkkenet og jeg går indtil hende.

"Hej skat, hvad ville Fru Asmund?"

"Hun skulle bare låne noget sukker. Hvordan gik det på arbejdet?"

"Ok jeg har bare glædet mig til at komme hjem", svarer jeg og giver hende et klem.

"Det har jeg også", siger hun og smiler. "Tag du et bad, så smutter jeg i noget mere behageligt og åbner en flaske".

Efter badet vikler jeg et håndklæde omkring mig og går ind i stuen. Min kone sidder i sofaen. Hun har sat sit lange brune hår op i en hestehale, tændt et par stearinlys og sat noget afdæmpet musik på. Jeg sætter mig ved siden af hende og vi skåler.

"Er det der det mere 'behagelige' du mente", siger jeg og kigger bebrejdende på hendes forvaskede sorte joggingsæt.

"Vent og se", svarer hun og åbner mit håndklæde så jeg sidder nøgen. Hun rejser sig, stiller sig foran mig og begynder at strippe. Hun lyner joggingtrøjen langsomt ned vender ryggen til mig og tager den af.

Hun bøjer sig fremover og krænger langsomt joggingbukserne ned over sin røv. Det sidste stykke falder de selv. Hun retter sig op og træder ud af bukserne på gulvet. Hun står stadig med ryggen til iført højhælede sorte sko, sorte selvsiddende strømper, sort g-streng og sort bh. Hun tager sig på de bare solbrune baller og vender sig rundt mod mig.

"Nå skat er det bedre?", hun ler til mig. "Den kan vist godt lide det", siger hun med et løftet øjenbryn og kigger på min halvstive pik.

"Den vil se mere", svarer jeg og tager en tår af mit glas mens jeg nyder synet. Min kones stive brystvorter og hendes smalle mørke trekant presser mod det gennemsigtige stof i bh'en og trusserne. Hun kærtegner lidt for sine bryster og åbner for bh'en. Den falder til gulvet og hendes fyldige barm gynger foran mig. Hun træder ud af de højhælede sko mens hun stikker en hånd ned i trusserne. Hun kæler lidt for sin trekant, trækker hånden op og skal til at tage den ene selvsiddende strømpe af.

"Nej, lad dem blive skat", bønfalder jeg.

"Okay men så mangler vi jo kun dem her", siger hun og vender ryggen til mig. Med samlede ben læner hun sig forover og trækker sine trusser halvt ned om numsen.

"Vil du have æren skat", griner hun og placerer sine hænder på lårene og svajer i ryggen så hendes runde bløde baller stritter lige mod mig..

"Med glæde", svarer jeg rækker ud og trækker trusserne stille ned så hendes stramme anus og glatte fisse kommer til syne. Jeg lader trusserne falde og lader min tunge løbe hen over hendes stramme stjerne.

"Uh!", udbryder hun og retter sig op. Jeg sætter mig tilbage i sofaen, mens hun vender sig rundt og sætter sig på knæ imellem mine ben.

"Mm den er blevet dejlig stiv hva skat", siger hun og kærtegner min pik med hånden. "Man får helt lyst til at sutte på den", siger hun grinende og læner sig ind over den og tager den i munden.

"Jamen du skal da heller ikke holde dig tilbage", svarer jeg muntert og nyder synet. Min kone holder et fast tag i min pik ved roden og sutter og slikker på mit pikhoved. Hun lader sin tunge glide ned ad pikken og begynder at slikke og sutte mine glatte nosser mens hun massager min pik med hånden. Hun kigger op på mig.

"Er det godt?", spørger hun og smiler.

"Du er den bedste skat", svarer jeg.

"Nå, hvad mener du med det. Har der været andre?". Hun ser drillende op på mig og markerer med tænderne på mit pikhoved.

"Du ved hvad jeg mener skat", svarer jeg smilende mens jeg lægger mine hænder oven på hendes hoved og blidt presser hendes mund ned over min pik. 2/3 ned over min pik yder hun modstand og jeg lader hende fører pikken ud igen, hvorefter jeg igen langsomt presser den ind. Jeg nyder at se min pik forsvinde ind mellem min kones bløde læber. Hun stopper igen 2/3 ned over pikken men denne gang holder jeg hende fast. Jeg kan hører hende trække vejret tungt gennem næsen, og lidt efter presser hun på mine hænder med sit hoved. Jeg slipper mit tag og langsomt glider min pik ud af hendes mund.

"Uh ja skat gør det igen", siger min kone svagt gispende med blikket rettet mod min pik. Jeg adlyder og presser hendes mund ned over min pik. Vi gentager processen nogle gange uden at det virker som om at min pik kommer længere ind. Den sidste gang stopper min kone samme sted, men jeg presser hende lidt længere ned over min pik hvilket resulterer i at hun får opkastfornemmelser og trækker sit hoved væk.

"Det må du undskylde", siger jeg og kigger på hende.

"Jeg kan ikke få den længere ind. Jeg tror din pik er for stor", siger min kone smilende til mig mens hun stadig massager min pik med hånden. "Jeg læste på nettet at det handler om at langsomt vænne sig til det. Så skulle man kunne kontrollerer opkastfornemmelsen".

"Det er ok med mig, lad os bare stoppe skat", jeg rækker ud efter mit glas.

"Nej, så let slipper du ikke", siger min kone og blinker til mig. "Måske skal jeg 'træne' lidt med dildoen først". Hun rejser sig og henter en spisebordsstol som hun placerer overfor mig. Hun sætter sig på kanten af stolen og læner sig tilbage med nakken hvilende på toppen af ryglænet. Hun fører den lyserøde dildo op til munden mens hun ser på mig.

Jeg ser på hende.

Hun åbner munden og slikker med sin tunge på dildoen som var det en slikkepind. Dildoen er kortere og smallere end min pik. Min kone sutter på spidsen af den, og kigger frækt på mig.

"Lad mig så se hvad det er for en træning du laver når jeg ikke er hjemme skat", siger jeg og smiler til hende. Hun fører dildoen ind mellem sine læber og stopper da hun ikke kan have mere i munden, hvorefter hun kører den lidt frem og tilbage inden den kommer glidende ud af hende igen. Det gentager hun nogle gange dog uden at hun kan have mere i munden.

"Prøv at åbne munden helt og føre dildoen ind langs tungen", foreslår jeg. "Når den er så langt inde som du kan klarer, lader du den ligger lidt stille, fører den lidt tilbage og derefter ind igen".

"Okay skat, kan du så ikke 'lege' lidt med din pik imens så jeg har noget at se på", siger hun og smiler.

Jeg griber om min pik og kører langsomt min hånd op og ned af den. Min kone skubber dildoen så langt ind hun kan og holder den der mens hun ser på min pik. Lidt efter trækker hun den lidt ud igen. Mine øjne er fæstnede til dildoen da hun skubber den ind igen og jeg synes det ser ud som om den kommer lidt længere ind. Tredje gang er jeg sikker. Stille og roligt forsvinder mere og mere af den lyserøde dildo ind i min kones mund. Hun har lukket sine øjne og hendes vejrtrækning er blevet tungere.

"Nu skal jeg hjælpe dig skat", siger jeg og spreder hendes ben. Jeg lægger mig ned foran hendes indbydende fisse, og krænger forsigtigt hendes glatte skamlæber til side. Min tunge finder hendes lille knop lige under den smalle mørke trekant af hår. Hun dufter så indbydende at jeg hurtigt glemmer hvad der sker oppe i den 'anden ende'. Pludselig tager min kone mig i håret og hiver mit hoved tilbage. Jeg ser op på hende og det giver et gib i min pik. Foran mig sidder min kone med sin fisse og bryster blottet og en dildo helt begravet i sin mund. Kun den sorte endeknop kan ses mellem hendes læber og hun har et stolt udtryk i øjnene. Hun trækker vejret tungt gennem næsen. Hun hiver dildoen ud.

"Jeg gjorde det. Jeg kunne!", udbryder hun og smiler. Vi kysser længe og lidenskabeligt. "Det er en helt speciel fornemmelse skat, at have noget nede i halsen. Man føler sig lidt paralyseret og samtidigt opstemt. Nu må jeg bare prøve din pik", siger hun og ser mig dybt i øjnene. Hendes øjne smiler og vi kysser igen. Hun rækker ned efter min pik og kærtegner den. Jeg rejser mig lidt efter og stiller mig foran hende. Min pik står stiv lige ud i luften foran hendes mund.

"Ja den er jo noget større", siger hun. "Same proceedings as last year?", spørger hun og griner op til mig. Hun åbner munden og jeg skubber mit underliv frem. Min pik glider indenfor. 2/3 inde griber hun fast op mine hofter og stopper mig. Jeg holder min pik stille og lytter efter hendes vejrtrækning. Hun skubber mig lidt tilbage igen for derefter at føre mig frem.

Vi fortsætter lidt og efterhånden er det kun omkring 3 cm der mangler før min kone har taget min pik til roden. Hun skubber mig væk og min pik glider ud af hendes mund med tråde af spyt hængende efter sig.

"Jeg beklager skat", siger hun mens hun hiver efter vejret, "men jeg kan ikke få mere af din pik ind. Den er simpelthen for stor".

"Okay skat", svarer jeg og ser lidt skuffet ned på min pik.

"Det er bare så ærgerligt. Jeg ville så gerne se dit blik mens jeg krammer dine baller og din pik er fuldstændig begravet i min mund skat", siger min kone og ser op på mig.

"Ja det ville sikkert se dejligt ud", svarer jeg med et smil.

"Lad os give et det et sidste forsøg. Det kan være den her kan hjælpe", siger hun tænder for dildoen og propper den op i sin fisse. "Kom her med dit dejlige store stive lem skat og stik det langt ned i halsen på mig", udbryder hun med et skævt smil mens hun tager fat i min pik og hiver mig hen til sig. Vi prøver igen men det lykkedes ikke at få min pik helt ind til roden. Fornemmelsen er dog alligevel helt fænomenal.

"Det føles rigtigt dejligt at have min pik så langt inde i din mund skat. Blødt og stramt", siger jeg.

"Hmm", svarer min kone og kigger op på mig.

"Åh ja bliv ved med at sige det. Det føles rart", tilføjer jeg og lægger mine hænder på siden af hendes hoved og holder det fast. Jeg kan ikke fjerne blikket fra min kones ansigt hvor min pik knepper hendes mund med langsomme bevægelser. Min kone forsætter og jeg kan mærke det begynder at dunke i min stive pik.

Pludselig kan jeg høre vores hoveddør blive åbnet.

"Hej det er mig, jeg vil bare lige aflevere skålen igen og sige tak for lån". Ingen af os når at reagere før fru Asmund står ude i køkkenet og ser ind på os i stuen. "Øh jeg...", begynder hun men forstummer. Vi står alle tre et kort øjeblik som forstenede og ser på hinanden. Der er helt stille undtagen en svag snurren fra dildoen i min kones fisse. Så hiver jeg min pik ud af min kones mund med et 'svup' og får fat i håndklædet på sofaen og forsøger at vikle det rundt om mig med min stive pik stående lige ud i luften. Min kone samler benene og forsøger at dække for sit skød med den ene hånd samt sine bryster med den anden.

"Find mig et tæppe", hvisker hun til mig.

Få sex i dag

"Det behøver han ikke. Du har ikke noget som jeg ikke har set før". Fru Asmund står nu i døråbningen ind til stuen og ser på os. Et kort øjeblik overvejer jeg hvad fru Asmund mener, og kommer i tanke om at hun, ud over at være kvinde, også er praktiserende læge. Hun går hen imod os og pludselig kaster hun sukkerskålen hen til mig. Jeg griber den men taber samtidig håndklædet.

"Nå da da", smiler fru Asmund og ser på mit stive lem. Jeg sætter hurtigt skålen og dækker for mit lem med mine hænder.

"Hvad laver I?", spørger hun muntert. Ingen af os siger noget. Min kone og jeg stirrer på hinanden. Langsomt breder der sig et smil på min kones læber og hun begynder at små le.

"Nej det her er altså for underligt. Vi sidder splitter nøgne i vores egen stue med vores nabo", griner min kone. Jeg ser fra min kone over på fru Asmund der stirrer på mine hænder. Den første forlegenhed er afløst af en følelse af ophidselse over situationen. Jeg fjerner langsomt mine hænder og sætter mig ned i sofaen med min stive pik stående lige ud i luften. Jeg nyder fru Asmunds stirrende blik på min pik, og ser hen på min kone. Hun sender mig et blik jeg ikke forstår.

"Hvad tror du vi laver", spørger jeg drillende og kigger igen hen på fru Asmund. Hun fjerner blikket fra min pik og ser hen på min kone.

"Jeg tror din kønne kone var ved at give dig et godt blowjob". Min kone smiler lidt pinlig berørt og nikker til fru Asmund. "Sænk du bare paraderne skat. Sådan et par smukke bryster skal da ikke gemmes", fortsætter fru Asmund og blinker til min kone. Min kone ser på mig og fjerner langsomt armen. Jeg ser på fru Asmund der står og iagttager min kones bryster og uvilkårligt vandre mit blik til fru Asmunds lyseblå skjorte og hendes kæmpe brystparti. For sent går det op for mig at min kone iagttager mig og jeg ser hen på hende. Hun stirrer på mig.

"Faktisk var jeg ved at prøve at tage hele min mands pik i mund. Helt til roden", hun stirrer udfordrende på mig. "Jeg kan godt med denne her!" siger hun selvsikkert. Hun spreder langsomt benene og hiver dildoen ud af sin fisse og holder den op foran sig. Den glinser af hendes safter.

"Lad mig se, måske kan jeg hjælpe..... nu jeg alligevel er her", fru Asmund smiler. Jeg skal lige til at protesterer men min kone kommer mig i forkøbet.

"Det er øh.. vældig pænt af dig fru Asmund, men vi....", fru Asmund afbryder.

"Ikke noget men min kære. Lad mig nu se". Min kone ser usikkert op på fru Asmund.

Hun tøver lidt men tager så den glinsende dildo i munden og den forsvinder helt første gang.

"Flot, måske skal du gøre mere sådan her", fru Asmund går hen til hende, hiver forsigtigt dildoen ud og begynder at vise og forklare.

Jeg sidder og betragter dem begge. Fru Asmund er faktisk en pæn dame og man ville ikke umiddelbart skyde hende til at være midt halvtreds. Hun har et smukt naturligt ansigt. Solbrændt med store mørke øjne og en del fregner. Hendes lidt stive grå hår er klippet page. Mit blik vandrer ned over den blå skjorte igen. Den sidder stramt hen over hendes kæmpe bryster og fyldige mave. Bagpå kan man se hendes bh bule ud i det blå stof. Hun er en fyldig dame, tænker jeg ved mig selv og mit blik stopper ved hendes store røv. Selvom den er stor har den en perfekt rund form. Fru Asmund bevæger sig og hendes store røv svajer foran mig i de sorte bukser. Jeg prøver at forstille mig den nøgen. Forestiller mig hvordan jeg krænger hendes sorte bukser af og derefter de store trusser jeg kan skimte aftegningen af i buksestoffet. Ser hendes store solbrune baller for mig der ender i en lille fold ved hendes kraftige lår. Jeg kæler lidt for mit pikhoved og kan høre min kone le bagved fru Asmund. Tanken om fru Asmunds nøgne krop frastøder mig lidt og samtidigt tænder ideen om fru Asmund og min kone nøgne sammen i vores stue mig. Jeg kan ikke lade vær med at tænke på hvordan min kone mon ville reagerer hvis jeg foreslog fru Asmund at smide tøjet. Jeg bliver revet ud af mine tanker da fru Asmund vender sig rundt.

Jamen kære lad os så prøve den rigtige, siger hun og kigger på mig. Jeg rejser mig og går hen foran min kone, der har stillet sig på knæ. Hun ser lidt hemmelighedsfuldt op på mig mens fru Asmund tager en pude og lægger den på gulvet. Hun stiller sig på knæ på den ved siden af os.

Min pik stå stift ud i luften tændt af situationen. Min kone griber fat om den og sutter blidt om hovedet. Hun lukker øjnene og lader mere af min pik forsvinde i hendes mund. Fru Asmund guider hende med svag stemme. Næsten helt inde over min pik stopper min kone. Fru Asmund lægger en hånd bag på hendes hoved, mens hun fortsætter med at guide hende. Jeg kigger på fru Asmund. Hun fornemmer det og ser op på mig og smiler. Min kone trækker vejret tungt gennem næsen.

Fru Asmund lægger en hånd på mine baller og skubber let til dem. Min kone kommer med små lyde, og pludselig mærker jeg hendes næse borer sig ind i min mave.

"Du gjorde det skat," udbryder jeg forbavset mens min kone langsomt trækker sig tilbage og kigger op på mig. Hendes underlæbe dirrer svagt.

"Det er utroligt ophidsende at mærke dig så langt nede skat," siger hun. "jeg vil have mere," fortsætter hun med et smil og tager min pik i munden igen. Hun glider næsten helt ind over den med det samme, og fru Asmund forklarer hende hvordan hun kan massager min pik med musklerne i halsen. Min kone prøver.

"Åh ja skat," udbryder jeg og kigger henrykt på fru Asmund. Hun gør tegn til at jeg skal lægge mine hænder oven på min kones hoved og jeg mundknepper hende langsomt. Fru Asmund smiler. Hun har stadig sin ene hånd på mine baller. Hun begynder at kærtegne min kones bryster mens hun krammer min ene balle. jeg knepper langsomt min kones mund. Hun trækker vejret tungt og kommer med små klynke lyde. Fru Asmund fører en finger hen til min stjerne og cirkler rundt om den. Hun presser let på den. Jeg kigger intenst ned på hende, men hun ignorer mig. Hun skubber fingeren ind. Uvilkårligt skubber jeg mit underliv frem og jager hurtigt min pik ned i halsen på min kone. Det bliver for meget for hende og hun spytter min pik ud mens hun hoster og stønner. Fru Asmund fjerne hurtigt sin hånd fra min røv inden min kone ser den. Jeg kigger ængstelig på min kone og skal til at spørge om hun er okay da hun sløret ser op på mig.

"Åh skat du skal kneppe mig. Kneppe min mund og skyde din sæd lang ned i halsen på mig." Hun griber fat om min pik.

"Hvis du ligger dig på sofaen med hovedet ud over kanten, kan du bedre tage mod hans stød," forklarer fru Asmund. Hun blusser rødt i kinderne og er mærket af stemningen.

"Lad os prøve det skat," siger min kone og rejser sig og trækker mig med hen til sofaen. Hun skubber sofabordet væk placerer sig med hovedet ud over siddekanten og benene ud over ryglænet.

"Nå men øh.. jeg må vel også hellere.." begynder fru Asmund. Min kone ænser hende ikke. Hun griber fat i min pik og hiver mig ned på knæ foran sig. Fru Asmund bakker over mod døren med blikket fæstnet på min kones trimmede fisse der ligger til frit skue på sofaryggen. Jeg fanger hendes blik og ryster på hovedet. Min kone er travlt optaget af at sutte min pik. Jeg gør tegn til fru Asmund om at hun skal komme tilbage. Hun stiller sig et stykke fra sofaryggen. Jeg nikker mod hendes skjorte. Hun sender mig et lille skævt smil og begynder at knappe sin skjorte op nedefra. Langsomt kommer hendes fyldige solbrune mave til syne. hun knapper den sidste knap op og krænger skjorten af. Ved bevægelsen Hendes store barm bølger let i den hvide bh. Hun lader sine hænder glide op langs de kraftige lår og standser ved bukseknappen. Den springer op og bukserne kravler langsomt ned over de brede hofter og afslører hendes hvide trusser.

Min kone griber fat i mine baller og skubber mig fremad. Min pik glider langsomt ind i hendes mund og videre ned i halsen. Det føles vildt dejligt. Jeg knepper langsomt og kærtegner samtidigt hendes bryster. Fru Asmund har taget sin bh af og hendes store bryster med sine store mørke vorter hænger til frit skue. Hun kigger spørgende på mig og peger på sine trusser. Jeg smiler og nikker. Hun vender sig rundt og hiver langsomt de store hvide trusser ned over sin store røv. De lander omkring hendes ankler og hun vender sig rundt med hænderne dækkende foran sin kønsbehåring. Jeg ser op på hende. Hun løfter det ene øjenbryn og ser triumferende på mig. Uvilkårligt vandre mit blik tilbage på hendes hænder. Langsomt fjerner hun dem og spreder sine ben. Hendes fyldige grå hår er trimmet i en bred stribe fra top til ned over slamlæberne. Synet og følelsen af min kones hals overvælder mig og er ved at sende mig ud over kanten. Jeg trækker hurtigt min pik ud. Min kone stønner og hiver efter vejret ned mellem mine ben. jeg kan ikke tage blikket fra fru Asmund som kommer hen mod sofaen. Hun stiller sig bag sofaryggen imellem min kones ben og lægger en hånd på hver af min kones ankler. Det giver et gib i min kone og hun kigger sløret op. Fru Asmund lader sine hænder stryge op af min kones ben og ser på hende.

" Er det i orden?" spørger hun. Min kone svarer ikke med det samme. Fru Asmund kærtegner indersiden af hendes lår. Hendes hænder glider langsomt op mod min kones skød. Hun stopper.

"bliv ved, " hvisker min kone med lukkede øjne og sukker. Hun tager min pik i munden igen. Fru Asmund sætter sig på hug bag sofaryggen, hun fører sine hænder let hen over min kones fisse. Hendes brystvorter bliver stive og hårde. Jeg kan ikke modstå synet af hendes mørke stive brystvorter og spændstige bryster og begynder at kæle og nive dem. Blødt men bestemt. Jeg skubber min pik langt ned i min kones hals og hiver den langsomt ud igen. Hendes læber slubre omkring min pik og hun borer sine negle ind i mine baller. Fru Asmund spreder forsigtigt min kones skamlæber og kysser blødt hendes lille knop. Min kone kommer med et langt dybt suk og jeg holder min pik stille i hendes hals og nyder vibrationerne omkring den. Min kone hiver i mine baller og jeg trækker mig ud. Hun trækker vejret tungt. Fru Asmund fører et par fingre op i min kone og slikker og sutter hende. Hun løfter hovedet kort og kigger på fru Asmund mellem sine ben. Så lader hun hovedet falde bagover og tager mig i sin bløde munden igen.

Jeg ser på fru Asmund. Hendes krop er gemt bag ved sofaryggen. jeg forsøger at genkalde mig hvordan den så ud. Forsøger at se hendes store bryster for mig. Hun må fornemme at jeg kigger, for hun stopper og kigger op på mig og smiler. Hendes læber glinser i hendes egne og min kones safter. Hun ser ned og fortsætter. Jeg forestiller mig hendes store røv stå foran mig. skrævende over min kone. Mens hun slikker og leger med min kones fisse, leger jeg med hendes egen behårede kusse og store solbrune røv. Tanken tænder mig, min kone klynker. Jeg ser ned på hendes hals der udvider sig hver gang jeg skubber min pik ned i den. Jeg er tæt på nu. Hun klynker højere og med et tager hun fat om mine nosser og hiver min pik ud. Hun klynker og stønner højlydt og klemmer benene sammen omkring fru Asmunds hoved. Jeg har aldrig hørt min kone komme så kraftigt. Min pik dunker på grænsen til at komme og min kone sanser ikke sit faste greb i den. Da hendes orgasme begynder at ebbe ud, trækker hun min pik ned til sin mund.

"Knep mig med din stive pik skat. Skyd din sperm langt ned i halsen på din møgtøs." Hun tager min pik i munden igen. Lettere rystet over min kone kigger jeg på fru Asmund. Hun smiler og rejser sig langsomt fra bagved sofaen. Hun begynder at tage på sine store bryster. Krammer dem, niver i brystvorterne. Fører en hånd ned mellem benene og spreder sine læber. Kæler for sin mave og vender sig rundt og spreder sine baller så jeg har frit udsyn. Hun fortsætter sit lille soloshow for mig. Min kone ved ikke noget det tænder mig. jeg lukker øjnene. Støder til og kan hører min kone tage imod. Jeg kan mærke jeg er lige på grænsen. Det summer i benene og min pik dirrer og er helt stiv.

"Åh nu kommer det skat." Jeg åbner øjnene og ser ned på min kone. Jeg jager min pik helt ned i hendes hals og mærker min pik pumpe spermen ud. Hun skubber på mine lår, men jeg er ikke færdig. Hun skal have det hele med. Til sidst vrister hun sig fri og ligger og hoster og gisper efter vejret. Jeg griber om pin pik og trækker forhuden hårdt tilbage og en sidste tynd stråle lander på hendes hage. Jeg sætter mig på gulvet og kysser hende på panden.

" Tak, møgtøs," hvisker jeg. Hun slår øjnene op og sætter sig hurtigt op i sofaen og trækker benene ind til sig. Hun kigger flygtigt over på fru Asmund og derefter ned i gulvet.

"Du skal gå nu," siger hun stille. Fru Asmund tager tavst sit tøj på og går. Jeg sætter mig i sofaen ved siden af min kone. Hun ser på mig.

" Jeg har aldrig følt mig så ussel..........og så tændt før." Hun slår blikket ned. Vi sidder begge stille lidt. Jeg skubber blidt under hendes hage og kigger hende i øjnene. Min tommelfinger glider let hen over den lille trævl af sperm der sidder på hendes hage.

"Jeg blev også tændt, men vi skal være enige om hvor grænsen går," siger jeg. Først smiler hendes øjne siden hendes mund. Hun sutter på min tommelfinger.

"Jeg har aldrig før følt at jeg i den grad har kunnet give slip. At jeg ikke behøvede kontrollerer mig selv." Hun trygger sig ind til mig. Vi sidder stille.

"Det føltes vildt og dejligt da fru Asmund var her, men jeg tror ikke jeg kan se hende i øjnene hvis jeg ser hende igen," siger min kone og bliver tom i blikket.

"Det skal nok gå," svare jeg og føler mig heldig.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.