Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Denne historie jeg vil fortælle startede for ca. 2 år siden, da jeg lige var fyldt 16. Jeg boede sammen med min lillesøster (15) og far, mine forældre var blevet skilt da jeg var 8år. Min far arbejde i et firma, hvor han tit var ude og rejse, så det betød at mig og min søster havde fået et anspændt forhold, da vi gik op og ned af hinanden rimelig tit.

En dag da vores far var ude og rejse i en uges tid, var vi alene hjemme som vi så tit var, men denne gang skulle vise sig at blive noget mere anderledes end de tidligere gange vi skulle klare os selv.

SEX I DAG?

Jeg trådte ind af døren, det var en varm sensommer dag, vi var lige startet i skole. Jeg smed mine øl i køleskabet og smed mig ind på sofaen. Jeg zappede igennem diverse kanaler uden at finde noget der fængede mig. Jeg slentrede ud på badeværelset for at slå en streg, men da jeg kom brasende ind af døren stod min søster foroverbøjet for at tørre sine ben, hun havde lige været i bad. Hun vendte sig rundt og vrissede af mig og bad mig skride ud. Det er vidst på tide at fortælle lidt om hvordan min søster ser ud. Hun er ca. 180 og lyshåret der når hende til lige under skulderbladene. Hendes Bh er en 75C og solbrun. Hun vendte sig om mod mig og virkede nu meget irriteret, endnu engang blev jeg bedt om at smutte. Jeg kunne nu hører at hun var ved at være virkelig sur på mig så jeg smuttede ind til computeren.

Da jeg lidt senere kunne høre at min søster var færdig på badeværelset smuttede jeg i bad. Da jeg stod underbruseren kom jeg til at tænke på det syn der mødte mig da jeg tidligere var trådt ind på badeværelset. Jeg har altid set min søster som en lille pige jeg skulle tage mig af, men denne dag blev mit syn på hende ændret, hun var blevet en smuk ung kvinde. Bare tanken om hende fik liv i min pik. Jeg greb den og begyndte at køre lidt på den mens jeg havde min søster i tankerne. Jeg blev dog revet ud af herlighederne da min søster stak hovedet ind af døren. Jeg smutter nu råbte hun ind til mig, og jeg slukkede selv for vandet for at komme i tøjet.

Jeg tog over til nogle af mine venner, hvor vi sad i haven for at nyde solens sidste stråler med en kold øl i hånden. Efter solen var gået ned trak vi os indendørs for at gå til de våde varer. Der dukkede da også nogle lækre tøser op fra min parallelklasse, især en som jeg havde haft et godt øje til i et stykke tid bed jeg mærke i. Jeg husker ikke hvad der skete i løbet af aftenen, men vågnede først næste morgen i min vens seng sammen med denne skønhed. Hun er ca. 175 høj og solbrændt. Halvlangt mørkt hår og hendes bryster er 80C. Jeg gik nærmest i panik, da jeg ikke anede hvad der var sket, og blev lidt urolig, men det skulle vise sig at blive værre endnu. Jeg tog en hånd ned i skridtet, bare for at få bekræftet mine værste anelser, jeg lå uden en trævl på kroppen, med en halvslap pik. Derefter førte jeg min hånd forsigtigt over på Maria som hun hed. Der kunne jeg mærke at hun heller ikke lå med noget at dække for hedes fisse. Desuden opdagede jeg at hun var glatbarberet og våd, denne oplevelse gjorde at min pik blev stiv igen. Maria begyndte stille at bevæge sig, og alt imens jeg var panikslagen vågnede hun og smilte til mig. "kunne du lide det i nat" spurgte hun med et selvtilfreds smil i hele femøren. "Det ved jeg sku ikke helt, jeg kan ikke huske en skid" sagde jeg mere eller mindre panikslagen. "Det lød ellers til at du nød det, for du gav en del lyde fra dig" hviskede hun. Hun dykkede ned under dynen, og tog min pik i munden. Jeg spurgte hende hvad hun havde gang i, og hun mente efter den behandling jeg havde givet hende i løbet af natten betød at det mest rimelige var at hun gengældte det, da jeg ikke kunne huske noget af det. Jeg spurgte hende om det nu var klogt, eftersom de andre måske ville kunne opdage dem. Hun sagde at jeg ikke skulle tænke på dem, da de fleste var blevet så stive at de ikke ville være kommet til overfladen på dette tidspunkt, og vennen alligevel selv havde gang i en anden pige.

Maria suttede pik som en drøm, jeg har aldrig oplevet nogen der kunne ordne en pik som hende. Hun tog alle mine 21cm til roden og sugede som jeg ved ikke hvad. Da jeg kunne mærke at jeg snart ville komme gav jeg hende besked, men hun fortsatte alligevel sin rytmiske banken mod min pik. Jeg kunne ikke længere holde mig tilbage, og kom i en massiv regn af kaskader af sperm i munden på hende. Hun faldt sammen over mig med pikke i munden. Efter lidt tid var vi begge faldet til ro igen, og hun slikkede mig ren. Hun vendte sig om og sagde at det nu var min tur til at give hende en omgang. Hun satte sig på mit ansigt, og jeg begyndte at slikke det bedste jeg havde lært. Det resulterede da også i at kort tid efter var Maria godt opstemt og stønnede højlydt. Hun kom i en kæmpe orgasme og de rytmiske sammentrækninger i hendes fisse pressede meget ophidsende om min tunge. Min pik rejste sig igen og Maria satte sig på den. Hun red mig stille, mens hun smilede til mig, og bukkede sig ned for at give mig et dybt og inderligt kys. Det gjorde ikke min liderlighed mindre, og vendte hende om så jeg kunne tage hende bagfra. Jeg pirrede hende med min pik og det resulterede i at kort tid efter kom hun i endnu en orgasme. Vi vendte tilbage til stillingen hvor han red min pik som hun nu fandt det mest behageligt.

Hun fik endnu en orgasme, og jeg kunne selv mærke jeg var lige op over til at eksplodere. Maria kunne også fornemme at det var op over at jeg kom så hun sprang af min pik og tog den i munden igen, hvorefter hun med hjælp fra tungen fik masseret endnu en portion af sperm ud i munden. I modsætning til før slugte hun hele mundfulden i et drag hvorefter hun slikkede min pik ren. Efterfølgende puttede hun sig i mine arme og spurgte mig om det ikke vækkede nogle minder fra aftenen før. Jeg sagde tingene som det var, at selvom det var mit livs bedste omgang sex gav det mig dog ikke nogle erindringer fra tidligere, men jeg hellere end gerne ville forsøge at genopfriske det med hende igen. Hun smilte til mig og sagde at vi da hellere måtte gøre et forsøg en anden gang.

Efterfølgende har vi tit haft jordens bedste sex, og hun overnatter jævnligt hjemme hos mig, når min far alligevel er ude og rejse. Men det kan være at jeg fortæller om episode eller to senere, men indtil videre må i nøjes med denne oplevelse.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.