Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det jeg nu vil fortælle om, skete en uge før min 17 års fødselsdag. Det var fredag aften, og jeg var taget en tur på byens diskotek. Da klokken var blevet 2, var jeg blevet lidt træt, og også lidt halv fuld, så jeg besluttede at gå hjem. Lige inden jeg drejede om hjørnet, for at gå op af den vej jeg bor på, hørte jeg en pigestemme der råbte mit navn. Jeg vente mig om, og så, at der kom en løbende imod mig. Da hun kom tættere, kunne jeg se, at det var en pige jeg engang havde været sindssygt vild med, Kathrine hed hun, og hun var for lækker!

17 år, Ca. 175 høj, lyst halvlangt hår, nogle lækre faste bryster (80b), og en lille lækker stram røv.

SEX I DAG?

Hun spurgte, om jeg skulle hjem, og da jeg svarede ja, spurgte hun om hun ikke måtte gå med og overnatte hos mig. Jeg tænkte, at jeg jo alligevel var alene hjemme, så det kunne der vel ikke ske noget ved, så jeg svarede okay.

Jeg har et ret stort værelse, med både dobbeltseng, og sofa og stole. Da vi kom hjem, sagde jeg til hende, at jeg nok sku sove på sofaen, så kunne hun tage sengen.

Nå, jeg fik vist Kathrine op på mit værelse, viste hende sengen, og sagde, at nu skulle hun bare føle sig hjemme. at nu skulle hun bare føle sig hjemme. Lige netop den sætning, ville senere vise sig at blive guld værd. Jeg gik ned igen, for at få børstet tænder og den slags, og da jeg kom op igen, kunne jeg se at hun virkelig følte sig hjemme, for hun sov allerede, med tændt lys og det hele, og da jeg kiggede ned, lå alt hendes tøj i en bunke på gulvet, med undertøjet øverst. Hun sov altså helt nøgen. FRÆKT.

Jeg lagde mig ind på sofaen, og faldt ret hurtigt i søvn, men der gik ikke lang tid, før jeg vågnede igen, og kunne ikke falde i søvn igen. Så jeg lagde mig bare stille og kiggede i mørket, og kom til at tænke på, at over i min seng, kun 3 meter fra mig, lå en helt nøgen pige og sov. Det var fristende, men jeg måtte beherske mig.

Jeg tror jeg lå ca. ½ time, og midt i al stilheden, hørte jeg pludselig en svag stønnen over fra sengen. Det var simpelthen for vildt, hun lå i min seng, splitternøgen, og onanerede. Det kunne jeg ikke klare, bare tanken, var nok til at min pik blev sten hård, og stod lige i vejret, så jeg måtte altså bare spille den af. Jeg ved ikke hvor længe jeg havde ligget og onaneret, men pludselig blev jeg afbrudt af Kathrine, hun havde taget undertøjet på igen, og stod nu lige over hovedet på mig, og sagde frækt smilende, hvis du kommer med mig op i sengen, så kan jeg da godt hjælpe dig med den dér, jeg er nemlig pisse træt af at være jomfru.

Fair nok tænkte jeg. Jeg rejste mig, smed mine boxershorts, og fulgte efter hende ind til sengen, der tog hun fat i mig, og begyndte krævende at kysse mig, vildt og inderligt. Jeg var virkelig tændt.

Pludselig stoppede hun og gav mig et skub, så jeg faldt tilbage på ryggen på sengen, og så kravlede hun op ad mig, nåede til min pik, som hun legede lidt med, og lidt efter tog i munden og begyndte at sutte. Og det var vidunderligt. Hun trak forhuden helt tilbage, og hendes tunge dansede på mit utroligt følsomme pikhoved, samtidig med at hun masserede mine kugler. Hun kørte tungen i små cirklende bevægelser, lige på spidsen af mit pikhoved. Hun sagde jeg sku sige til, når jeg var tæt på at komme, og det lovede jeg. Efter ca. 10 minutter, sagde jeg at jeg var tæt på, men hun fortsatte bare. Hun kunne mærke det i min pik, for da jeg var lige op over, suttede hun vildere, og begyndte at suge, så hun stort set malkede min pik for sperm, og hun slugte alt.

Det er det bedste blow job, jeg nogensinde har fået. Derefter smøg hun sig hele vejen op ad min krop, og begyndte at kysse mig, så jeg ku smage min egen sperm.

Jeg var nu blevet vildt liderlig. Jeg tog Bhen af hende, og begyndte at sutte hendes små stive brystvorter. Derefter begyndte jeg, med små blide kys, at kysse mig vej ned over hendes mave. Da jeg nåede til trussekanten, kyssede jeg hendes fisse uden på hendes g-streng, lige i revnen, så jeg ku nemt mærke hendes små bløde skamlæber, og at hun var ekstremt våd. Hun var vildt liderlig.

Jeg hev stille trusserne af hende, og da jeg havde fået dem helt af hende, fik jeg mig noget af en overraskelse. Jeg så at hun var piercet i fissen. Hun havde en sød lille ring siddende i den lille hudfold, der dækker klitoris og hvis jeg ikke allerede var liderlig, så blev jeg det med garanti nu.

Synet af hendes HELT glatte fisse, med den lille søde piercing, gjorde at min pik stod stor og stiv, og at jeg bare måtte gøre noget ved hendes dejlige fisse.

Jeg startede med at sprede hendes bløde, glatte skamlæber, og jeg kunne se, at hun var ved at være mere våd end hun var inden jeg trak trusserne af hende. Så begyndte jeg at lege lidt med den lille ring, og det kunne hun li, for nu begyndte hun nemlig at stønne, meget. Og jeg blev rigtig tændt. Jeg spredte igen hendes skamlæber, og fandt denne gang frem til åbningen til hendes skede, og begyndte at stikke en finger op i hende, og så ud igen, og ind og ud. Sådan fortsatte jeg et godt stykke tid, og det gik helt ubesværet, da hun i forvejen var godt smurt af hendes egne fissesafter.

Jeg fingerkneppede hende først stille og roligt, men så begyndte jeg at sætte farten op, og så blev hun helt vild. Hun stønnede som aldrig før, og skreg at hun ville komme. Men så stoppede jeg, hun skulle ikke komme allerede.

Vi lå lidt, indtil hun var faldet til ro, og kyssede og kælede, hun med min pik, og jeg med hendes fisse. Da hun var kølet lidt ned igen, kravlede jeg igen ned mellem hendes ben, og kyssede hendes fisse. Jeg kyssede og slikkede hendes inderlår, helt op til skamlæberne, dog lige akkurat uden at røre dem. Efter lidt tid, begyndte jeg så at kysse hendes skamlæber, og til sidst spredte jeg dem, og begyndte bare at slikke hendes vidunderlige glatte fisse.

Jeg slikkede hele fissen, lige fra klitoris, til skedeåbning. Jeg skiftevis tungekneppe-de hende, og slog smut henover hendes klit, som allerede var stenhård.

Efter noget tid hvor jeg havde udforsket hendes dejlige fisse, og labbet hendes smagfulde safter i mig, begyndte hun igen at stønne at hun var ved at komme. Jeg fortsatte lidt endnu, men da jeg kunne høre og mærke på hende, at det var ved at være op over, stoppede jeg endnu engang min frække leg med den smukke blondine.

Jeg fandt lynhurtigt et kondom, fik det rullet på, spredte hendes skamlæber, satte pikhovedet mod hendes skedeindgang, og begyndte forsigtigt at presse min pik op i hende. Da hun opdagede dette, kiggede hun mig dybt i øjnene, og sagde: KNEP MIG..! Det skulle hun ikke have lov at sige 2 gange, så jeg pressede, trods det at hun var jomfru, og var utroligt stram, let og elegant (Hun var i forvejen meget våd af alle hendes safter.) min pik op i hende, og fyldte hendes fisse totalt ud. Jeg startede forsigtigt, men øgede derefter løbende tempoet, da jeg fandt ud af det ikke gjorde ondt på hende.

Efter at have kneppet hende i højt tempo et langt stykke tid, stønnede og skreg hun: ÅÅHH.! JEG KOMMER.! JEG KOMMER.! og som sagt, så gjort.

Nu kom kulminationen af alle de gange hun havde været tæt på at komme i løbet af natten, og det var et fantastisk syn. Hun stønnede og skreg, hendes krop gik i kramper, og hun vred sig helt vildt. Hun kunne overhovedet ikke styre sig selv, hun var i en helt anden dimension, og hendes fisses kraftige sammentrækninger om min pik, gjorde at jeg heller ikke kunne holde mig tilbage længere, jeg trak mig ud af hendes fisse, hev kondomet af, og sendte en ordentlig ladning sperm opover hendes mave, og dejlige bryster.

Da hun kort efter kom til sig selv igen, tog hun en finger, og kørte den op over sin marve. Da hun nåede op til brysterne, var fingeren helt smurt ind i sæd, og hun kiggede mig frækt i øjnene imens hun tog fingeren i munden, og suttede den helt ren. Resten smurte hun bare ud over maven og brysterne, og lod det så tørre ind.

Jeg lagde mig ned ved siden af hende, og kyssede hende. Hun kyssede igen, og sagde tak for en fantastisk oplevelse, det var lige sådan hun havde håbet at hendes første gang ville blive.

Efter lidt tid, faldt vi begge udmattede i søvn i hinandens arme.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.