Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startet en dag hvor jeg havde været på job for det mobildisco jeg spiller for.

Nå men jeg var færdigt tog jeg ned i byen. Og sagde hej til alle på det disco. EE. da jeg sat på en bar stol – der kom hun. lise. 18 år gammel. ca. 168 høj. En god b-skål. Lys mørk Skulder langt hår. En super krop. Og et okay hoved. Jeg er 21 år. 178 høj. Lide buttet men muskuløs. En på 20 cm.

Hun satte sig på mit skød og vi talte. Hun har været sammen med en makke ca. en mån siden. Og var meget ked af det over at han ikke ville noget med hende. Så vi talte lidt om det.

Og hun gik i baren. og jeg talte hvider med DJ. Run. i 15 min ca. da hun kom tilbage. Og spurte om jeg ikke ville køre hende hjem vis hun gav noget at spise. Selv ville jeg det. For hun var meget sød og håbede jeg skulle i seng med hende. Havde spurgt hende længe men uden held.

På vej hjem til hende spurgte hun om hun ikke måtte se vores lejlighed da jeg lige var flyttet ind 14 dage inden for hende forældre var hjemme og jeg fik hurtig vent bilen og kørte hjem til mig. Gik vi ud på trassent for at ryge en smøg. Og vi talte lidt om alt mulig. Og så skulle vi i seng. Hun gik på wc og jeg smed tøjet og tog min kortarmet trøje på. Og hun kom tilbage. Gik jeg på wc. Da jeg kom tilbage lage hun i sengen med alt tøj på og sov som en sten. Jeg kunne ikke få liv i hende så jeg slukkede lyset og gik i seng.

Men kunne ikke sove, for havde drømt længe om at få noget fisse af hende. Så jeg prøvede. Lagede mig helt op af hende og rørte ved hende, hun sagde ikke noget. Så jeg gik videre til hende små faste bryster det var mega godt. Kunne ikke styre mig. Jeg knappede hendes bukser op. Kærtegnet hendes fisse uden på trussen jeg kunne mærke hun blev våd så jeg skulle bruge mere plads for af få en finger i hende så jeg hev hendes bukser stille og rolig af unde han sagde noget.

Fik lagt et ben over min. Da jeg lagde på siden af hende så jeg kunne komme til. Hun var mega våd. Og det tænde min meget. Fik hoved hendes trusser til side så jeg kunne få men pik op. Uden problemer det var bare super skøn.

Der skulle mere til. Jeg fin herved mig ud. Og fik spredt hendes ben. Og trussen til side så jeg kunne komme til. Det var bare så godt. Super våd og mega stram har aldrig prøvet noget så godt.

Men efter 3 min. kom en af dem jeg bor samme med ham som har været sammen med hende så jeg fik hevet mig ud og lagt hende pænt. Og gik ud og talte sammen med ham. da jeg kom til bage var jeg så flov over det så jeg gik på wc og spille den af 2 gange for jeg var så liderlig.

Gik ind og lage mig. Og jeg sov med det samme. Jeg vågnet ved at hun lage og slog mig stille og rolig i hoved med en pude. At hun godt ville køres hjem inden han min makke stod op og tog tøj på og det samme gjorde hun. Jeg jeg kørte hende hjem.

Har ikke talt med hende om det der var sket og vi siger stadig hej til hinanden nå vi ses i by.

Men jeg håber da jeg/vi kan gøre det en anden gang.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.