BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var lige fyldt 15.

Jeg havde haft fyr på en enkelt gang, men jeg havde ikke bollet endnu. Vi havde kun ligget og kælet for hinanden uden tøj på. Jeg havde spillet pik på ham, og han havde leget med min fisse.

SEX I DAG?

For det meste havde jeg ikke fået noget videre ud af det, men jeg vidste fra min veninde at fyre synes det er lækkert når pigen "kommer" så de fleste gange lå jeg og lod som om, jeg blev rigtig liderlig af det. I virkeligheden var det fordi Marcus slet ikke tændte mig.

Han havde altid så travlt. Vi kunne aldrig få tøjet af hurtigt nok, og så forventede han ellers at jeg straks begyndte at gnide pikken på ham.

Først når han var blevet godt stiv og liderlig begyndte han at røre ved min kusse.

Som regel varede det ikke ret længe på det tidspunkt før pikken spermede på ham. Derfor nåede jeg sjældent at blive hverken særligt våd eller ophidset før han lagde sig til at sove

 

Jeg havde talt med min veninde, Manja om det flere gange ovre i skolen, når vi sad oppe i rygerummet sammen med 9. og 10. klasserne. Vi elever fra 8. måtte slet ikke ryge, men rummet blev næsten aldrig tjekket af lærerne, og mig og Manja sad der næsten i alle frikvartererne og røg smøger.

Vi havde tit siddet og snakket med nogle af fyrene fra 9’ende og specielt 10’ende (LOL).

De fleste fyre fra 10’ende virkede nu mere interesseret i Manja end i mig.

Manja var også meget mere moden end jeg var. Hun havde vist allerede været sammen med flere fyre, før hun startede i ottende i min klasse lige efter sommerferien.

Hun havde bl.a. været sammen med en rigtig voksen mand. Hun havde suttet pik på ham, og han havde slikket hende alle de steder man overhovedet kunne forestille sig. Til sidst da hun havde været helt oppe at køre havde han bare gennemkneppet hende, så hun var kommet helt vildt af det.

Manja havde fortalt historien mange gange, og hver gang var der lige lidt forbedringer på oplevelsen. Det hele blev vildere og vildere, fyrens pik blev større og større for hver gang hun fortalte historien, og det virkede ikke helt som om det var sandt.

Jeg troede ikke helt på historien.

Til gengæld var jeg ret sikker på at hun havde været sammen med fyren.

Jeg havde faktisk set dem sammen inde i byen en gang. Jeg havde siddet på en cafe’ sammen med min mor lige overfor det værtshus, hvor Manja og hendes "fyr" havde siddet. Han havde hentet drinks til dem og tændt hendes smøger. Han havde kysset hendes fingre og set meget forelsket på hende. Jeg var slet ikke i tvivl om hvad de skulle hjem og lave, når han havde fået "drukket hende mod til"

Manja var min bedste veninde. Allerede den første dag efter sommerferien var vi blevet hjerteveninder. Hun var en høj spinkel pige med mørkt hår. Hun var ikke blevet specielt populær i klassen p.gra. hendes højde og spinkle kropsbygning. Derimod kunne jeg sagtens forestille mig at enhver moden mand i 40’erne ville nyde bare det at få lov til at tage en drink med hende.

Manja var en pige der ikke troede specielt meget på sig selv. Derfor skulle hun hele tiden gøre opmærksom på sin person ved at hævde sig og fortælle "historier" fra sit liv.

 

KAPITEL I.

Det var sådan en dag i rygerummet på skolen, at det gik op for mig at jeg bare ikke gad Marcus mere.

Vi havde lige haft gymnastik før spisepausen.

Mig og Manja havde været de sidste i bad efter timen. Vi sørgede tit for at være de sidste der var "ude af tøjet" under omklædningen, så vi kunne ha’ badet for os selv. Manja havde igen været hjemme hos "sin voksne mand".

Denne gang var historien mere flydende og jeg troede på hende.

"vi var sammen her i weekenden. Han bollede mig både i min mis og min numse" Forklarede hun. Hun smilede, mens det varme vand fra bruseren skyllede ned over hende.

"Det gør godt nok avs at få dillermand i stjernen. Sagde hun, og flækkede af grin.

"jamen hvorfor gjorde I det så?" Spurgte jeg tåbeligt.

 

"Jeg har jo selv gerne villet prøve det i lang tid" Sagde hun, og svøbte sin spinkle krop ind i sit håndklæde. Hver gang mig og Manja var i bad sammen fik jeg sådan en underlig fornemmelse i kroppen. Når jeg så på hendes krop og specielt hendes numse, blev jeg liderlig.

En gang til en fest havde Manja fortalt mig at hun godt kunne ha’ lyst til at ha’ sex med en anden pige.

Før jeg lærte Manja at kende havde jeg aldrig tænkt på at det var muligt for to piger at dyrke hinanden på den måde, men Manja havde tændt en tanke….en fantasi hos mig.

"Vi gider ikke gå op i klassen, vel? Vi tager bare madpakkerne med op i "rygeren" så vi kan nå et par smøger…ok?"

Sagde Manja, mens vi klædte os på.

Vi løb over skolegården til den bygning, hvor "rygeren" lå.

Jeg havde snakket med Manja tidligere på dagen om, hvor træt jeg var af Marcus. "Det er altid så ens, når vi er sammen….Bare ligge og gnide hans diller til den spermer på ham". Manja havde lyttet til mig. "Guffer du den aldrig af på ham?" Havde hun spurgt. "Næh, hvis jeg foreslår det, siger han, det er ulækkert".

Manja grinede. "Så drop ham dog det skod. Du kan da få noget der er meget bedre end den drengerøv. Der er sgu da masser af fyre her på skolen" Sagde hun og grinede endnu mere.

Jeg oplevede nu ikke helt at fyrene ligefrem stod på ryggen af hinanden for at få fat i mig, og jeg havde lidt medlidenhed med Marcus

Oppe i "rygeren" sendte jeg en SMS til Marcus.

Jeg synes vi skal holde en pause med hinanden men vi kan stadig godt være venner stod der.

Der var specielt mange 10’ende klasse fyre deroppe den dag.

Jonas kom over til os. Da jeg gik i de små klasser syntes jeg Jonas var totalt nuttet. Efter ham var begyndt i 10’ende havde jeg ændret syn på ham. han var totalt lækker. Han kom altid over til os når vi sad i "rygeren".

"Hvad så prinsesse skrotter du ikke snart "Marcus-kusseabe", så du kan få dig en rigtig mand?" spurgte han. Jonas havde flere gange kaldt mig prinsesse, men han var aldrig gået så direkte til mig. Jeg kunne mærke at jeg rødmede. Normalt var det mere Manja han snakkede med.

Kommer du ikke i klubben på fredag?…..de viser én eller anden FILM. Man kunne jo altid sidde i mørket og holde i hånden, hvis filmen er for nederen.

Det ringede op, og jeg var helt sikker på at jeg skulle i klubben på fredag.

 

 

KAPITEL II.

Manja var helt oppe at køre resten af dagen.

"Der kan du bare se, hvad jeg sagde. Der er masser af søde fyre der vil ha’ din krop!"

vi kom til at grine.

Vi fulgtes ad hjem fra skole. Vi gik gennem parken over den lille træbro over den lille å.

"han er da totalt dejlig, ham Jonas" fortsatte Manja. Hun havde snakket om ham og mig og alle mulighederne hele skoledagen siden spisepausen. Manja havde ret Jonas VAR lækker, men han gik i 10’ende og jeg var nu ikke så sikker på at jeg kunne leve op til hans forventninger til en pige.

"Skal vi ikke gå i klubben i eftermiddag?" spurgte Manja.

Manja var sød nok. Jeg tror hun vidste hvor svært jeg havde det med at jeg lige havde slået op med Marcus og at jeg var interesseret i Jonas.

"Vi mødes nede ved klubben kl. halv seks. hvis køber noget cola så tager jeg noget Vodka med og køber nogen smøger til os.

Jonas kommer helt gang-teret han er jo helt vild efter dig"

Manja var ude af syne. Hun var sprunget op på sin racer inden jeg nåede at svare hende.

Manja sad allerede på bænken ved klubben, da jeg kom ræsende på min cykel.

hun sad og røg en cigaret. "gir du et drøn?" spurgte jeg og pegede på smøgen. Manja fiskede 10 Prince light op af tasken, og gav mig pakken.

"De er til dig, søde" Sagde hun. Manja havde en kort hvid sommerkjole på. Hun så dejlig ud.

"Jeg har lige været ude hos Anders inden vi mødtes" sagde hun. Allan var Manjas modne elsker. Jeg kendte ham lidt. Han var gift med min mors veninde, men jeg havde lovet Manja ikke at sladre til min mor om at han fik "tissekone" hos hende, og når jeg lover en veninde noget holder jeg det altid. Jeg hader sladder og jeg har da også selv gjort ting jeg ikke ville være helt stolt af at folk fik at vide.

Manja gav mig ild på smøgen, og aede mig engleblidt på kinden. Det føltes dejligt og følelsen gik lige ned i kussen på mig…..jo, jeg havde bestemt også lyst til at prøve sex eller i hvert fald at spille fisse med én.

"Hvor ser du dejlig ud i den der top" Sagde Manja. "Stoffet sidder utroligt flot på dine bryster" Hun lod en undersøgende finger glide ned over toppen og ramte min brystvorte. Hun gjorde mig edder manme liderlig, gjorde hun.

"Du kommer helt sikkert til at score ham der Jonas" sagde hun overbevisende.

Jeg så tøvende ned i jorden.

"Jamen han er jo så næsten voksen…..Tror du jeg ka’ leve op til hans krav til en pige?" spurgte jeg, og kunne høre hvor usikker jeg selv lød.

Manja smilede. "Du skal jo bare fortælle ham fra starten at han må ha’ tålmodighed indtil du er klar til at I går hele vejen med det frække" Sagde hun.

Manja var så god at snakke med om sådan noget.

"Jeg er for resten lige startet på at tage P-piller" Sagde hun. "Det betyder jo at Allan er begyndt at sprøjte rigtigt, når han er oppe i tissekonen på mig".

Hun smilede for sig selv. "Han har bare sådan en dejlig stor én" sagde hun. " Du ved for øvrigt godt at Jonas også har ry for at ha’ en stor én mellem benene, ikk’?"

Det gav et sæt i mig. Jeg havde godt hørt rygtet, men jeg havde ikke skænket det en tanke. Ved den sidste klub-fest havde Jane fra parrallelklassen ovre på skolen scoret Janus. Jeg havde godt set at de havde danset meget sammen og også at de havde kysset ret frækt sidst på aftenen, da Jonas var blevet godt stiv.

Ugen efter havde vi været i svømmehallen med klubben. Jane havde fortalt mig og Manja om det ude i badet bagefter.

Hendes forældre havde ikke været hjemme om natten efter festen. Hun havde taget Janus med hjem efter festen. Han havde kælet rigtig længe for hendes kusse og også slikket på den. Til sidst havde de bollet, og Jane havde både haft han ovenpå og selv siddet og redet hans pik. Hun havde fået to orgasmer, og han havde sprøjtet op i hende (selvfølgelig uden gummi).

"Han har bare sådan en stor diller" Havde hun sagt og vist med hænderne hvor stor den var.

Få sex i dag

Jane var ellers ikke en pige der scorede vildt til festerne. Hverken på skolen eller i klubben. Hun var ikke så høj. Hun havde ret brede hofter, kraftige lår og ankler.

Hun var intimbarberet på kussen, og havde kun en smal stribe hår helt inde langs sin revne (ligesom Manja).

Jane havde gået på den samme efterskole som Manja sidste år før de var kommet til min skole, og de havde vist været en slags veninder dengang.

Manja fortalte mig at Jane var en pige der spredte ben for alle fyre der viste hende interesse oppe på efterskolen. Der var mange der havde kneppet hende, og nogen af fyrene kom jævnligt inde på hendes værelse om eftermiddagen. Det var startet allerede i 6. klasse, hvor hun bare havde ligget og gnedet pik på fyrene, og de havde fået lov til at ligge og pille lidt ved hende.

"Sådan nogen tøser findes der på mange efterskoler" havde Manja fortalt mig.

Manjas mor havde problemer, og derfor havde Manja boet på en masse pensioner og gået på flere efterskoler i sit liv.

 

 

KAPITEL III.

Manja så virkelig godt ud den dag på bænken foran klubben Manja var ellers ikke en pige der snakkede for højt om noget eller nogen.

Jeg tror jeg var den på hele skolen der kendte hende bedst. (På nær Jane måske).

Der var næppe nogen på skolen der kendte til Manjas lyst til at gøre det med en anden pige.

Manja havde fortalt så levende om Jane, og tanken strejfede mig. Jane og Manja havde delt værelse oppe på efterskolen. Måske havde de haft noget sammen…..måske havde de rørt ved hinandens tissekoner, eller det der var meget vildere.

Jeg spurgte hende ikke. Det ville alligevel være at gå for tæt på.

 

Vi gik ind i klubben.

Jonas stod straks ved siden af mig.

"hva’ så der, Prinsesse-Katja?" Sagde han.

Han stod rimeligt tæt på mig. Han duftede godt. rigtig mandedeodorant.

Jeg roede i min taske, og jeg måtte virkelig koncentrere mig for at finde mine cigaretter.

Jonas gav mig ild ligeså snart jeg havde fundet én.

"Er du begyndt at ryge fast?" spurgte han sødt med hovedet på skrå. Jeg nikkede. "Okay….du er da ret ung til at ryge" sagde han og smilede. "Jeg er 15!" Sagde jeg og var lidt sur over at han skulle kommentere min alder.

"Ej, Sorry. Jeg troede du stadig var 14….helt seriøst".

Jeg så påtaget vredt på ham.

"Er du stadig sammen med ham der Marcus-drengen?" Jonas ville slet ikke la’ mig gå nu.

Jeg fortalte at Marcus og jeg netop var gået fra hinanden samme dag.

Jonas lyst op i et smil.

"Fedest!!!.... Jeg mener så kan jeg måske få lov til at passe lidt på dig. Beskytte dig lidt mod alle de farlige mænd og grimme sygdomme, der lurer lige omkring din smukke krop?"

Jonas lo, og jeg var vild med ham allerede.

"Jeg er også god til at massere fødder og nusse tæer, hvis det var noget?" fortsatte han.

Mig og Manja fulgtes hjem fra klubben den aften. "Du fik da snakket en del med ham Jonas". Sagde hun. Jeg smilede. "Han er altså ret sød" Sagde jeg.

"Der ka’ du bare se, og han vil gøre alt for at du bli’r hans dame" Sagde Manja.

"Hvor ved du det fra?" spurgte jeg mistroisk.

"Jeg hørte at han sad og snakkede med Brian oppe i rygeren forleden dag, da du havde dit lort og pjækkede fra skolen" begyndte Manja.

"De troede vist ikke jeg kunne høre, hvad de snakkede om" Manja grinede.

"Brian spurgte Jonas, om han fik noget fisse for tiden, og Jonas sagde at han slet ikke gad score i øjeblikket". Jeg lyttede meget interesseret til Manja.

"Han sagde, at han bare gik rundt og ventede på, at du blev træt at Marcus, så han kunne score dig".

Vi var ved at være ude af parken. Manja skoddede sin smøg i gruset, og lænede sig op af et træ, for ligesom at forlænge vores tid sammen i parken, hvor klubben lå.

Manja tøvede. "Du siger det ikke til nogen, men han sagde til Brian, at hvis han fik lov til at kneppe en pige, der har så smuk som dig, ville han for alvor begynde at overveje at blive gift og få børn!"

Jeg snublede i mine klip-klappere, og faldt lige så lang jeg var på stien. Manja grinede.

"Eeeej! Ikke Jonas. Det mener du ikke!!"

Sagde jeg, og ømmede mig.

"Det gjorde han, jo" sagde Maja.

Vi gik ud fra parken, og vores veje skiltes, Manja skulle over i ungdomspensionen, der lå bagved nabo blokken til den jeg boede i.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.