Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi bor langs kanalen. Vi er begge draget af vand - jeg af dets dybde, han af dets vuggen og bølgende bevægelser. I vinduet står en plante så frodig som en regnskov. Jeg tager mine nylonstrømper af og mærker en kølig fornemmelse snige sig op ad benet på mig. Jeg forstiller mig at det er en hans tunge der kærtegner mig. Jeg bevæger mig stille og lydløst som en kat hen mod vinduet. Jeg vil se kanalen! Idet jeg nærmer mig vinduet, mærker jeg en mur af kulde komme imod mig. Hvornår mon han kommer hjem? Vi mødtes tidligere over webcamet. Jeg synes han så dejlig ud selvom han var ved at koge over af stress. Fik sådan lyst til at se ham svede endnu mere. Den slags glæder er heldigvis forbeholdt mig. Smiler. Fryder mig over at der er sider af ham, som dem på arbejdet aldrig kommer til at se - som kun er forbeholdt mig! Jeg presser mine struttende bryster mod vinduet. Jeg har kun en tynd T-shirt på, og mine strittende brystvorter er nu ligeså iøjnefaldende som stjerner på en stjerneklar himmel. Jeg ser ud af vinduet. Det er dejligt at bo på øverste etage så man frit kan gå nøgen rundt i sit eget hjem. Det risler koldt ned af ryggen på mig. Jeg nyder at afklæde mig selv her lige foran vinduet hvor folkene som går forbi ovre på den anden side af kanalen i princippet kunne se mig… hvis de vidste jeg stod her! Det eneste jeg beholder på er mine sorte blondetrusser. Dem som han elsker. Pludselig ringer min mobiltelefon. Det er min mor. Antiklimaks! Jeg forsøger at afslutte samtalen hurtigt. Jeg vil gerne nå at lege inden han kommer hjem. Jeg tager min telefon, tjekker at vibratoren er slået til og placerer den så i mine trusser! Jeg ved at han ringer lige inden han kommer hjem. Et lumsk smil sniger sig over mine læber. Jeg sutter på min pegefinger og kærtegner i overfladiske pirrende bevægelser mine spændte og forventningsfulde bryster. Der står jeg i et par minutter og nyder dels synet af nogle både som sejler forbi nede i kanalen, og dels synet af mine egne bryster. Så bevæger jeg mig kælent over mod sofaen. Jeg presser mit underliv og mobiltelefonen ind mod armlænet på sofaen og hører et frydefuldt suk komme ud af min mund. Jeg sætter mig overskrævs på en pude og bevæger mig kælent som en kat frem og tilbage på den. Nu bliver jeg rigtigt tændt… og efterhånden også utålmodig. Jeg bliver nødt til at røre ved mig selv, og det skal være nu, i det samme vibrerer telefonen! Et splitsekund fra orgasme tager jeg telefonen: "Jaaa!" jeg rømmer mig "Det er Mette"

"Hej lækre!" siger han med sin sædvanlige charme. Jeg stivner. Så var det ham. Jeg lægger bare røret på. Vil have lov til at lege i fred. Så kan han måske få lov til at lege med senere. Jeg smiler som en anden skolepige der har været uartig for første gang i sit liv. (He he. Skolepige. Ej det må blive en anden dag) Nu vil jeg bare koncentrere mig om det jeg var i gang med. Jeg er rigtig våd nu. Kan mærke at det siver ud af mig. Jeg lægger mig godt til rette i sofaen og giver mig til at massere min klitoris som er spændt til bristepunktet af lyst. Jeg pirrer den skiftevis ved hjælp af cirkelbevægelser og vandrette bevægelser. Jeg befinder mig vist i et lyntog på vej til himmelen. Drillende lader jeg en finger lege ved indgangen til min forventningsfulde fisse. Jeg forsøger med usynlige bånd at holde mig selv fast til sofaen da orgasmen i 5 sekunder fratager mig al kontrol, i det samme hører jeg døren gå op...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 7 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.