Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

For at få mest ud af historien bør du læse del 1 og 2

Jeg havde aftalt at jeg skulle kigge ud til Torsten og Karla i deres lejede sommerhus 2 dage efter igen fredag eftermiddag inden de skulle hjem til Tyskland om lørdagen.

SEX I DAG?

Vejret havde været fint hele ugen og var stadig 23-25grader da jeg ankom fredag eftermiddag som aftalt.

Jeg parkerede bilen på den centrale parkerings plads og gik ned til sommerhuset der lå i ud kanten af området ud mod stranden omgivet af et ret lukket havehegn. Jeg gik lige ind i haven hen mod terrasses hvor jeg formodede de var, og ganske rigtigt så lå de begge der ganske nøgne og hyggede på et par madrasser de havde slæbt ud. Karla lå og spillede langsomt på Torstens halvstive pik medens de lå og snakkede. De så begge skide lækre ud som de lå der. "Hej med dig skat, smid kludene og læg dig ned til os", lød det fra Karla da hun fik øje på mig. Der var rigeligt plads til os alle 3 på de store madrasser, så jeg fik smidt kludene, lagde mig ned ved siden af Karla som så lå mellem os. Et dejligt velkomstknus blev det til fra Karla samt et klap på den bare røv fra Torsten medens jeg lå i et kram ind over Karlas dejlige nøgne krop. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at stryge mine hænder hen over Klaras bryster et par gange samt lade hånden glide ned over maven alt imedens min pik allerede begyndte at rejse sig. "Hold da kæft du er liderlig hjemmefra – dejligt" lød det fra Klara. "Vi har nemlig stadig et grænser vi gerne vil prøve af og måske overskride sammen med dig i vores ferie!", sagde hun med et frækt blik over på Torsten.

Siden i onsdags havde deres "grænseafprøvnings proces" jo resulteret i at jeg kneppede Karla nede ved stranden imedens min røv og røvhullet blev masseret af Torsten og samme aften endte det med at jeg mistede min anale jomfruelighed og var blevet røv bollet af Torsten med hjælp fra Karla. Det havde også været en lækker oplevelse for mig, men hvad havde de nu af fantasier de ville afprøve?

Som sædvanligt er det Karla der snakker, og Torsten ser lidt genert ud indtil jeg siger "ok jeg er med", hvorefter han lyser op og bliver aktiv.

Torsten fortæller at han synes det var skide lækkert da han bollede mig, og Karla masserede min pik og nosser imens, men de har også begge en fantasi om at Torsten skal bolles af en ordentlig mande pik imedens han får suttet pik af Karla. Om jeg vil være med? Karla tilføjer at hun tænder vildt på at se mænd have sex med hinanden, og fantasien om at Torsten bliver bollet, for safterne til at løbe i fissen på hende. Alt imens de snakker og fortæller ligger Karla på den ene albue kigger mig dybt i øjnene med det nest sexede blik alt imens hun gnider på min pik og nosser. Jeg er allerede godt liderlig og ja selvfølgelig vil jeg være med, det vil være første gang jeg boller en mand i røven for tæller jeg dem, tanken går direkte i pikken på mig, der nu er helt stiv.

Karla lægger sig nu på ryggen med en hånd på vores pikke, og lukker øjnene i solen som om hun allerede nyder tanken/synet af Torsten og jeg der boller.

Torsten og jeg der ligger på hver sin side af Karla vender os mod hende og lader hænderne gå på opdagelse på Karla, hen over bryster, mave venusbjerg og ned i fissen, jeg kryber ned mellem Karlas ben, spreder hendes skamlæber, og lader min tunge glide lidt op og ned ad læberne og ind i fissen. Torsten nærmest æder Karlas brystvorter, imens hun langsomt spiller pik på ham – lækkert syn. Min tunge kører rundt og ud og ind ad fissen – Karlas åndedræt siger – min tunge kredser nu om hendes klitoris – hun sukker dybt ved det første slik – jeg forsætter med 2 fingre i fissen og tungen på klitoris – Torsten sutter og masserer brystvorterne – med et skrig, der kan der kan høres i hele sommerhusområdet tror jeg, kommer hun i en fed orgasme, og jeg kan ikke dy mig for at jage pikken i hende og pule løs i fissen til hun kommer i endnu en orgasme og stønner stop stop spar din sperm til Torstens røv – det vil jeg se nu!

Jeg trækker mig ud af fissen og Karla rejser sig og går ind, med fissen nærmest dryppende, for at hente noget at drikke, Torsten kommer lidt tættere og tager min pik i hånden, og begynder at spille den af. Han læner sig ind over mig og giver mig et tungekys. Det er sku mit første mandekys tænker jeg! men lækkert og også at mærke Torstens nu stive pik imod min mave alt imedens han spiller min pik. Jeg tager nu fat i Torsten dejlige pik, trykker, klemmer og tækker forhuden lidt frem og tilbage, hvilket får Torsten til at stønne i min mund.

Karla kommer tilbage og udbryder, "årh. lækker mandesex – lige hvad jeg kan lide" Hun glider ned på os og smyger sin lækre krop hen over os, masserer os begge på krop og nosser, medens vi ligger mave mod mave og tungekysser og spiller pik med let spredte ben så Karla også kan komme til.

Hun smyger sig op ad Torsten bider ham i øret og visker "om på maven med dig skatter". Torsten møver sig rundt, og får en pude under maven så røven står pænt åben op i luften. Karla lader en klat gidecreme glide ned i revnen, jeg spreder Torsten baller og Klara masserer stjernen, og en finger smutter ind og hun lader den rotere samt køre frem og tilbage. Torsten har prøvet bootplugs, men nu står jomfrurøven rigtigt til forfald over for en pik – min pik!. Karla for nu 2 fingre mere med ind og Torsten stønner under behandlingen, Jeg sidder bare og holder ballerne - jeg og pikken er bare klar. Karla nærmest visker "så er du klar skatter" Torsten nærmest stønner "åh ja ja". Karla tager en klat glidecreme i hånden og kører det rundt på min pik, samt en klat mere lige i Torstens røvhul og så "overtager" hun Torsten spredte baller imens jeg fører pikken mod den halvåbne stjerne.

Idet jeg rører stjernen med pikhovedet, giver Torsten et suk, han ved det er nu det sker. Jeg presser pikhovedet lidt ind og vugger lidt frem og tilbage med underlivet. Pikhovedet glider nu ind, det føles stramt og lækkert, men nu gør ringmusklen modstand, jeg ved selv hvordan det føles i min egen røv, og det er svært for Torsten at slappe af, men Karla masserer nu også røvballerne siger frække til Torsten og mig og giver ballerne et par klask – og pludselig smutter pikken ind med næsten det halve af mine 19cm. – Torsten giver et dyrisk brøl "stop – vent – årh." nærmest stønner han. Jeg stopper og ligger stille med pikken i røven på ham. Karla smyger sig ned og kysser ham og hvisker "det bliver bare så lækkert skatter – slap af og nyd det". Jeg begynder nu at bevæge pikken lidt frem og tilbage i røven imens jeg holder ballerne spredte, og nyder synet af min pik der glider lidt frem og tilbage, Jeg trækker pikken længere ud smider en klat glidecreme på og så ind igen. Denne gang presser jeg mere på og pikken glider langsomt helt ind i små frem og tilbage stød indtil jeg er helt i bund. Mit underliv presser nu mod hans baller og mine nosser ligger og presser på Torstens nosser der ligger mod puden. Hold da op hvor det strammer og varmer omkring min pik – en super lækker følelse, som alle mænd bør prøve. Karla læner sig nu ind over Torsten og visker " giv ham så din pik, jeg vil se og mærke din pik bevæger sig ud og ind ad hans røv". Torsten stønner "knep mig nu". Man skal være mere end lam og døv for ikke at gå i gang med at pule hans røv nu og han får min pik i lange seje men langsomme stød. Jeg har nu godt fat om Torstens hofter – jeg kan mærke det begynder at glide lettere, muskel samt de indre organer har nu tilpasset sig min pik. Hold da op det føles lækkert i pikken – en helt ny nydelse for mig – bare det kunne vare længe, men nydelsen er stærkt stigende såh....

Torsten løfter nu røven lidt, så jeg fra nærmest at ligge oven på ham nu står på knæ i oprejst stilling og knepper hans røv. Karla fjerner puden og smutter ind under Torsten, og tager hans pik i munden, Hænderne bevæger hund rundt på vores lår og nosser, årh. for helvede det holder jeg ikke til længe. Torsten begraver hovedet i Karlas skød, og jeg kan fornemme på Karla at der bliver slikket. Hun tager lige kort pikken ud af munden for få luft, slikker vores nosser og mit pik skaft imens det nu pumper ud og ind af røven (det må se lækkert ud dernede fra for hun stønner "yes yes yes – pul ham – det er det han vil", inden hun tager Torstens pik i munden igen, og giver ham et nu meget aktivt blowjob.

Både Torsten og jeg begynder nu at nå vores orgasme, Karla stønner også vildt. Jeg kan mærke min orgasme kommer rullende ned gennem ryggen, ned i hofterne og ud i pikken. Pikken og pikhovedet udvider sig og det bliver strammere i røven, men jeg jager den i bund og spermer kraftig i 3-4 skud lang op i Torstens røv. Torsten mærker den varme sperm oppe i røven, og som nu løber ned langs min pik og ned over hans nosser, og han kommer også i munden på Karla. Spermen løber ud af mundvigene på Karla og ned ad kinderne. Min sperm fra Torstens nosser drypper også ned i hovedet på Karla. Torsten og jeg triller om på siden og ser Karlas ansigt helt tilsølet i sperm, men med et stort smil – "jeg kom sku også!" siger hun. Det havde Torsten og jeg ikke lige fået med.

Efter et fælles bad ligger vi alle igen på madrassen ude på terrassen og kæler lidt for hinanden og diskuter ugens sex oplevelser. Alle synes det har værende en spændende rejse med at bryde egne grænser og realisere fantasier. Vi tager afsked, men håber at vi mødes igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.