BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kone Karen og jeg har et dejligt vendepar Sus og Jørgen der bor i Odense. Vi har været på mange ture sammen og vi har ofte besøgt hinanden over en weekend. Vi bor i Jylland med 2 timers kørsel til hvor de bor, så det er altid med overnatning i vores eller deres gæsteværelser. Vi er alle sidst i halvtredserne og hygger os gevaldigt sammen til fester eller når vi bare er sammen.

Vi er alle sidst i halvtredserne, men holder os faktisk godt når vi selv skal sige det! Både Karen og Sus har formerne på plads, og ser begge skide godt ud. På en eller anden måde tænder jeg alligevel på Sus når vi er sammen.

SEX I DAG?

Når der er gledet en flaske rødvin eller 2 ned sker der ofte at Sus bliver noget mere sensuel, og det er ofte sket at vi har fundet et hjørne hvor kunne kysse og kramme lidt for selv. Ofte er kyssene blevet til lange og dybe tungekys, med en masse kram. Jeg ved faktisk ikke om Karen eller Jørgen har bemærket det, men der blev aldrig sagt noget. En aften hvor vi var ved at gå i seng og var alle noget lakket til stod jeg og børstede tænder på badeværelset med døren åben, Karen og Jørgen var krøbet til køjs. Ind i badeværelset kom så Sus lidt vaklende, kun i trusser – ”hejsa nå er du her endnu? døren stod åben – ja altså sådan her sover jeg altså” sagde hun så nærmest undskyldende med begge arme over kors og hænder på skuldrene for lige at dække hendes dejlige bryster. Jeg selv stod kun i boksershorts. ” Du ser sku dejlig ud som du står der – jeg får lyst til et rigtigt saftigt godnat kys” nærmest fløj det ud ad mig vel vidende at hun så måtte sænke ”brystparaden”. Med et skævt smil og hovedet lidt på skrå slog hun armene ud trådte frem mod mig og slog armene om mig i det tætteste vi nogen sinde havde været. Det var rigtig lækkert at mærke hendes bløde bryster mod mit samtidig med et lækkert langt tungekys. Vores arme og hænder gik alt imens på opdagelse fra nakken ned ad ryggen og helt ned i trusserne, hvor vi giver hinanden et klem på de bare balder. Min pik kan selvfølgelig ikke holde sig passiv og starter med at vokse, hvad Sus selvfølgelig kan mærke, når vi står med krop og underliv presset mod hinanden. ”Dejligt at mærke der er liv i dig og din pik” siger hun så, og lader en hånd glide fra røven og ned på pikken som hun giver et kraftigt klem. ”Ka i sove godt!” siger hun så og slipper mig, og slutter med et fingerkys.

Mere blev det ikke til, og jeg smutter ind til Karen på gæsteværelset med et ordentligt jern på, smider boksershortsene og kryber ind under dynen til Karen der ligger nøgen under dynen (vi sover altid nøgne). Wov udbryder hun med en hånd om pikken, hvad har du været udsat for? Uden flere ord vender jeg hende så vi ligger ansigt til ansigt med hende oven på, og vi ligger lidt og kysser, medens hun med underlivet nærmest roterende masserer min pik og sin fisse. Min pik smutter ind i varmen og pikken bliver masseret med Karen stærke fissemuskler. Jeg ved hun elsker at være den aktive, så jeg bliver liggende og bliver kneppet, alt imedens jeg masserer hendes bryster og balder. Vi får det dejligste midnatsknald med orgasmer til os begge så det sejler på lagenet.

3-4 måneder efter skal jeg på kursus et par dage i Odense og aftaler i god tid med Sus og Jørgen at jeg kan overnatte hos dem. Et par dage før ringer Jørgen og meddeler at han er væk med firmaet det meste af ugen, men jeg er velkommen alligevel hos Sus. Efter første kursus dag ankommer jeg hen mod aften hos Sus der tager imod med åbne arme og kys. Snakken går, vi spiser, deler en flaske rødvin og Sus henter en til som jeg tager med ind på sofaen i stuen. Sæt noget lækkert musik på – ikke for larmende lyder det ude fra køkkenet hvor Sus finder lidt mundgodt frem. Jeg finder en Van Morrison CD og smider mig oppe i hjørnet af sofaen, det samme gør Sus så hun ligger mellem mine ben med ryggen op ad mit underliv og mave. Vi sidder/ligger og nyder musikken, vinen og hinandens selskab. Vi ligger barfodet og nulrer lidt med hinandens fødder, Jeg lister en hånd op under blusen og ind på maven og strejfer lige brysterne et par gange – Sus sukker og tager en sluk rødvin – kors hvor er hun dejlig. Jeg glider lidt ned ved siden af Sus – vi ser hinanden dybt i øjnene og ender i et dybt og langt kys, men det er så her det igen ender fordi, tror jeg nok, vi begge holder af vores og hinandens partnere, selv om vi der på sofaen begge nok er skide liderlige.

”Det er sengetid” siger Sus, vi rydder bordet og smutter op ovenpå, jeg ind på gæsteværelset og smider tøjet undtagen boksershorts, Sus er færdig i badeværelset og er på gangen kun iført trusser da jeg går ind i badeværelset. Da jeg kommer ud, smutter jeg lige ind til Sus og siger sådan lidt lavmælt i døren ”go nat sov godt”. ” Hvad med et go nat kys?” svarer hun. Jeg smutter over i sengen til hende og da jeg kysser hende, åbner hun munden lidt og vi ender i et langt tungekys. ”Jeg kunne kysse dig hele natten” siger jeg til hende hvilket faktisk er rigtigt for hun kysser fantastisk. ”Så gør det!” visker hun. Nu røg paraderne, nok på grund af rødvinen, og jeg smutter indunder dynen hos Sus og vore næsten nøgne kroppe mødes, vi kysser og kæler for hinanden, hun har en utrolig dejlig krop. Jeg tager fat i det ene bryst og masserer vorten der allerede stritter, min mund glider ned og napper først den ene så den anden brystvorte, med liderlige suk fra Sus til følge. Hendes hænder glider ned og masserer min røv og min allerede hårde pik uden på boksershortsene. I en bevægelse rykker hun begge hænder indenfor og klemmer min røv og pik og lader hænderne glide rundt om nosser, røv og pik der nu er mega hård. ”Hvor er det lækkert med en rigtig liderlig fyr” visker hun i mit øre imedens hun bider mig blidt i øreflippen. Min ene hånd er vandret ned i hendes trusser, hun er ikke glat over fissen, men læberne og fisse åbningen er helt glatte og mine fingre ligger uden på læberne og massere dem blidt alt imedens hun masserer min pik. Hun begynder nu malke min pik ganske langsomt og jeg kvitterer med at smutte et par fingre ind mellem fisselæberne, og lader dem glide fra fisseåbningen op mod den lille stive knop som jeg nulrer med fingrene med stærke dybe suk til følge fra Sus.

Med en pludselig bevægelse ruller vi rundt, Sus ligger ovenpå mig og smider dynen til side, og fjerner i en bevægelse mine boksershorts og smider sine trusser. Hun tager fat i min pik og kører hånden op og ned på den medens hun stirrer på den, åbner munden og bevæger hovedet ned mod pikken. Hun trækker for huden helt tilbage kysser pikhovedet, smiler frækt til mig og lader munden glide ned over pikhovedet og lader mundvandet flyde ned over pikken, tungen roterer om pikhovedet – så jeg ser stjerner, Hun glider ned over skaftet et par gange så langt hun kan, og så tilbage med roterende bevægelser på pikhovedet. Hun ligger på knæ ved siden af mig, og jeg tager fat i benene og får hende møvet ind over mig så vi ender i en 69 hvor jeg har næse og mund inde i fissen der nærmest driver af elskovsvæske. Jeg har nu tungen dybt oppe i fissen – hun smager utroligt dejligt. Min tunge roterer oppe i fissen som hendes roterer på min pik. Jeg flytter tungen til hendes lille tap, hvilket får hende til at stoppe med min pik, og efter ganske kort tid udbryder hun i et nærmest dyrisk skrig, hun kommer i en kæmpe orgasme, og elskovs safterne løber ned over mit ansigt hage og hals. Sus vender sig rundt ligger ind over mig og kysser mig vildt og inderligt. Med den ene hånd dirigerer hun pikken i position ud for fissen, rejser kroppen lidt og glider ned over min pik til den er i bund i en bevægelse. Fissen er ret stram, men meget våd så det er fedt at være pik lige nu.

Hun hæver overkroppen og begynder med lukkede øjne at ride mig i lange langsomme bevægelser. De dejlige bryster bølger nærmest under rideturen, jeg griber begge og skiftevis masserer dem og resten af hendes dejlige krop. Jeg holder ikke længe til dette her kan jeg mærke, og mit åndedræt stiger. Hun åbner øjnene der er helt blanke, og læner sig lidt frem, vore øjne fanger hinanden vi smiler liderligt til hinanden alt imedens hun forsætter de lange langsomme bevægelser og klemmer helt vildt med fissemusklerne. Det kribler nu i hele min krop og jeg kan mærke orgasmen er på vej, mit åndedræt stiger, jeg bliver urolig i kroppen, hun forsætter bare i samme langsomme tempo, smiler og nærmest stønner med den mest frække stemme, ”jeg elsker din dejlige pik, jeg vil have din liderlige i sperm dybt oppe i mig – bare lad den komme med al din sperm”. Det var for meget, med et dyrisk støn kommer første skud fra pikken dybt oppe i fissen, Hun stopper med de lange bevægelser og holder pikken i bund med små korte bevægelser alt imedens de næste 3-4 skud rammer dybt oppe i fissen. Det bliver ved med at rykke i pikken det næste halve minut, og spermen driver ud af fissen og ned over mine nosser. Sus lægger sig ned over mig lægger armene om mit hoved. Vi ligger længe og tungekysser alt imedens jeg masserer hendes dejlige røv og ryg. Jeg trækker så dynen op over os, men vi bliver liggende i samme stilling alt imedens safterne driver ud af os. Pikken forbliver stiv ret længe oppe i fissen, hvilket Sus bemærker, så hun begynder at bevæge underlivet medens vi stadig ligger tæt, mod mit underliv, hun presser hårdt og ender med at give sej selv en ny orgasme med min nu lidt slappe pik oppe i den meget våde fisse.

Vi bliver liggende og nyder hinanden, drejer lidt så vi ligger på siden i en dejlig omfavnelse og falder begge i søvn.

Næste morgen skal vi begge afsted, men ligger dog og nyder hinanden lidt inden vi står op. Vores forhold har ændret sig, hvor vi hidtil har flirtet kysset og krammet, ligger vi nu nøgne og kæler for hinanden. Sus ligger og spiller min morgenstive pik ganske langsomt som en godmorgen hilsen, og jeg ligger og masserer brystvorter og kysser/slikker skiftevis mund og bryster. Vi kunne blive liggende hele dagen.

”Vi skal op skat” visker Sus.

Vi stiger begge ud og går ind på badeværelset sammen, og ender i brusekabinen sammen (det sparer tid!). Brusekabinen er ikke ret stor, så vi står tæt og sæber hinanden ind. Indsæbningen bliver mere og mere intens, pikken rejser sig og jeg presser mig ind mod ryggen på Sus imedens jeg grundigt sæber hendes bryster ind. Hun mærker min pik mellem ballerne og sukker. Jeg holder fast på begge bryster, går lidt ned i knæ, og lader min nu knaldhårde pik glide ind mellem benene på Sus. Sus leder med sin ene hånd pikken ind i fissen og jeg begynder langsomt at bevæge mig i fissen – lækkert - alt imedens vandet bruser ned på os. Min hånd glider ned over maven på Sus og ned i fissen hvor jeg begynder at massere hendes klitoris. Jeg holder fat om hendes bryst med den anden hånd og knepper hende nu hårdt. Min massage af klitoris og fissen intensiveres. Vores åndedræt er nu heftigt og vi kommer samtidigt i en fælles orgasme der næsten for os til at miste balancen i det lille bruserum. Åh gud hvor lækkert nærmest råber Sus, medens jeg stønner mine kraftige spermsprøjt op i hende. Sus nærmest hænger på min pik, der nu bliver slappere, og hun glider af, vender sig om og giver endnu et langt morgenkys.

”Hold kæft vi kommer for sent” udbryder vi begge, kommer i tøjet og med et sidste kys kører vi i hver vores retning uden morgenmad, arbejdsdagen er begyndt, men hold da kæft en dejlig ”overnatning”.

Until next time!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.