BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg bor ret tæt på min skønne nabo Katja og hendes mand Carsten der begge lige har passeret de 40 år. Jeg er selv lige over 50, har en OK muskuløs, vedligeholdt figur. Vi bor i et gammelt bykvarter med en-families huse hvoraf de fleste har 2 etager og med haver omkring. Ud fra mit køkkenvindue kan jeg se over til Katja og Carstens store gavlendevindue der er på 1. sal hvor de har soveværelse. Katja har en ung pige figur med dejlige former på de rette steder.

Jeg sover altid nøgen om natten, og i og med at jeg cykler på arbejde i cykletøj, går jeg typisk nøgen rundt om morgenen og laver min morgenmad. Her sker det så ofte at Katja lige er i gang med at lufte ud ovenpå og trækker de store gardiner fra når jeg står der helt nøgen i midt køkken. Jeg får så et godmorgen vink samt et smil fra Katja. Første gang det skete blev jeg noget overrasket, men nu hører det næsten med til den hyggelige del af morgenritualet. Når jeg kommer svedig hjem fra arbejde på min cykel, tager jeg altid et bad under min havebruser, og her er det sket en enkelt gang at jeg på vej tilbage i bar røv fra bruseren til huset har mødt Katja der var på vej over for at låne en citron. Igen det lidt frække smil og en bemærkning "sejt med dig og dit kolde udendørs bad hver dag" samtidig med at blikket lige suste op og ned. Blikket blev dog lige nede lidt længere måske fordi jeg er glat barberet og stod med en halverigeret pik efter at have stået og spillet lidt pik ved bruseren i det varme sommervejr. Vi fik hentet citronen, og det var så det.

SEX I DAG?

En dag vi stod over hækken og snakkede klagede jeg lidt over at jeg stadig havde ondt/ømhed i læn og skuldre efter et cykelstyrt for et par måneder siden. Katja der er fysioterapeut, var frisk med en bemærkning "sig til så for du en tur på briksen, og så får vi det på plads".

I løbet af ugen fik vi en aftale søndag formiddag. Jeg dukker op ved 10-tiden i shorts og T-shirt klar til behandling ved Katja. Briksen er slået op og Carsten og drengene er ude at cykle. "Smid bukser og bluse og op på briksen med dig" siger Katja. "Også dem der hvis jeg skal kunne få fat i din røv" siger hun og peger på mine boksershorts. Her står jeg så helt nøgen hjemme hos min skønne nabo og vi er alene hjemme.

Oppe på briksen går hun i gang med skuldre og læn/røv – uf det gør nas, men godt. Efter nogen tid "jeg checkker lige lårmusklerne" siger hun så. Her går det noget blidere og hun kommer meget tæt på nosserne, smører lidt olie på fingrene så det reelt er massage jeg får, og hun tager sig god tid. Resultatet er selvfølgelig at pikken rejser sig under maven til fuld erektion, og så kommer ordene "vend dig lige om". Der var ikke noget at gøre, jeg vender mig om og modtager det dejligste smil da hun får øje på pikken i fuld størrelse – de fulde 18cm og ret bred som den nu er. Hun bøjer det ene ben efter det andet og giver lårene en ordentlig omgang massage, og nu kommer hun meget tæt på nosser og pik mange gange, for til sidst under massagen at ligge den ene hånd ganske stille på pikken, og nærmest visker "er det ok?", jeg nikker og nærmest stønner "ja".

Katja runder nu hånden om pikken og trykker blidt et par gange, hvorefter hun starter med at køre hånden meget stille frem og tilbage på pikken, med den anden hånd masserer hun nosserne. En finger smutter en gang imellem helt ned tæt på anus. Hidtil har hendes øjne været fokuseret på pikken, men nu fanger vi hinandens øjne, hun smiler frækt og kører forhuden helt tilbage hver gang, så pikhovedet bliver helt blottet " er det lækkert hvisker hun?". Jeg nærmest stønner "åh ja – jeg tror jeg kommer snart" – "du kommer bare" siger hun og øger intensiteten lidt, men ikke mere end at det er ved at gøre mig helt vanvittig. Alt i medens hun smiler frækt starter orgasmen med den kendte rislen ned gennem helle kroppen og ud i pikken, der nu vokser og eksploderer med først 3 lange sprøjt jeg får i hovedet, og dernæst 3 små som Katja tager med munden om mit pikhoved, som hun nærmest renser for sperm, hvorefter hun kysser mig og lader mig smage min egen sperm, og slutter med ordene "fedt med en liderlig nabo der er med på lidt frækt" og så "Er din ømhed ikke gået over kommer du bare over igen" . Om jeg gør - øm eller ej.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.