BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

14 dage efter ligger jeg på briksen igen, vi har ikke aftalt andet end samme behandling som sidst med et frækt smil. Carsten er igen ude at cykle med drengene denne søndag formiddag. Samme forbehandling som sidst, bliver bedt om at vende mig, pikken er klar til behandling – Katja tager om pikken med hånden og giver den et kys hvorefter hun går i gang med en avanceret behandling med begge hænder, men stille og lidenskabeligt alt imens hun siger frække ord som "fed pik, jeg bliver våd i fissen, jeg elsker din sperm" og jeg er helt oppe i skyerne. Så lige pludselig stiger hun i sin korte sommerkjole op på briksen, og glider frem mod mig. Pikken der står og pulser af ophidselse, glider op under kjolen og lægger sig op ad fissen – hun har ingen trusser på – hun har planlagt det her – fedt! Katja giver mig et langt tungekys – kigger mig dybt i øjnene og nærmest stønner "OK med dig" – "ja for fanden" stønner jeg, hvorefter hun glider lidt op af min krop, vipper pikken op med den ene hånd så den er ud for fissens åbning, spreder læberne og sænker sig langsomt ned over min dunkende pik imedens vi begge giver et dybt suk. Vi ligger begge helt stille og tungekysser, alt imedens jeg mærker hun malker min pik med fissemusklerne. Hun bevæger sig nu helt stille frem og tilbage, rejser så kroppen, løfter kjolen af og sidder nu helt nøgen og knepper mig i hendes eget langsomme tempo.

Jeg ser nu faktisk for første gang hendes dejlige faste bryster med de store brystvorter der stritter ca. 1cm ud i luften. Jeg kan selvfølgelig ikke lade være med at gribe og massere begge de dejlige middelstore bryster, og tager nu blidt fat i begge brystvorter, og nulrer dem lidt, med kraftige suk fra Katja til følge. Napper nu i begge vorter med en overraskende effekt idet hun kaster hovedet tilbage og nærmest råber ÅÅÅHHHH. Jeg mærker samtidigt det nærmest strammer om min pik og Katja kommer i den dejligste orgasme der gør det smadder fugtigt omkring min pik af væske fra fissen. Hun nærmest falder ned over mig og jeg mærker det stive brystvorter mod mit bryst. Vi ligger stille og vrider vore kroppe mod hinanden af velvære – fantastisk at mærke den dejlige bløde varme hud mod min, og jeg begynder stille og roligt at bevæge pikken i fissen igen.

Katja nærmest vågner af trancen, smiler og begynder igen at malke pikken med musklerne som hun åbenbart er mester i, jeg har aldrig prøvet noget så lækkert før. Der går mindre end et minut så begynder jeg at mærke orgasmen er på vej, mit åndedræt stiger, Katja kigger mig dybt i øjnene og siger "jeg vil have du fylder min fisse med din sperm – giv mig alt hvad du har". De ord, fissemusklerne der arbejder på højtryk samtidig med Katja der hæver og sænker sig på min pik, giver mig den største orgasme nogensinde. Jeg pumper og pumper sperm langt om i fissen, hele kroppen sitrer og Katja gisper og falder ned mod mig og krammer mig. Vi ligger helt stille og tungekysser medens jeg kan mærke spermen flyder ud af fissen og ned mellem mine ben og nosser – en herlig fornemmelse. Vi ligger i flere minutter og slapper af med pikken, der meget langsomt bliver slap, i fissen. "hold kæft hvor lækkert" siger Katja så, og jeg svarer så "ve du va - jeg tror sku mine hoftesmerter går hen og bliver kroniske og kræver konstant behandling", hvorefter vi begge skraldgriner og kysser igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 80 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.