BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg var 16 år da jeg første gang havde sex med en mand. jeg var bydreng og skulle levere varer fra den lokale købmand. det var højsommer og jeg svedte som en gal da døren blev åbnet til villaen hvor jeg skulle aflevere en kasse øl. hej sagde den ældre mand ,han var nok 60,kom ind i køkkenet med kassen .han spurgte om jeg ville have en kold øl og jeg sagde ja selvom jeg nok hellere ville have haft en sodavand. jeg sad på køkkenbordet i korte bukser han stod foran mig og talte om de letpåklædte piger på stranden og deres nøgne bryster. jeg var lidt tændt af samtalen og øllen gjorde at jeg slappede af .han lagde forsigtigt en hånd i mit skød og klemte lidt om min tissemand. jeg blev forskrækket men syntes det var rart og den voksede selv om jeg kæmpede imod. du kan jo lide det knægt sagde han og masserede min nu stive pik udenpå bukserne. jeg var lige ved at komme men han stoppede ,løftede mig ned på gulvet og sagde kom, jeg gik med ham ind i soveværelset hvor han tog mit tøj af

og sagde ,læg dig på sengen. han tog sit eget tøj af og jeg så for første gang en stiv mandepik. han begyndte at slikke mine nosser ,op ad pikken og suttede og slikkede mit pikhoved til den var godt stiv. en klar væske løb ud af min pik og han slikkede det i sig medens han spillede sin egen pik. han løftede mine ben højt op og jeg mærkede hans varme tunge i mit svedige numsehul, det var dejligt og jeg stønnede højt selv om jeg var genert og forlegen. pludselig sagde han ,slik min pik knægt og jeg tog modvilligt hans stive pik i munden, den smagte frækt og jeg blev modigere og slikkede pik som om jeg ikke havde bestilt andet. han vendte sig så vi kunne slikke pik på hinanden samtidigt og efter et stikke tid kunne jeg mærke st tiden var inde og min sperm sprøjtede ind i hans mund ,han slugte det hele og spurgte om jeg ville ha hans sperm i munden. det turde jeg dog ikke og han sagde jeg skulle spille hans pik .jeg satte mig op ,tog fat om hans stive pik og kørte forhuden frem og tilbage, og det varede ikke længe før han sprøjtede i lange ryk ,sin varme sæd udover mine fingre og sin egen mave. jeg fik et bad og 100 kr i drikkepenge, og det var ikke sidste gang jeg besøgte ham.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.