Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med at Maryans moster ringede en formiddag i ferien. Jeg gik og ryddede lidt op rundt omkring. Vi havde haft nogle venner på besøg aftenen før og det var gået lidt vildt til. Ikke noget med sex, men vi havde spist og især drukket en del. Senere havde vi danset og moret os, så der var blevet lidt rodet. En af gæsterne var faldet i søvn under sofabordet og vi havde et farligt mas med at få ham ud og sendt hjem. Hans pige havde været lige så fuld, så der var ikke megen hjælp at hente der. Nå men alt i alt havde været en skæg aften og nu gik vi så rundt med tunge hoveder. Der var tomme flasker alle vegne og der lå chips på gulvtæppet. En morsom sjæl havde hængt nogle ølflasker op på stuebirken. Selv om Maryan og jeg næsten ikke havde drukket noget, var vi altså ikke helt friske. Det er meget sjældent vi rører noget med alkohol.
Langt om længe var Maryan færdig med at tale med sin moster. Hun kom ind i stuen og hjalp med oprydningen.
- Min moster spurgte om vi ikke kommer over og besøger hende. Det kunne da være meget sjovt. Maryans moster bor i Skanderborg i en kæmpe villa. Vi har været der før og der er bare vidunderligt.
Vi blev hurtigt enige om at det var en glimrende ide. Maryan ringede og sørgede for togbilletter til næste dag. Vi pakkede et par sportstasker med tøj og andre fornødenheder
Tidligt næste morgen steg vi på IC-3 toget på hovedbanegården. Der var ret mange mennesker med, så det var noget småt med serveringen. Heldigvis havde vi smurt nogle sandwichs og købt nogle Colaer, så vi klarede os. Vejret var ikke noget at råbe hurra for, det var overskyet og halvkoldt. Vi fordrev tiden med at læse aviser og småsludre med de nærmeste passagerer.

Maryans moster Jannie hentede os på stationen. Hun er ikke ret meget ældre end os og så som altid forrygende godt ud. Hun har en stor åben bil, vist nok amerikansk, som hun altid kører rundt i. Der er tilsyneladende altid penge nok, villaen er enorm, bilen er enorm og der mangler aldrig noget når man besøger hende. Maryan siger at hun har været gift med en meget rig mand som hun får penge fra nu.
Vi kørte hjem til villaen og fik hver et værelse. Jannie ved godt at Maryan og jeg er lidt mere end almindelige veninder så vi fik værelser ved siden af hinanden med et fælles badeværelse i mellem. Jannie havde varmet saunaen op så vi kunne få en svedetur inden middagen.
Vi sad alle tre nøgne i saunaen lidt efter. Jeg kunne ikke lade være med at se beundrende på Jannies krop. Hun er ret høj, nogenlunde som Maryan og meget muskuløs. Hun dyrker aerobic på ret højt plan, og har vist vundet flere
mesterskaber. Hun har pæne faste bryster som stritter lige ud i luften og lige som Maryan har hun barberet sig forneden, sikkert fordi det tøj man optræder i til aerobic kræver meget lidt eller ingen behåring.
Men vi sad altså der i heden og fortalte ivrigt om hvad vi havde oplevet siden sidst. Hver gang Jannie rejste sig for at hælde mere vand på de glødende sten, kunne jeg se hendes kraftige muskler arbejde under den solbrune hud. Jeg blev helt flov over mine syndige tanker, hun var jo næsten familie. Maryan så også på hende og jeg var ret sikker på at hun tænkte det samme som jeg.
På et tidspunkt satte Jannie sig over for os.
- I er sgu' et par flotte tøser begge to, sagde hun og så vurderende på os.
- I ville egne jer godt til at dyrke aerobic. Men jeg tror jeres muskler er lidt bløde. Hun rejste sig op og mærkede på mine overarme og lår.
- Ja der er jo ikke meget fedt på dig, sagde hun smilende.
- Men lidt styrketræning ville ikke skade.
Maryan grinede. Hun er tyndere end mig, men stærkere. Jannie følte på Maryans overarme og derefter på hendes lår.
- Ja le du bare, men du kunne nu også godt bruge lidt træning. I morgen tidlig stiller i begge i motionsrummet her inde ved siden af, så skal vi se hvad I er værd.
Senere, da vi sad og spiste middag, spurgte Maryan om hun virkelig mente det med motionsrummet. Jannie grinede og sagde at det måtte vi da virkelig selv om, men det kunne jo altså ikke skade. Resten af aftenen hyggede vi os med te, tøsesnak og lidt hjemmebag foran pejsen i stuen. Omkring midnat gik vi i seng, alle i hver sin !

Næste morgen vækkede Jannie os meget tidligt. Hun havde sørget for morgenmad i køkkenet, masser af frugt, juice og fiberbrød.
- Spis nu ikke for meget, belærte hun os. - Efter træningen kan I spise hvad I vil. Hverken Maryan eller jeg er de store morgenmadspisere, så det var ikke noget problem. Vi fik udleveret noget træningstøj ligesom det man ser i fjernsynet og så gik vi ellers i gang. Efter en halv time var Maryan og jeg totalt færdige. Vi svedte og stønnede af anstrengelserne. Man kunne der i mod overhovedet ikke se på Jannie at hun havde rørt sig, selv om hun arbejdede dobbelt så hurtigt som os.
Efter badet sad vi i baren og drak kold juice.
- Nå, sagde Jannie. - Jeres kondition er vis ikke noget at prale af, hva' tøser?
Hun havde naturligvis ret. Både Maryan og jeg går en gang i mellem på et motionscenter, men det bliver ikke til så forfærdelig meget.
Vi lovede bod og bedring i fremtiden og langt om længe fik vi lov til at gå op og sove videre. Maryan puttede sig ind til mig i min seng og snart sov vi trygt.
Omkring ved 12 tiden var den gal igen. Jannie vækkede os med besked om at nu var der altså frokost. Igen var det et eldorado af sund mad. Grøntsager og frugter, brød i alle afskygninger og juice. Jeg turde ikke spørge efter leverpostej.
- Om to timer er der løbetræning, proklamerede Jannie. - Vi løber kun 10 km. i dag.
Maryan forklarede roligt Jannie, at hun kunne løbe lige så langt hun lystede, men det blev altså uden os. Den halve times styrketræning om formiddagen var i orden, men resten af hendes træningsprogram måtte hun udføre alene.
Jannie lo og sagde at det var da helt ok. Vi kunne tage bilen og køre til Skanderborg, hvis vi havde lyst.
Vi gad ikke rigtigt at køre nogen steder i det kedelige vejr, så vi gik op på mit værelse og lagde os på sengen. Jeg fortalte Maryan at jeg synes hendes moster var ret lækker. Maryan lo og gav mig ret. Så fortalte hun at Jannie faktisk slet ikke var hendes mors søster, men at hun var blevet adopteret som ganske lille. Maryan lagde sig oven på mig.
- Kunne du tænke dig at elske med hende ? Hun kyssede mig let på munden. - Vis mig hvad du kunne tænke dig at gøre ved hende. Vi rullede rundt så jeg kom til at ligge øverst. Jeg trak hendes T-shirt op og kyssede hendes bryster. I det samme bankede det på døren.
- Kommer I ikke ned, vi har fået gæster. Det var Jannie. Vi opgav.
Nede i stuen blev vi præsenteret for Lone og Thomas. Thomas var en høj bredskuldret fyr omkring de 30 og Lone lidt mindre, lyshåret og meget smuk, også omkring de 30.
Jannie forklarede over et glas hvidvin inde i stuen, at Lone og Thomas var gamle skolekammerater og at de alle tre ofte tog i byen sammen. De var utroligt søde og nemme at snakke med, så der gik ikke længe før Maryan og jeg synes at vi også havde kendt dem længe.
Hen under aften og et par flasker hvidvin senere, foreslog Jannie, at vi tog ud og spiste et eller andet sted. Der var bred enighed om dette forslag og snart efter kørte vi ind til Skanderborg. Jeg havde ikke drukket andet en to glas vin, så jeg kørte.
Vi fik et bord på Jannies favorit restaurant og nød en fremragende middag. Thomas foreslog at vi tog hen til nogle af hans venner, som havde en større fest i gang. Klokken var efterhånden blevet omkring 22.00, så der skulle være ved at være gang i den. Maryan var helt vild, hun elsker store fester med masser af mennesker.
Denne gang kørte Maryan, hun havde kun drukket dansk vand.
Jeg skal love for at der var gang i den. Vi kunne høre musikken flere hundrede meter fra huset, som heldigvis lå uden for byen og ret afsides. Der holdt allerede 20-30 biler parkeret rundt omkring og mennesker myldrede ind og ud af huset. Thomas førte os rundt om huset til noget der vist engang havde været en lade. En stor tyk mand stod i døren og kontrollerede hvem der gik ind. Da han så Thomas smilede han bredt og trådte til side, så vi kunne komme ind.
- God fornøjelse piger, sagde han og bukkede.
Et storslåede syn mødte os indenfor. Laden var kæmpestor og indrettet som en festsal. For enden var der bygget en scene hvor et orkester spillede. Langs den højre side var der stillet borde og stole op så man kunne sidde ned, og langs venstre side stod en kæmpe buffet. Nogen havde båret et badekar ind og fyldt det med is og Champagneflasker. Der var placeret en række åbne frysere som indeholdt alle mulige slags øl, vin og sodavand. Midt på dansegulvet var der bygget et tårn med et bur på. Inde i buret dansede to næsten nøgne piger. De var utroligt flotte og måtte være tvillinger sådan som de lignede hinanden. En høj tynd mand i et sølvjakkesæt kom hen og gav os hånden.
- Hej piger, jeg er David og ejer bulen her. Han slog ud med hånden. - Ta' for jer af retterne. Her er alt hvad man behøver
til en munter aften. Han pegede over på en fyr som sad ved et lille bord.
- Der ovre sidder Pille Peter, han har speed nok til at holde hele den kinesiske hær vågen en måned. Hvis der, mod forventning, skulle være noget I har brug for som ikke er her, siger I det bare til mig, så skaffer vi det. Han gik igen. Maryan og jeg så på hinanden. Dette var i sandhed noget af en overraskelse.
Et par fyre greb fat i os og snart var vi hvirvlet ind i den dansende menneskemængde. En gang i mellem så jeg et glimt af Maryan eller en af de andre, men den ene fyr afløste den anden, så det var umuligt at sætte sig ned.
På et tidspunkt stoppede musikken og David kravlede op på scenen. Han sagde at der ville blive afholdt en striptease konkurrence senere og de der ønskede at deltage, skulle lade sig skrive op hos dørmanden. Første præmien var et gavekort på 1000,- og mænd kunne også deltage. Et dommerpanel var allerede udpeget.
Jeg fandt de andre ved et bord og satte mig ned. Lone og Thomas ville op og strippe når konkurrencen begyndte. Jeg kunne se at de to piger som havde danset oppe i buret, også havde meldt sig. Faktisk stod der en kø af begge køn oppe ved dørmanden. Musikken var startet igen, men vi orkede ikke at danse mere, kun Jannie var helt upåvirket af anstrengelserne. En halv time senere kom den første stripper på scenen. En ganske ung blond pige som klarede det ganske godt. Hun ville ikke smide trusserne, hvilket der blev piftet og bu'et en del af. Den næste var en død drukken fyr. Han blev hurtigt hevet ned af scenen igen. Sådan fortsatte det et stykke tid. Nogen var gode, andre mindre gode. En enkelt fyr skilte sig ud fra de andre fyre, han var faktisk rigtig god og viste alle herlighederne frem. Så kom tvillingerne på. De havde klædt om og var nu iført ens jakkesæt. De var fantastisk gode. De strippede fuldstændigt simultant med en utrolig timing. Det var i hvert fald ikke første gang de prøvede det. Da de havde taget alt tøjet af, lavede de et lesbisk show som helt tog vejret fra os. De slikkede og suttede på hinanden og det så vitterligt ud som om de fik orgasme til sidst. Bifaldet var øredøvende. Vi var ret sikre på at de ville vinde.
Så kom turen endelig til Lone og Thomas. De startede roligt med at løsne hinandens tøj. Vi var meget spændte på hvad de ville lave. Thomas klædte Lone af til hun stod i kun trusser og BH. Så klædte Lone Thomas af. Da underbukserne røg, blev der helt stille i salen. Lone satte sig på knæ foran ham og kælede for hans lem, som hurtigt voksede. Vi troede ikke vores egne øjne da hun tog lemmet i munden. Hun slikkede ham et par minutter hvorefter hun rejste sig op igen. Thomas tog resten af hendes tøj af. Lone lagde sig på ryggen og spredte benene ud mod publikum så alle kunne se hendes fugtige revne. Thomas lagde sig mellem hendes ben og trængte op. De elskede der på scenen i alles påsyn til Thomas var ved at komme. Han rejste sig op og Lone lagde sig igen på knæ og suttede på hans lem. Da han kom fjernede hun hovedet så alle kunne se ham sprøjte sin sperm ud på gulvet. Denne gang ville bifaldet ingen ende tage. Der herskede ingen tvivl om hvem der havde vundet. Lone og Thomas bukkede, samlede deres tøj sammen og gik nøgne ned mellem publikum og ud.
Jannie forklarede at de ville komme tilbage om lidt, de skulle bare over og bade i hovedbygningen. Tvillingepigerne kom forbi vores bord. Jannie råbte på dem og de satte sig ned. Jannie præsenterede dem som Bettina og Lotte. De gik til aerobic sammen og trænede også hjemme hos Jannie. De havde igen skiftet tøj og var nu iført næsten gennemsigtige bluser og jeans der var klippet af meget tæt på skridtet. Hverken Maryan eller jeg kunne holde øjnene fra deres pragtfulde bryster og lår. Maryan spurgte om deres show var ægte, eller om det var skuespil. Bettina grinede og sagde at hun kunne jo komme med op på scenen og undersøge sagen selv. Det havde Maryan dog ikke mod til.
Vi snakkede og dansede ind i mellem lidt igen. Lone og Thomas kom tilbage forfrisket af badet. Der blev afholdt premieoverrækkelse, Lone og Thomas vandt selvfølgelig, tvillingerne blev nummer to og fyren der viste det hele, blev nummer tre.
På et tidspunkt mærkede jeg en fod bevæge sig ind til mit skridt. Lotte som sad overfor, så mig dybt i øjnene og slikkede sig om munden med tungespidsen. Bettina gjorde nøjagtigt det samme ved Maryan. Jannie så hvad der foregik og foreslog at vi alle sammen kørte hjem til hende. Lone og Thomas ville gerne blive lidt længere, så Jannie, tvillingerne, Maryan og jeg kørte hjem. På turen hjem chokerede tvillingerne en del billister ved at hive op i bluserne og vise deres bryster frem. Maryan og jeg nød synet i fulde drag. De var utrolig ens, selv en lille skønhedsplet under højre brystvorte havde de begge to. Vi tog også tit fejl af hvem der var hvem, til stor morskab for dem.
Hjemme hos Jannie tændte vi for saunaen og tog et brusebad mens den varmede op. I forbindelse med saunaen og motionsrummet var der et baderum med seks brusere. Det var mere end ophidsende at bade og sæbe hinanden ind. Tvillingerne var også barberede mellem benene så jeg var den eneste med hår der.
Lidt efter sad vi alle i saunaen og svedte. Mit skød brændte af ophidselse. Bare at se på Jannies pragtfulde svedige krop og tvillingernes vidunderlige lige så svedige kroppe, fik mine safter til at drive. Jannie satte sig op på den øverste bænk og spredte benene. Jeg kunne ikke lade være. Jeg måtte bare slikke denne vidunderlige pige. Hendes muskuløse lår ophidsede mig så jeg var ved at komme bare ved synet. Jeg begravede mit ansigt i hendes skød. Hun smagte som den sødeste honning. Ud af øjenkrogen kunne jeg se at tvillingerne var gået i gang med Maryan. Jannie stoppede mig og lagde sig ned. Jeg forstod hvad hun ville og lagde mig omvendt oven på. I samme øjeblik hendes tunge rørte min klitoris begyndte jeg at komme. Jeg følte det som en flod af varm væske flød ud af mit skød. Jannies underliv bevægede sig uroligt under min tunge og hun kom også. Vi var nød til at stoppe inden vi fik hedeslag. Tvillingerne havde vist givet Maryan en ordentlig tur, hun var kobber rød i hovedet af varme. Vi slukkede saunaen og nærmest løb ovenpå og smed os i Jannies kæmpe store dobbeltseng. Det hele var en stor blanding af bryster, lår, våde skød og tunger. Hvem der slikkede hvem var ikke nemt at se.
Langt om længe orkede vi ikke mere og faldt i søvn alle sammen i den store seng. Det var første gang jeg prøvede at sove fem mennesker i én seng.

Jeg vågnede næste formiddag ved 10 tiden. Maryan og tvillingerne sov stadig. Jannie var sikkert stået op for længst. Det var noget af et syn at se de tre nøgne piger ligge i sengen, kun delvist dækket af dynerne. Jeg var lige ved at hoppe op til dem igen, men jeg skulle sådan tisse.
Toilettet der hørte til soveværelset var bare lækkert. Der var alt. Boble bad, bidet, to store håndvaske, brusebad og et stort åbent skab fuld af hvide kæmpehåndklæder.
Splitter nøgen gik jeg ned for af finde Jannie. Hun var selvfølgelig i sit work-out studie. Kun iført små trusser lå hun på en bænk og løftede vægte. Hun havde ikke hørt mig komme ind og jeg satte mig på en bænk og betragtede hende. Jeg kunne simpelthen ikke få nok af at se på hendes muskler arbejde. På trods at nattens elskov, kunne jeg mærke mit skød reagere. Jannie satte vægtene tilbage i holderen og fik øje på mig.
- Hej skat, sagde hun. - Allerede oppe? Der står morgenmad i køkkenet og der er kaffe på kanden.
Hun kom hen i mod mig. Hendes fantastiske krop virkede som en magnet på mig. Jeg stirrede fascineret på hendes faste bryster og flade mave. Hun stoppede op nogle få centimeter fra mig. Hendes hud var dækket af et fint lag sved.
- Der er måske noget andet du hellere vil? Hendes trusser var lige ud for mine øjne. Jeg tog forsigtigt fat i trussekanten og trak dem ned. Hun sparkede dem af og stillede sig endnu tættere på mig, med let spredte ben. Jeg lagde mine hænder om hendes faste ende og trak hende ind til mine læber. Jeg kyssede hendes muskuløse mave og lod tungen finde ned til skamlæberne. Hun sukkede dybt da jeg ramte hendes klitoris. Hun trak mig op at stå og kyssede mig.
- Kom, vi går ind i "værelset". Hun lagde et bestemt tryk på ordet som antydede noget spændende. Hun førte mig ind i et rum som jeg slet ikke havde set før. Der var en kodelås på døren så kun indviede kunne komme ind. Et betagende syn mødte mig. Der var et tykt gulvtæppe over det hele. Rummet havde ingen vinduer og langs med væggene stod der åbne reoler med alt muligt SEXLEGETØJ. Over reolerne hang billeder med stærkt erotiske motiver, mest af lesbisk karakter. Det mest interessante var dog den underlige indretning som stod midt på gulvet. Det var en stor rørkonstruktion hvor der var placeret nogle sæder rundt omkring. Jannie satte sig op i den og sad så næsten som i et gynækologisk leje, med vidt spredte ben. Mellem hendes ben var et sæde hvor jeg så satte mig. Jannies pragtfulde skød lå nu helt blottet, lige ud for mit ansigt. Hendes skamlæber glinsede af safter og var opsvulmede og røde. Jeg begravede mine læber og tunge mellem hendes stærke lår. Jannie stønnede højt da jeg koncentrerede mig om hendes klitoris. Jeg nulrede den blidt mellem mine læber og lod tungen glide op og ned mellem hendes bløde skamlæber. Jeg fugtede en finger i hendes drivvåde revne og pressede den forsigtigt op i hendes endehul. Hun reagerede med det samme. Hendes kraftige lårmuskler begyndte at sitre og jeg kunne mærke at hun kom for fuld kraft. Hendes stærke hænder holdt mit hoved fast og pressede mig ind mod hendes skød. Hun fik en hel serie af orgasmer inden hun faldt sammen og slappede af igen. Jeg var våd i hele ansigtet af hendes safter. Hun bøjede sig frem og kyssede mig.
- Nu er det din tur, hviskede hun. – det har du fortjent.
Vi byttede plads og hun satte sig til rette mellem mine ben. Det var helt vidunderligt. Hun fik bragt mig op på toppen af de skønneste orgasmer i løbet af få sekunder. Det var som om den stilling som stolen gjorde at man sad i, forstærkede sensitiviteten.
Bag efter gik vi i bad. Vi kunne ikke holde fingrene fra hinanden og inden længe var vi inde i stolen igen. Efter endnu et par orgasmer orkede vi ikke mere. Jannie låste rummet af og sagde at jeg ikke skulle sige noget til de andre om hendes lille hemmelige hule.

Da vi kom ind i køkkenet var de andre stået op og sad ved morgenmaden. Alle var mere eller mindre påklædt, så hvis det ikke lige havde været for Jannies og mine nyligt overståede seksuelle udskejelser, kunne man godt få lyster. Tvillingerne var bedårende i deres små trusser og T-shirts der dårligt kunne dække deres svulmende bryster. Maryan var som altid totalt ligeglad med hvad hun havde på, og sad kun iført trusser. Jannie og jeg var de mest anstændige, vi havde iført os en lårkort badekåbe.
Vi pjattede og drillede hinanden mens vi spiste morgenmaden. Alle var i rigtigt godt humør. Jannie spurgte hvad vi skulle lave om eftermiddagen. Maryan foreslog Legoland, hvilket blev enstemmigt vedtaget. Jannie løb sin træningstur, tvillingerne gik i work-out kælderen og Maryan og jeg gik i seng. For at sove.
Vi blev vækket ved 13' tiden, vi havde aftalt at køre klokken 14. Alle klædte sig om eller på, hvilket der også blev en del grin ud af. Tvillingerne måtte låne tøj af Jannie som var nogenlunde deres størrelse. Bettina havde fundet en meget kort nederdel og en latterlig lille T-shirt som slet ikke dækkede det nederste af hendes bryster. Lotte havde lånt et par shorts og en ternet skjorte som hun havde bundet sammen lige under brysterne. Den var naturligvis kun knappet et sted, så man kunne se de meste af hendes bryster. De havde lavet fletninger i deres lange lyse hår, så hvis man ikke lige kikkede på deres bryster, kunne de godt ligne et par småpiger. Jannie havde også shorts på, samt en lille stramt siddende mavebluse. Hun så som altid forrygende godt ud. Maryan havde en lille kort hvid kjole på og jeg var iført røde shorts og en kort rød vest, som var snøret foran. Ingen var i tvivl om at jeg ikke havde noget på inden under. Vesten var lidt for lille, så den sad noget stramt hen over mine bryster, men det var faktisk en meget rar fornemmelse at mærke læderet mod huden.
Turen var vældig morsom. Der var mange mennesker i Legoland og alle fyrene var ved at dreje hovedet af led for at se efter os. Kæresterne og konerne derimod, sendte os onde blikke. En fyr var ved at få øllet galt i halsen, da Lottes ene bryst smuttede ud af skjorten.
På vej hjem spiste vi lidt mad på en lille kro. Ejeren var en middelaldrende mand, hvis øjne var ved at trille ud af hovedet på ham, hver gang han serverede eller rettede på et eller andet, hvilket han gjorde tit.
Hen under aften var vi hjemme igen. Vi var alle godt trætte, så den stod på TV og kaffe resten af aftenen.
Næste morgen var tvillingerne taget hjem. Der lå en seddel fra Jannie ude i køkkenet, at hun havde kørt dem hjem og ville fortsætte til Silkeborg for at besøge en veninde. Hun vidste ikke hvornår hun ville være tilbage. Maryan og jeg gik i seng igen og lå og læste ugeblade. Dagen gik med at vi drev rundt i huset og lavede ikke noget. Ved 18 tiden ringede Jannie og sagde at hun ville overnatte hos veninden. Vi kunne bare tage noget mad i fryseren og varme i microen. Det gad vi ikke, så vi ringede efter pizzaer.
Vi havde lige spist da Bettina ringede. Hende og Lotte ville gerne komme og underholde os lidt, hvis vi havde lyst. OM vi havde. Tyve minutter efter lukkede vi dem ind. Igen havde de helt ens tøj på, så vi ikke kunne se hvem der var hvem. Maryan sagde senere, at de ofte byttede navne bare for at drille.
Vi åbnede en flaske vin og satte os og snakkede. Tvillingerne underholdt med en historie om en fyr Lotte havde mødt en aften til en fest. Hun havde taget ham med hjem og de havde elsket i et par timer. Så var hun gået på toilettet og Bettina og hende havde byttet plads. Så måtte fyren hele turen forfra, han anede ikke det var to forskellige piger. Den stakkels mand havde været totalt udmattet dagen efter. Han havde fortalt alle der gad høre om det, hvor udholdende en elskerinde han havde fundet, lige ind til en eller anden indviede ham i at der var to piger. Så talte han ikke mere om det. Den stakkels fyr var til grin hele den sommer.
Maryan fortalte om nogle af vores oplevelser og samtalen blev mere og mere intim. Lotte og jeg sad ved siden af hinanden og pludselig lagde hun armene om mig og gav mig et dybt tungekys som jeg kunne mærke helt ned i trusserne. Hendes hænder gled ind under min T-shirt og om foran til mine bryster. Jeg stønnede dels af smerte og dels af nydelse, da hendes tommel og pegefingre klemte mine brystvorter. Jeg lænede mig tilbage og nød det. Hun trak T-shirten af og suttede på mine bryster. Hendes mund fandt vej ned til min navle og hendes hænder åbnede mine jeans. Lidt efter sad jeg nøgen med spredte ben foran hende. Hun rejste sig op og trak sit eget tøj af. Maryan og Bettina var også godt i gang. Maryan havde trukket hendes shorts og trusser af og sad mellem hendes lår. Bettinas ansigtsudtryk viste at Maryan vist havde gang i noget. Lotte satte sig til rette igen mellem mine lår og begyndte at slikke min klitoris. Det var himmelsk. Hun stak et par fingre op og masserede mine skedevægge. Hendes tunge ramte bare alle de rigtige steder, og min orgasme kom ret hurtigt. Hun lagde sig op ved siden af mig og kyssede mig blidt mens hun kærtegnede mine bryster.

Maryan og Bettina havde lagt sig i en 69'er og ænsede ikke andet. Vi lå lidt i sofaen og kiggede på dem. Jeg havde en hånd nede mellem Lottes lår og masserede blidt hendes fugtige skamlæber. Jeg lænede mig ind over hende og kyssede brysterne. Langsomt arbejde jeg ned mellem hendes lår og slikkede hendes vidunderlige revne. Hun vred sit underliv og løftede sig op mod min mund, da hun kom. Maryan og Bettina lå og kælede efter deres orgasmer.
Vi gik i bad alle sammen og havde det skægt under bruserne. Bag efter lavede vi te og ristede franskbrød som vi tog med ind i stuen. Jannie havde en masse videofilm og efter nogen diskussion blev vi enige om hvad vi skulle se.
Omkring midnat tog vi afsked med tvillingerne. De skulle på arbejde dagen efter og ville gerne sove lidt. Maryan og jeg fandt en FILM til som vi gerne ville se. Mens vi ledte opdagede Maryan nogle film inde bag ved de andre. Der var ingen titel eller andet der indikerede hvad der var på båndene, men da vi åbnede æskerne kunne vi se at det var PORNOFILM. Hende Jannie var vist en værre én. Men vi ville hellere se noget andet. Vi havde også fået sex nok for den dag.

Næste formiddag tog vi med Jannie ud at løbe. Hun var glad for selskab og vi kunne godt bruge lidt motion.. Efter løbeturen tog vi en halv time aerobic og så kunne vi heller ikke mere. Vi spiste en lækker frokost, hvorefter Jannie skulle ud på en skole og undervise. Maryan og jeg var igen alene. Bilen havde Jannie taget, så vi gad ikke ta' nogen steder. Det var koldt og blæsende udenfor, så haven var heller ikke interessant. Vi blev enige om at det nok var ved at være på tide at finde hjem igen. Maryan ringede for at bestille togbilletter, men vi kunne ikke komme hjem før næste dag om aftenen.
Jannie kom hjem ved 18 tiden og kunne se at vi kedede os bravt.
- Skal vi ikke ta' ud i aften ? Prøvede hun.
Vi trak lidt på det og fortalte, at vi havde bestilt pladsbilletter til næste dag.
- Ikke tale om, jeg skal nok kører jer hjem. Hun tog telefonen og afbestilte vores pladser. Vi protesterede, men uden virkning.
- Nu tager vi ud i aften, og så kører jeg jer hjem i morgen eftermiddag. Jeg kender et godt sted med levende musik. Vi opgav enhver modstand.
Som tak for husly og så videre, gav Maryan og jeg en middag på et ret fint hotel. Vi hyggede os rigtigt.
Over for os, sad et par unge fyre og skævede over til vores bord. Vi var ret larmende og grinede meget. Da vi havde spist knappede jeg min skjorte op og gik over til fyrene. Jeg lænede mig godt ind over bordet så de havde god udsigt og spurgte om de ville med i byen. De havde meget svært ved at holde øjnene væk fra mine bryster. Jo, de ville da gerne med, men de havde altså ikke ret mange penge. Jeg inviterede dem over til vores bord og de fik noget vin. Jannie bestilte mere vin til Jan og Torben som de hed. De var mægtig generte og vi sad og fik helt ondt af dem. Efter endnu en flaske vin, løsnede de lidt op. De havde været på kursus på hotellet, og var blevet hængende efter aftensmaden, for at se om der skete lidt. De var begge fra Ålborg og havde ikke en fast pige.
Vi forlod hotellet. Jan og Torben så noget overraskede ud, da de så Jannies bil. Vi kørte ud til en landevejskro hvor der var musik og dans.
Skønt klokken kun var 21.30, var der allerede mange mennesker. Bandet var i gang med at spille blues. Vi fandt nogle pladser og bestilte øl og sodavand. Jan og Torben viste sig at være udmærkede dansere. Vi lagde godt op til dem og på et tidspunkt hvor jeg dansede tæt med Jan, kunne jeg mærke at han var hård. Jeg pressede mit underliv mod hans og han holdt om mine baller og hjalp til. Både Torben og Jan var ret søde og vi havde faktisk bestemt os til at tage dem med hjem. Torben ville også danse tæt med mig. Vi kyssede lidt og hans hænder havde travlt inde under min skjorte som nu hang løst ude af bukserne. Jeg gned hans lem uden på bukserne og kunne mærke en øjeblikkelig virkning.
Efterhånden var vi alle kørt ret godt op. Jannie havde også været ude at danse med dem og en af gangene, kunne dansen godt minde lidt om et stående samleje.
Vi blev enige om at køre hjem. Jan og Torben kunne ikke holde fingrene fra os på vej hjem i bilen. Maryan fik hevet bukserne ned på Torben og begyndte at sutte på hans allerede stive lem. Jan havde løsnet mine bukser og havde den ene hånd nede i mine trusser. Hjemme hos Jannie kunne det bare ikke gå stærkt nok. Igen endte vi på rekord tid i Jannies kæmpe seng. Vi havde bare smidt tøjet på vej op ad trapperne, og vi lå nu alle splitter nøgne i sengen. Vi skiftedes til at bruge fyrene, hvilket de var meget tilfredse med. Jeg havde stadig svært ved at lade Jannie være, så jeg havde en dejlig oplevelse ved at Torben tog mig bagfra mens jeg slikkede hende. Senere sad Jannie på oven på Torben, Jan tog hende i det andet hul mens hun slikkede mig. Drengene var gode elskere, meget opmærksomme og blide. Jeg talte ikke hvor mange gange de kom, men det var ikke så få.
Ud på morgenen var vi totalt udmattede. Jan og Torben tog en taxa til stationen. Vi tre lagde os til at sove. Det havde været et dejligt punktum på vores lille ferie hos Maryans "moster".
Sent på eftermiddagen blev vi kørt hjem, efter først at have lagt vejen forbi tvillingerne, hvor vi tårevædet lovede at komme igen snart. Lone og Thomas var desværre ikke hjemme, så vi efterlod en besked med vores telefonnummer.
Det blev ret sent inden vi var hjemme i Holte, så Jannie overnattede.
Det er ikke sidste gang vi har besøgt Jannie, Lotte, Bettina, Lone og Thomas.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.