Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede da min da værende kæreste ikke ville lade mig have sex med hende og jeg søgte lidt oprejsning på nettet og den i november logge på ofir.dk chatten og prøvede de forskellige rum.

Loggede mig på fyr/fyr og blev meget overrasket da der straks var 4-5 fyrer som ville mødes og alle gerne ville kneppes eller give et blowjob. Jeg blev hængende lidt og logge af med et ordentlig jern på!

Jeg spille pik imens jeg legede lidt med mit røvhul – jeg sprøjtede som aldrig før og jeg var blevet interesseret i mandsex!

Og så logge jeg på en dag og aftalte et møde på et offentligt toilet, på vej der hen var min puls helt oppe og kører, jeg åbnede døren og gik ind kunne hører at der var en i forvejen. Åbnede døren til en bås og gik ind uden at løs døren – spændte min bukser op og trak dem ned under knæerne stillede mig op med ryggen til døren, jeg bankede forsigtig på væggen, det havde vi aftalt som signal – kunne hører han rejste sig op og åbnede sin dør og min dør blev åbnet han kommer ind og låser døren. Han stiller sig tæt op af mig og jeg kan mærke hans stive pik på mine balder og med et har han den ene hånd om min pik, den reagerer med at rejse sin i små ryk – han begynder at spille min pik af imens han laver bolle bevægelser med sin pik.

Vi havde aftale at mødes sådan og så skulle jeg havde suttet min pik og han ville sluge alt.

Jeg fører min hånd bagud og mærker hans på hans stiv pik.

Jeg fører den ind imellem mine balder og han leger med min pik og nossere, min pik har aldrig været så stiv – han kysser mig på halsen og laver lidt flere samleje bevægelser, hans pik rammer mit rødhul først forsigtigt, undskyld sige han det er jo ikke det vi aftalte – jeg giver et lille suk og med det samme er der igen et let tryk imod anus. Han flytter sig lidt væk fra mig og jeg skal lige til at sige ”hvor skal du hen” da han presser en finger op i mig, jeg kan mærke at den er god fedtet han har glidecreme på fingere.

Han er tilbage ved min pik og spiller den hård af – hans pik er igen på plads mellem min lår. Vi står meget tæt på hinanden.

Han drejer mit hoved og giver mig et tungekys – samtidig med han igen begynder at lave kneppe bevægelser – han pik rammer mit røvhul og med det samme glider det indenfor, han står stille og leger nu kun med min pik imens hans pik er kommet lige indenfor i mig.

Jeg er fuldstændig som i trance og han presser sig lidt længere op i mig, det er jo første gang at jeg prøver og samtidig bliver min pikke spillet hurtigt og hårdt – han slipper min pik og tager om mine hofter og trækker mig blidt ind til ham og hans pik glider i bund, det svimler for mine øjne og jeg griber ud og får fat i væggen. Hans pik glider nu ud og ind i et stadigt stigende tempo, jeg kan mærke hans pik bliver stivere og han er ved at komme…..han sprøjter oppe i min røv!

Vi står sådan et lille øjeblik og derefter trækker han sig ud og spænder sine bukser – vender mig om og giver mig et kys og samtidig begynder han at spille min pik igen – sætter sig på hug og tager min pik i munden.

Der går ikke ret lang tid så sprøjter jeg ham i munden og han sluger det hele – han rejser sig giver mig et kys og min pik et klem og låser døren op og så er han væk.

Jeg tager et par stykker toilet papir og tørrer mig – hans sperm er begyndt at løbe ud af mig, tager min bukser på og gå hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.