Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Kapitel 1:
Den første kontakt.

Jeg er 48 år og gift med en dejlig dame. Vi har altid haft et godt sexliv, men det er ligesom om det har gået lidt i stå. Nok mest min egen skyld, men jeg savner noget eksperimenterende og grænseoverskridne og ikke bare den almindelige missionærstilling plus lidt ekstra.

SEX I DAG?

Jeg har længe læst sexnoveller og fået god inspiration til at holde vores sexliv i live. Hver gang jeg har stødt på en historie om sex mellem mænd, har jeg hurtigt sprunget den over, da jeg altid har betragtet mig som heteroseksuel og kun var til kvinder. E n dag var jeg godt i gang med at læse en fantastisk sexnovelle og langt inde i historien begyndte de 2 mænd i historien at ’lege’ med hinanden. Første tanke var derfor at droppe resten, men jeg blev alligevel nysgerrig og opdagede dermed en helt ny side af mig selv. Jeg blev temmelig ophidset af historien og flere gange hvor jeg spillede pikken af gik fantasien amok i sex med en anden mand.

Pludselig begyndte jeg at læse om sex mellem mænd og fandt det utroligt ophidsende. Jeg var ikke blevet bøsse, da jeg elskede den kvindelige krop, men nok nærmere biseksuel og længdes efter at prøve en mand.

Jeg begyndte at fantasere om hvordan jeg ville have sex med en mand og fandt frem til at jeg ville være den bestemmende og dominerende. Jeg ville eksperimentere på mine præmisser og det skulle være grænseoverskridne den dag det endelig skulle blive til noget. Jeg begyndte i smug for min kone at bruge bl.a. Boyfriend.dk og fandt hurtigt nogle profiler der lød spændende. Specielt en af dem var en lidt uerfaren mand på 35 år, som hungrede efter at blive udnyttet og brugt som kneppedukke for mine eksperimenter. Jeg havde nogle temmelig grænseoverskridne ønsker og bortset fra vold og varige mén eller mærker havde han ingen grænser, så der var frit spil.

Vi havde længe haft en lang snak via chatten og jeg kendte efterhånden en del til hans behov, grænser og ønsker. Det viste sig at Jens, som han hed, boede alene og havde et sommerhus der lå diskret i en skov ikke så langt fra hvor jeg boede. Det ville være de perfekte rammer til vores ’legeplads’. Efter lang tid og med megen nervøsitet fik vi endelig planlagt en weekend hvor vi kunne mødes. Jeg var ofte væk i weekenden, da jeg er jæger, og derfor var det ikke noget problem med min kone, at jeg netop den weekend skulle være væk.

Vi havde aftalt at jeg skulle komme kl. 9 lørdag morgen og selv låse mig ind i huset. Jens ville være der og fra det øjeblik jeg trådte ind i huset var det på mine betingelser alt hvad der skulle foregå.

Jeg åbnede døren med stor spænding og Jens stod klar midt i stuen, som aftalt i et par frække netstrømper og en sød lille blondetrusse og med let spredte ben og bind for øjnene. Jeg lod som ingenting og satte min taske fra mig, mens jeg studerede Jens fra alle sider. Han kunne høre hvordan jeg gik omkring uden at sige et ord og sikkert også mærke hvordan mine øjne vandrede op og ned af hans krop. Jens var godt bygget, havde holdt sig i god form, som jeg selv og vi havde samme højde. Jens havde skrevet at hans pik ikke var så stor, måske ca. 13-14 cm og lidt tynd og det passede meget godt med den bule der var i de små blondetrusser.

Jeg begyndte at røre ved Jens ganske let og lod fingrene vandre ned af hans ryg. Jens sitrede i hele kroppen og det pludselige slag på hans baller fik ham til, i forskrækkelse, at gispe højt. Vi havde aftalt at han skulle være helt stille, så han fik en lussing og jeg sagde ”schyyyy” mens han fik endnu nogle smæk til ballerne var dejligt røde. Jeg var selv meget ophidset og kunne næsten ikke vente med at komme rigtig i gang.

Jeg stillede mig foran Jens og tog hans ene hånd og lagde den i mit skridt uden på bukserne og fik ham til at klemme og massere mig dejligt på pikken. Den anden hånd lagde jeg på min røv som han så også masserede dejligt. Vi stod meget tæt og jeg sagde at jeg ville mærke hans tunge og mund overalt i mit ansigt som var han en glad hund. Jens kunne ikke se noget men satte ansigtet tæt på mit og stak tungen ud. Det var meget ophidsende at mærke hvordan han blot lystrede og da jeg mærkede hans tunge i mit ansigt blev min pik så hård som den aldrig havde været før. Jens havde sin tunge overalt. Jeg blev slikket i ørerne, rundt om øjnene, hele næsen og han stak endda spidsen af tungen op i begge mine næsebor. Jeg fik hans tunge langt ind i munden hvor den rigtig gik på opdagelse. I mellemtiden havde jeg taget mit tøj af og jeg stod nu nøgen overfor Jens og bad ham røre mig overalt med sine hænder mens han slikkede videre med tungen.

Jeg blev nu undersøgt over hele kroppen af Jens fingre, hænder og specielt tunge, men han fik besked på at holde sig fra min pik, nosser og røv. Aldrig har jeg været så ophidset før og jo mere liderlig jeg blev,  jo svære var det at holde igen.

Jeg stoppede derfor Jens og førte ham over til gulvet foran en stor lænestol og satte ham på knæ. Jeg satte mig i stolen med min røv helt ud til kanten og med benene løftet op over hver sit armlæn. Nu ville jeg mærke Jens tunge på min pik, nosser og specielt min røv skulle have hans tungeleg.

Jens startede forsigtigt med at slikke langs siden på min pik. Gjorde pikken rigtig våd og kyssede pikhovedet, mens han satte spidsen af tungen ned i mit pikhul. Så tog han pikhovedet helt ind i munden og sugede og slikkede med tungen. Jens tog den meget våde pik længere og længere ind i munden og jeg kunne tydeligt mærke modstanden fra hans hals. Jens tvang sig selv til at tage min pik længere ind og pludselig havde han hele min pik begravet i mund og hals. Jens læber rørte ved mit maveskind og det var en helt utrolig fornemmelse at være så dybt. Jeg tog hårdt fat i Jens og trak min pik ud igen, da jeg ikke ville sprøjte endnu.

Jeg pressede Jens ned til mine nosser og sagde blot ”fortsæt” og straks var tungen der igen. Mine nosser blev slikket godt igennem og jeg pressede Jens længere ned. Da tungen slikkede mig fra mellemkødet og ned til mit efterhånden åbne røvhul, var jeg lige ved at sprøjte uden at nogen rørte ved min pik, så dejligt var det.

Jens slikkede mig grundigt omkring mit røvhul og brugte samtidig sine fingre til langsomt at udvide mit røvhul. Jeg har haft dildoer og fingre i min røv før, så det var ikke noget nyt, men da Jens trak fingrene ud og lod sin spidse tunge glide op i min røv, var jeg spændt som en flitsbue. Jens slikkede lystigt og småkneppede min røv med sin tunge. Det var vildt ophidsende at mærke den bløde og kildrende tunge oppe i ens røv. Min pik var stiv som et bræt og den mindste berøring ville få mig til at sprøjte. Da jeg ikke kunne holde til det længere greb jeg fat i Jens hår, stak min pik dybt i hans mund og bad ham sluge mig helt igen. Da pikken var helt nede i halsen og Jens stak 2 fingre i min røv kunne jeg ikke mere. Jeg sprøjtede direkte ned i Jens hals. Jeg pumpede løs og det må have været voldsom for Jens trak min pik ud og gurglede voldsomt, mens han prøvede at få min pik i munden igen for at få de sidste rester af min sperm med. Helt udtømt lå Jens længe og slikkede min nu halvslappe pik og nosser.

Det var dejligt at mærke efterspændingerne i pikken mens den blev slikket og suttet stille og roligt i Jens mund. Jens havde beholdt 2 fingre i min røv, som han stille bevægede ind og ud af min røv. Jeg kunne se Jens pik var stiv og hård og der var lidt presperm der stille løb ud af pikken.  Jeg bukkede mig ned og tog lidt af prespermen på fingrene og stak dem i munden for at få en forsmag på hvad der sikkert kom mere af senere.

Efter lidt tid skulle jeg tisse og da Jens alligevel havde min pik i munden, var det skønt bare at åbne op og lade mit varme pis strømme direkte ned i halsen på Jens, som drak grådigt og uden at spilde. Til sidst slikkede han den helt ren og jeg trak ham op at stå foran mig.

Nu skulle vi i gang med mine eksperimenter….

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.