Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en kedelig regnvejrssøndag kl. var vel ca. 14.00 og jeg gad ikke løbe en tur i det triste vejr, så jeg pakkede mine shorts og et håndklæde, for at køre i svømmeren. jeg er selv en lidt buttet knægt 173 cm og vejer 72 kg. Jeg klædte mig af, der var ikke mange derinde, der gik vel 2 -4 mænd rundt og så en dreng + livredderen. jeg gik under bruseren og havde fornemmelsen af nogen filmede mig.. jeg fik vasket kroppen godt over det hele og trækkede i mine stramme hvide shorts. hoppede i poolen, og svømmede ca. 15 minutter da jeg stødte ind i en ældre mand, ca. 65 år, tror jeg. jeg sagde undskyld og ville svømme videre men han greb fat i min lille arm, med hans grove mandehænder og sagde pas nu på jeg ikke kommer og tager dig, så grinte han hårdt og kiggede mig dybt i øjnene, så slap han min drengearm og svømmede lidt væk.

Jeg havde nu fået en forskrækkelse og samtidigt en hovedpine, så jeg gik op af vandet. jeg så lige ham på 65 ligge og kigge efter mig. han talte med en anden ældre mand, de grinede mærkeligt.

Jeg gik under bruseren lidt og smed badebukserne. Mens jeg stod der og sæbede mig ind kunne jeg igen fornemme nogen filmede mig. Jeg måtte være blevet ør i bolden efter sammenstødet i poolen.

Sæben hang på væggen i automaterne og jeg brugte løs og gned pikken godt, den blev vasket i et vildt tempo, ingen kiggede jo.

Jeg ville lige 5 minutter i saunaen, jeg frøs lidt og det er lækkert at blive varm i kroppen.

I saunaen havde jeg kun håndklædet på satte mig træt på den nederste bænk. sad der vel kun 3-4 minutter, men vågnede så med et sæt da døren gik op, der kom han så ind ham på 65 år og hans makker lidt ældre(69 år tror jeg ) de havde et lille håndklæde om livet og den ene gik lige forbi min siddeplads med maven ind mod mig hans tykke mave ramte min næse..og noget min hage. han gryntede lidt og satte sig ned ved siden af mig, men bænken en etage højere.

Den anden stillede sig op på min bænk og sagde han lige ville åbne spjældet som sad langt oppe bag mig. han skubbede lidt til mit ene lår, da han skulle skræve over mig for at nå spjældet, nu stod han med spredte ben, hen over mine som nu var samlet. Hans håndklæde var lige uden for min pande og samlingen var lige foran mig. jeg forsøgte at krybe lidt væk, men kunne jo ikke komme under eller til siden. jeg blev lidt nervøs, han skrævede endnu mere over mig og hans håndklæde åbnede sig lidt foran, var det virkelig hans gamle pik der kunne skimtes.

jeg kiggede forsigtig op og så til min skræk at hans gamle pik nu dinglede lige over min næse mens den blev sænket tættere på mit hoved. hvad skulle jeg dog gøre.

han løftede nu op i sit håndklæde og trykkede den gamle halvslappe pik mod min hage.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.