Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var 15 år, og havde begyndt at skrive sammen med en pige over chatten, hun var 17 år og kalde sig krastina, hun var rigtig lækker på billederne. En dag da vi chattede over msn, skrev hun om vi ikke skulle spille strip poker, og vi aftalte så tid og sted.

Vi mødes hjemme hos hende og spiste lidt, klokken 21:00 begynde vi at spille og jeg tabte de første par hænder, så jeg havde kun underbukser og T-shirt på, så hun kunne godt se min stive pik, selvom hun ikke havde smit nået tøj gjorde hun mig stadig vildt liderlig, lige pludselig var jeg helt uden tøj, og hun havde vundet. Man kunne se hun nød synet så jeg begynde at lege med min egen pik, hun blev mere og mere liderlig, så til sidst sprang hun over mig og tog min pik i munden, hun slikkede rigtig godt, og jeg skød til sidst ladningerne af sted, og man kunne se hun nød det, nu begyndte hun at ride på mig, jeg skulle ikke gøre nået bare ligge stille og nyde showet, selvom hun sagde at hun var jomfru troede jeg ikke på at det var første gang hun havde prøvet det, efter lidt tid stoppede hun og jeg skød endnu en ladning af sted men gemte lidt til hendes patter som var godt stive, vi faldt sammen og slappede af, men efter en 1 times tid begyndte vi igen.

Vi aftalte at mødes igen da vi boer i samme by, vi sov sammen og jeg gik til sidst hjem.

 

Ris, ros og kommentarer til forfatteren kan sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.