Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har altid spillet fodbold, men da jeg var 15 flyttede min familie og jeg måtte skifte klub. Før havde jeg spillet i en halv-professionel klub i byen, men vi flyttede så langt ud på landet at der kun var én klub i området. Alle drenge fra området spillede i den, men vi boede så langt ude at det faktisk kun var 15 mand.

 

Alle spillede på samme hold og træneren var den lokale politimand. I skolen forhørte jeg mig lidt om klubben, og en af drengene nævnte noget om et "velkomstritual"... Han ville dog ikke komme nærmere ind på det. Det skulle jeg selv finde ud af!

 

 

Første gang til træning kom jeg pga en flad cykel for sent, og derfor blev jeg beordret til at samle kegler ind da de andre gik i bad i det lille klubhus. Da jeg var færdig og ville til at gå ind i klubhuset stod en af de andre fyre og ventede på mig, han gav mig et bind for øjnene og jeg blev ført ind i omklædningsrummet. Der var helt stille og jeg kunne ikke se noget som helst.

 

Så kunne jeg høre min træners stemme: " Før at du er fuldbyrdigt medlem af klubben er der et ritual du skal igennem. Der er ikke noget at være bange for, alle de andre, og jeg selv, HAR været igennem det allerede."

Jeg blev placeret på en bænk og mine hænder blev bundet til radiatoren bag mig. Så mærker jeg et par hænder på mit ansigt og min mund bliver tvunget op. Jeg troede jeg ville blive tvunget til at spise noget ulækkert, men jeg troede forkert!

 

For det der blev mast ind i munden på mig var slet ikke ulækkert... Det var nemlig en glat drengepik! Min træner snakkede igen " Nu sutter du os ALLE tomme, og hører jeg et eneste klynk ryger du af holdet!"

Den første pik kom hurtigt og jeg kunne ikke gøre andet et at sluge. Pikken nåede næsten ikke ud før den næste drengepik blev mast ned i min hals. Lige før han kom, trak han sig ud og kom på mit ansigt. De næste mange svedige fodbold pikke kom i en køre og til sidst var jeg sølet til i sperm... Jeg havde talt mig frem til 15 og tænkte at nu måtte det være slut. Men igen kom min træners stemme " Nu vil jeg selv bruge dig, men jeg vil ikke bruge det samme beskidte hul som de andre!" Jeg blev bundet op, men holdt tilbage og smidt på gulvet. Jeg kunne mærke den store træner lægge sig ovenpå mig, hans kropsbehåring kradsede på min ryg, og jeg kunne mærke hans enorme pik mod mit jomfru hul. Han var nådesløs, inde på 2 sekunder og så pumpede han ellers løs. Smerten var enorm så jeg begyndte at klynke, men det ophidsede ham bare endnu mere. Til sidst kom han med et brøl og jeg kunne mærke hans pik pumpe i mit stramme hul.

Igen talte han og han bad de andre om at skride hjem.

" Fordi du klynkede ville jeg have smidt dig af holdet. Men din røv er simpelthen så lækker at jeg ikke nænner det. Derfor kan du efter hver fodbold træning fra nu af se frem til privat træning efter de andre!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.