BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Lars havde længe kæmpet med tanken om at være homo.

Han var 16 år, og havde en pik, som længe havde gjort de andre drenge i skolen misundelige efter gymnastik.

 

På Lars skole havde de en svømmehal som man kunne svømme i når man ville fra 15 til 19 Mandag til fredag.

 

Lars svømmede hver dag fra 18 til 19 hvor der aldrig var andre mennesker, og Nogen gange onanerede han lidt mens han svømmede. En fredag eftermiddag kom han ind i badet, og så, til sin store overraskelse, at der var en dreng der allerede svømmede i bassinet. Kæft hvor var han lækker, dejligt solbrændt og med kort sort hår. Lars spurgte lidt kækt: "hva, er der plads til en til, he he"

Drengen nede i bassinet svarede, jaja, så længe du bare svømmer baner.

Lars svømmede KUN baner, så han nikkede bare til drengen og hoppede i bassinet.

Mens de svømmede begyndte de at tale sammen, og som samtalen skred hen, kom de da også ind på samtaleemnet sex.

Efter at have talt i et stykke tid sagde drengen, som hed Lucien, og var fransk: "... Men jeg tror nu at jeg er homo. Det har jeg vist været i et par år." Lars lyste helt op. Lars begyndte, lidt efter lidt, at fokusere mere og mere på Lucien's Pik, end på at svømme. Lars blev så liderlig at han til sidst blev nødt til lige at gå ind og tage et koldt gys. På vej ind i badet råbte Lucien til ham: "Hva' er du færdig?" Og lars råbte at han bare havde glemt noget.

Mens Lars stod nøgen i badet kom Lucien ind til ham. Lucien gik langsomt hen til Lars og hviskede til ham: "Hvis du ikke har noget imod det, så vil jeg spørge om du ikke har lyst til et blowjob?!".

 

 

Om Lars havde lyst til et blowjob... Spørgsmålet kom sådan lidt tøvende, men det var et ja. De gik ud i bassinet, begge nøgne, og Lars satte sig på bassin kanten, let rystende, og med en pik der var ved at sprænges af liderlighed. Lucien svømmede hen imod Lars og bøjede hovedet nedover Lars' pik.

 

Lars udstødte et "aaaaah" da Luciens læber lukkede sig om Lars' pik. Langsomt, begyndte Lucien at køre sine læber op og ned ad Lars pik hurtigere og hurtigere, lige indtil han, med Lars højlydte støn som advarsel, nåede at fjerne munden inden Lars eksploderede op i luften i kaskader af hvid crem.¨

 

Lucien smilede op til Lars, som smilte tilbage. Lucien spurgte om han ikke gerne måtte bolle Lars, og Lars nikkede bare, og stillede sig op ad væggen.

 

Lucien tog sin pik og fik den hurtigt ind i Lars ubrufte røv. Lars følte et jag af smerte, men begyndte at slappe af, mens Lucien begyndte, med små ryk med sit underliv, at bolle Lars bagfra.

De begyndte begge at stønne mere og mere højlydt, og Lucien begyndte at bolle Lars hurtigere og hurtigere indtil Lucien nærmest skreg og den hvide sæd begyndte at dryppe ud af Lars røv.

 

Lars ville nu gerne have lov til at bolle Lucien, som lagde sig i stilling på kakkelgulvet. Lars bøjede sig ind over Lucien og begyndte at bolle ham, hurtigere og hurtigere, han kunne føle den dejlige fornemmelse af "Warm Apple Pie", og han blev mere og mere liderlig. Det tog ikke lang tid før Lars udstødte et højlydt "Åååååååååååårrrhhh..." og Han kom en hel masse ind i Luciens røv.

 

Den aften glemte hverken Lars eller Lucien, og de begyndte også jævnligt, at tage hjem til hinanden efter skole.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.