Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var mandag 2. pinsedag – min frækkeste oplevelse med mine nye lærerinde skulle indfinde sig. Lad mig første fortælle lidt om mig selv. Jeg er 22 og en frisk ung mand. Jeg har som mange andre unge fyre altid godt kunne tænke mig at være sammen med en moden dame, og nu har jeg endelig fået min mulighed.

Min lærerinde har jeg mødt over nettet og hun er derfor ikke min rigtige lærerinde, men det ”leger” vi hun er. Hun er 48 og en utrolig dejlig skikkelse, ikke så høj men med en dejlig røv, nogle flotte bryster og et dejligt ansigt – som mest er det denne historie handler om.

Vi har som sagt mødt hinanden over nettet og her i gennem har vi snakket lidt om vores fantasier sammen og hvad vi godt kunne tænke os at gøre ved hinanden. Vi har også udvekslet frække fotos. Det her tændt både hende og jeg utrolig meget og i går blev så en lykkelig dag for mig, da jeg endelig fik lov til at møde denne frække lærerinde som jeg ellers kun have set frække fotos af indtil da…

SEX I DAG?

Jeg tog en bus for at komme ud til hende. Det var kanon vejr denne dag så jeg gik og fantasere på om hvad hun ville tage på – vi havde ikke aftalt noget specielt – men jeg glædede mig utrolig meget til at opleve hende ”live” for første gang – og nu var jeg kun få meter væk fra hende. Jeg trådte ind i det hjørne af skoven vi havde aftalt at mødes og der sad hun på en bænk – helt for sig selv og smilede frækt til mig. Mit hjerte hamrede som en gal og jeg blevet helt blød i mine ben. Jeg kom hen på bænken og vi hilste på hinanden – straks var mine hænder overalt på hende og hun havde den dejligste krop en ung fyr vil kunne forestille sig…

Vi havde lavet en aftale inden vi mødtes, at det var meningen at jeg i første omgang kun skulle spille min unge stive pik udover hende mens hun så på – og det gjorde jeg. Jeg rejste mig fra bænken og hun hjalp mig af med mine cowboybukser – de kom hurtig af og jeg kunne slet ikke skjule min bule i underbukserne, men de røg også hurtig ned. Jeg stod nu helt blottet lige foran hende. Hun tog fat i den lidt og den var med det samme helt stiv lige foran hende. Jeg var så tændt og begyndte straks at spille min unge pik lige foran hendes ansigt som vi havde aftalt.

Hun blottede sine bryster for mig og synet af dem gjorde mig endnu mere liderlig hvis muligt. De var dejlige og modne og jeg kunne ikke lade være med at spille min stive pik op mod dem mens jeg kiggede hende i øjnene for at sørge for at hun nød det mindst ligeså meget som mig.

Jeg spillede løs på pikken og jeg spurgte om jeg imens jeg spillede måtte sutte lidt på hendes bryster, det gav hun mig hurtigt lov til og jeg slikkede dejligt på hendes stive brystvorter mens jeg spillede min pik. Det var utroligt frækt og jeg vidste at jeg inden længe skulle sprøjte en ordentlig ladning ung sperm udover hende – og jeg glædede mig – og det vidste jeg hun også gjorde.

Jeg fik kort lov til at røre hende halvblottede modne fisse med mine fingre og jeg spillede min pik med den anden hånd, alt imens jeg så hende lige i øjnene – det var utroligt frækt og jeg vidste at nu skulle hun have mine sperm udover hendes flotte ansigt – og det fik hun!

Jeg stod helt op mod hendes krop, mens hun sad på bænken med hendes ben rundt om mig, jeg spillede den stive unge pik lige foran hendes ansigt mens jeg stønnede mere og mere og jeg kunne se lige hvor hun skulle have det, da hun stak hendes frække tunge ud mod min pik og nærmest bad om at få det helt ind i hendes mund…Det FIK HUN – jeg sprøjtede kort tid efter en dejlig stor ladning sperm udover hendes frække ansigt, men der var så meget tryk på at det både ramte op i hendes hår, hendes øjn og lidt ind i hendes mund. Derudover ramte jeg også lidt ned på hendes helt blottede modne patter og det var et utroligt frækt syn at se hende sidde der med min sperm udover hendes frække ansigt og krop. Jeg spillede min pik lidt mere og sørgede for at alt min sperm var landet på hende så hun kunne få det med hjem og gnide det ind i hendes modne fisse, som hun sagde det til mig…

Vi pakkede sammen og hun lovede mig at jeg når jeg kom hjem, ville få min karakter for min eksamen her via e-mail – ganske rigtig…hun havde dumpet mig, men kun med et formål – at se mig igen.

Der på bænken efterlod hun mig så – på denne dejlige dag, der skulle vise sig at være en lykkens dag for en ung mand, som endelig havde fundet HANS lærerinde *smf*

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.