Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg var 16 år gammel, og kun lige begyndt på gymnasiet. Jeg glædede mig helt vildt til den komne tid, da jeg havde hørt noget om at der blev holdt vilde fester, og hvis der er noget jeg kan lide, så er det fester !!

Normalt er jeg ikke den pige, der kigger efter de "ældre" mænd, men min dansk lærer var en steg. Han så pisse godt ud, og af hvad jeg kunne se, var han også godt udrustet. Sommetider blev jeg våd i trusserne ved tanken om hans pik. Jeg var sikker på at den var stor. Jeg skammede mig lidt over at tænke de slags tanker om min lærer, men jeg kunne ikke lade være.

SEX I DAG?

En dag, da jeg var nede for at tage kopier af en tekst, kom han ind i rummet, og smilte over hele 5-øren til mig.

"Jamen davs, Line. Kommer du også her", sagde han.

"Øhh... ja det gør jeg", fik jeg fremstammet.

Mit blik gled langsomt ned af hans krop, og stoppede ved hans skridt. Det virkede som om at den var vokset lidt, da bulen så større ud. Måske tændte han på en ung fisse som min. Jeg blev helt våd ved tanken...

Da jeg skulle ud af rummet, skulle jeg forbi ham, men han spærrede vejen for mig.

"Er du klar over at sådan en køn pige som dig, burde gå i noget mere udfordrende tøj, da du har kroppen til det", spurgte han.

"Øhhhh..... nej det var jeg ikke", svarede jeg.

Vi stod tæt på hinanden, og da han løftede sin arm, for at køre hånden igennem sit hår, ramte han min højre brystvorde, og den blev helt stiv ved det.

"Nå nå... der er nok en der tænder på den slags", sagde han og gik.

Jeg stod der tilbage, og var våd i trusserne. Det endte med at jeg måtte gå ud på et toilet for at ornanere. Mens jeg legede med mig selv, havde jeg ham i tankerne. Jeg kom i et brag af en orgasme, og jeg var rad for at der var nogle, som havde hørt mig.

Pludselig ringede det ind til time, og jeg fór ud af toilettet. Jeg nåede ikke langt, før jeg stødte ind i min dansk lærer.

"Kom, jeg har lige noget jeg skal vise dig", sagde han og tog min hånd.

Jeg fulgte med ham hen til et opbevaringsrum, hvor der stod et gammelt skrivebord og nogle kasser. Jeg kiggede rundt i rummet, og pludselig hørte jeg at døren blev smækket og låst. Jeg vendte mig om, og blev mødt af et smil. Han gik helt hen til mig, så vores næser næsten stødte sammen. Så tog han fat om mine hofter og løftede mig hen til skrivebordet, og satte mig ned.

Pludselig begyndte han at kærtegne mine lår. Jeg blev vildt våd i trusserne, for nu vidste jeg at han gerne ville have mig. Han bad mig om at ligge mig ned på bordet, og skubbe røven helt hen til kanten. Det gjorde jeg uden at blinke. Derefter lynede han mine bukser op, og trak dem af med et snuptag. Derefter begyndte han at kærtegne min mis udenpå trusserne. Jeg blev endnu mere våd, og kunne mærke at det løb ned imod min røv. Han trak mine trusserne til side, og slikkede mine safter i sig. Jeg klynkede lidt, og min vejrtrækning blev heftigere. Så begyndte han at lege med mit klitoris med sin tunge. Jeg var i den 7. himmel. Han havde helt sikkert prøvet det her før. Han stak 2 fingre op i min mis, som slugte dem med stor glæde. Derefter kneppede han mig med sine fingre, samtidigt med at hans tunge stimulerede min klitoris. Jeg kunne mærke at jeg var tæt på at komme, og det kunne han også. Så han satte farten op. Jeg kom i en kæmpe orgasme, så hele min krop rystede. (Det var l ige før at bordet også gjorde det.)

"Nu er det min tur", sagde han og smilede.

I løbet af no time, fik jeg rejst mig om, og fik hans bukserne lukket op. Hans pik hoppede nærmest ud af bukserne, og stod lige ud i luften. Den var stor. Mindst 25 cm lang, og den var tyk. Jeg tog den straks i munden, og begyndte at sutte. Han nød det i fulde drag. Jeg legede med hans kugler samtidigt, og jeg kunne mærke hvordan de trak sig sammen.

Lige pludselig trak han den ud af min mund, rev min trøje af, og bad mig om at læne mig ind over bordet, så han kunne tage mig bagfra. Jeg var lynhurtig til at komme hen til bordet igen. Jeg havde ikke andet lige nået at læne mig ind over bordet, før han var bag ved mig. Han løftede mit ene ben op, så det hvilede på kanten af bordet. Jeg kunne mærke at min mis var helt klar til hans pik. Pludselig kunne jeg mærke en varme i mig. han var trængt op i mig. Han begyndte at kneppe mig i et roligt tempo. Jeg klynkede helt vildt, og det tændte ham. Han satte farten op, og jeg kunne mærke at jeg var ved at komme.

Det kunne han også, for hans hånd fandt mit klitoris, og begyndte at stimulere den. Så kunne jeg ikke holde det tilbage længere. Jeg kom i en kraftig orgasme, og jeg var nær besvimet. Han trak sig ud for ikke at komme i mig.

Han spurgte mig om at han måtte tage mit i anus, og det sagde jeg ja til. (Jeg havde prøvet det før.)

Han pik fyldte mit anus helt ud. Jeg var stadig meget liderlig, og da han begyndte at kneppe mig stille og roligt, kunne jeg mærke at jeg ville komme igen. Jeg førte min hånd ned til klitoris, og begyndte at lege med den. Han satte tempoet op, og vi kom begge i en kæmpe orgasme.

Han lænede sig ind over mig, og kyssede mig på skulderen. Da han trak sig ud, løb hans ladning ud af røven på mig, og ned imod min mis, og ned på bordet.

"Det her må vi gentage", sagde han med et smil.

Det gjorde vi også, og mere end 1 gang. Vi gjorde det flere gange i samme rum på skolen, og det blev også til at par gange hjemme hos ham.

Da skoleåret sluttede, så vi ikke mere til hinanden. Troede jeg.... jeg mødte ham på stranden den sommer, men det er en helt anden historie..... *SS*

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.