Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som Barn boede jeg i en stor boligblok i en forstad til København. En af vores naboer var Else, som boede i opgangen alene med en pige på min alder. Selv var Else en dame midt i 30’erne. Hendes hår var affarvet, så det var helt blondt. Hun var ikke ret høj, hvorfor hun altid gik i meget højhælede sko. Møderne med Else er nok en væsentlig grund til, at jeg i dag foretrækker den lidt feminine og kvindelige type. 
En dag ville jeg ind og lege med hendes datter Birgitte. Jeg ringede på døren, men Else fortalte, at hun ikke var hjemme, men jeg kunne komme ind og vente for hun ville komme snart. Indenfor kunne jeg se, at Else rendte rundt i kun et par hvide trusser og BH, samt et par strømpebukser. Jeg var ikke så meget vant til at se en halvnøgen dame, så det virkede ret stærkt på mig. Jeg blev placeret på Birgittes værelse. Jeg forsøgte at læse i nogle tegneserier, men jeg havde svært ved at koncentrere mig

Pludselig kom Else ind. Hun havde brug for hjælp til at lukke sin kjole. Hun havde nu taget et par bordeauxrøde højhælede sko på, samt en blomstret kjole, som stod åben i ryggen. Min pik strittede godt i mine shorts, så jeg var ikke meget for at rejse mig, men Else kom over til mig og stilte sig med ryggen til. Jeg rejste mig op og begyndte at knappe kjolen. Jeg ved ikke om, det var bevidst eller på grund af de høje hæle, men flere gange stødte hun ind i mig med hendes numse, så hun ikke kunne undgå at mærke min stive pik, men hun sagde ikke noget.

Da jeg endelig var færdig med at knappe kjolen, vendte hun sig om og gav mig en kys lige midt på munden og sagde tak for hjælpen. "Du kan da ikke rende herfra med den der", sagde hun, og tog fat i min stive pik udenpå bukserne. Jeg var meget genert og usikker på situationen, hvorfor jeg ikke turde sige noget. Men Else satte sig ned på hug og trak mine shorts ned om knæene. Min pik strittede lige ud i luften. Else slikkede sig om de røde læber og sagde, sikke en dejlig drengepik, den må vi havde gjort noget ved.

Så begyndte hun at gnide på den - frem og tilbage. Det føltes, som om at alt blodet løb fra mit ansigt og ned i pikken. Det var første gang, at jeg mærkede en damehånd på min pik. Pludselig uden varsel lod hun sin tunge glide rundt om pikhovedet. Det gentog hun et par gange og så lod hun den forsvinde ind i mellem de røde læber. Hun havde ingen problemer med at have den i munden, da den endnu ikke var så stor. Blodet brusede i mine årer og jeg kunne mærke at jeg blev blød i knæene. Så kom det. Min sæd fløj ud og lige ind i hendes mund. Hun suttede det begærligt i sig uden at silde en dråbe.

Hun slikkede min pik ren og betragtede den derefter længe. Jeg skævede til hende, da jeg ikke kunne lide at se hende direkte i øjnene. Tænk, at jeg nu havde skudt ladningen af i hendes mund. Hun trak igen mine shorts op og rejste sig og gav mig et kys på munden. Denne gang lidt længere end før, så jeg kunne smage den salte smag af min egen sæd. "Nu kan du gøre gengæld en anden dag", sagde hun. "Jeg er nødt til at køre nu". Jeg nikkede bare, stadig forlegen over det passerede. Hun vendte om på de høje hæle og gik, så jeg kunne se hendes ben i de sorte strømper. Lige siden har jeg været vild med kvinder iført kjole og sorte strømper og højhælede sko.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 74 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.