Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter min skilsmisse har jeg i en længere periode haft en profil på en datingside, som mest bruges af seniorer

Egentlig har jeg nok ikke været klar til at nyt fast forhold, men det har alligevel ført til gode relationer og spændende oplevelser. Som f.eks. den jeg beskrev i novellen "Besøg"

Jeg oplever, at der er rigtigt mange kvinder bland seniorerne, der aldersmæssigt søger nedad. Jeg der er i slutningen af 50'erne får mange henvendelser fra kvinder, som er 70 eller mere. Når man så taler med dem, så handler det meget om, at mændene på deres egen alder er gået i stå – mentalt og seksuelt.

Det er helt sikkert forskelligt, men min erfaring er, at en del kvinder efter overgangsalderen får en voksende og for mange meget stærk sexlyst – mens andre går helt i stå.

Mette var bestemt ikke gået i stå. Hun var 72. Enke på 8. år uden kæreste eller elsker.

Efterhånden som jeg talte med hende forstod jeg, at hun meget ofte tilfredsstillede sig selv. Både i sengen , men også andre steder. Hun ville rigtigt gerne have en mand igen, men havde ikke rigtigt haft modet til at tage skridtet.

Mette er en lille, lidt kraftig kvinde. Det tidligere mørke hår er blevet gråt. Når vi skriver med hinanden, hidser det hende voldsomt op, når jeg bruger et direkte seksuelt udtryk. Som om sproget går direkte i underlivet på hende.

Da vi første gang mødte hinanden var en sommerdag på en café. Hun var i skjortebluse og nederdel. Hendes store bryster truede med at sprænge knapperne i blusen.

Vi fandt et bord, hvor vi var nogenlunde os selv, og vi kunne tale uforstyrret. Da vi havde fået vores kaffe, og vi havde udvekslet høfligheder, begyndte jeg at tale til hende på den måde, jeg vidste ville bringe hende i en slags trance. Fortalte hvordan min pik voksede pga hendes tilstedeværelse. Fortalte hende om, hvad jeg havde lyst til at gøre ved hende. Hendes åndedræt blev tungere, halsen rødere og du sad meget uroligt på stolen.

Jeg spurgte, om jeg skulle køre hende hjem. Hun bor lidt nord for København. Det ville hun gerne have, men sagde med det samme, at jeg ikke kunne komme med ind, da hendes datter var der.

Du vi kom ind i bilen tog jeg fat i hendes hår, og tvang hendes ansigt tættere på mit. "Kys mig" beordrede jeg. Hendes læber skiltes, da hun åbnede sig for mig. Hendes tunge snoede sig om min. Hun gispede da hendes åndedræt blev tungere,

Men ene hånd gled op mellem hendes lår. Jeg trak hendes hovede lidt væk fra mit, kiggede hende i øjnene og sagde: "Spred dem".

Hun spredte sine ben for mig. Min hånd fandt frem til hendes fugtige trusser. Hun havde lukket øjnene, og jeg måtte holde øje med evt. nysgerrige blikke.

Jeg trak trusserne til side, og lod to fingre glide ind i hende. Hun var meget, meget våd. Det nærmest løb ud af hende. Hendes krop rystede, og der kom kraftig stønnen fra hende, da jeg begyndte at massere hendes g-punkt. Ret hårdt. Inden længe kom de kendt sammentrækninger fra hendes underliv. Det gjorde hendes orgasmeskrig også samtidig med at det pumpede af væske fra hendes kusse.

Da duggen var nogenlunde væk fra ruderne, kørte vi nordpå. På vejen kørte vi omkring et øde område i Nordhavn, hvor hun slikkede min pik, mens jeg befriede hendes ene bryst. Hendes brystvorte var både stor, hård og følsom. Hun blev voldsomt liderlig igen. Onanerede sig selv mens hun havde min pik i munden. Da jeg pumpede min opsparede sæd ind i munden på hende, kom hun igen, så hendes krop næsten gik i krampe.

Da vi var kommet til os selv, og var nogenlunde passende klædt igen, kørte jeg hende hjem.

Det var det først af flere møder. Dem fortæller jeg måske om en anden gang

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.