Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

 

Lone og Jens har altid travlt og skal have hjælp med rengøringen, og det er her jeg kommer ind i billedet..

SEX I DAG?

Jeg har fået min egen nøgle og kommer forbi to gange om ugen. Jeg plejer at komme forbi sent om eftermiddagen men tager tidligere derud engang imellem, ikke for at gøre rent men af ren nysgerrighed.

Lone og Jens har tit besøg af fire mænd, og jeg er efterhånden blevet ret nysgerrig ift hvorfor de mødes, hver gang de gør mændende en masse ting ved Lone, og Jens der sidder i lænestolen og kigger på...

Men hvorfor bliver jeg våd imellem benene ved at se Lone blive bollet af fire mænd i stuen, hvordan kan hun klare dem i alle hendes huller. Nyder hun virkelig at de skiftes til at stikke deres store tissemænd i både tissekone og numsehul?? Og smager det godt når de putter dem i munden på hende??

Og hvorfor sidder Jens bare i stolen og kigger på imens han selv er helt stiv og har så stor en tissemand... Synes det er underligt at de andre mænd ser ud til at nyde Lone og Jens bare kigger på, men han smiler og ser glad ud.

Hver gang de er på besøg ligger hun der på bordet og nogle gange i sofaen imens de skiftes til at bolle hende, og hun ser glad ud, især når deres tissemænd sprøjter en masse ud over hende og nogle gange også inde i hende...

Så meget at det drypper ud af hende bagefter og hun selv skal tørre det op med fingrene. Hun kan jo bare tage et stykke papir istedet for at slikke det af fingrene bagefter.

Hvordan mon det føles, gad godt prøve det, hun er jo også helt våd imellem lårene ligesom jeg bliver når jeg kigger på dem.

De ser glade og søde ud så det er vel ok jeg spørger hvorfor de gør det der, og hvorfor Jens først sprøjter ud over hende til sidst og skal bruge sin store hånd for at få den store tissemand til at sprøjte.

Jeg spørger dem næste gang, og måske jeg må prøve om det er så dejligt som de siger det er, Lone siger ihvertfald tak hver gang de er færdige med hende.

Torsdag....:

Hej,... de ser lidt overrasket ud da jeg kommer ind i stuen... Hej siger Jens og spørger om jeg har stået og kigget i lang tid, det har jeg og håber det er ok.

Lone spørger hvorfor mine bukser er helt mørke foran, det er fordi de er helt våde.

Du må gerne tage dem af siger Jens, vi andre er også helt nøgne.

Jeg trækker dem ned sammen med mine trusser, mændende ser lidt overraskede ud, og deres stive tissemænd stritter stadig. Hvorfor er de så stive?

Jens siger det er fordi de godt ka li' at bolle Lone, og det føles godt når man stikker dem ind i en kvindes huller.

Og Lone synes også det er dejligt når de gør det, hun ka især godt li' når de vokser. Du har nok set det hvide klister der sprøjter ud af dem til sidst, det er fordi hun slikker på dem, og fordi der er rigtig vådt og varmt inde i hende. Så sprøjter tissemændende på et tidspunkt, og det føles rigtig godt i kroppen.

Må jeg prøve?......

Det fløj bare ud af munden på mig, ved ikke helt hvorfor, men det føles bare dejligt imellem benene og vil egentlig gerne være med når de hygger. Ret imponeret over at hun kan få så mange mænd til at stritte.

De står bare og kigger på mig, og de er stadig helt stive selvom Lone ikke rører ved dem. Hun siger jeg gerne må komme hen til hende i sofaen, der er rigtig blødt og lidt varmere end at stå der i døråbningen.

Lidt mærkeligt at sidde næsten nøgen ved siden af hende, men dejligt varmt så kan godt tage min top og bh af, Lone har heller ikke hendes på. Jens siger jeg godt må røre ved tissemændende, mændende kan godt li' det, ligesom når Lone gør det.

Jeg prøver forsigtigt at tage om den ene, han står lige foran mig og jeg kigger direkte på den blanke spids. Hvordan kan sådan en være i bukserne? Det gipper lidt i ham da jeg tager ved den, også selvom jeg ikke rigtig kan få fat med min hånd, den er ikke helt stor nok. Prøver at gnide lidt på den ligesom Jens gør ved sin egen lige nu. De andre mænd ser lidt overraskede ud men kommer tættere på, ser lidt vildt ud når de står lige i hovedhøjde. Det kilder lidt da Lone begynder at røre ved mine små bryster, mon de bliver ligeså store som hendes??

Det føles nu dejligt at mærke hendes hænder, og hun kan vist godt li' min krop, hun kæler ihverfald mere og mere for den. Lidt underligt men det kilder da den ene bevæger sig op af mit inderlår, men hun siger hun gerne vil tage lidt af den saft der løber ud af mig, og prøve at smage på den ligesom hun gør med mændendes hvide sprøjt.

Wauw!!! Jeg gisper helt, hun har stukket en finger ind i mig, har godt nok selv prøvet det, men vildt nok at hun pludselig har en deroppe, og det kilder fordi hun bevæger den. Hun trækker den ud og smager på den, men jeg har egentlig lyst til hun putter fingeren ind igen.

Og pludselig kilder det igen, har slet ikke set den ene mand er så tæt på at han også kunne stikke en finger op i mig! Og jeg stirrer samtidig på hans tissemand der er blevet endnu større.

Han trækker hurtigt fingeren ud og spørger om jeg ikke vil smage, Lone siger det smager godt, så jeg tager hans finger i munden. Mmmm, det er en smule syrligt og fedtet, men føles faktisk dejligt. De andre mænd kommer også helt tæt på nu, kan høre de trækker vejret ret dybt og kan se på Jens der stirrer helt vildt på os. Lone rører ved mig igen, og så kommer fingeren endelig, roligt ind i tissekonen imens den anden holder fast om numsen, faktisk kilder det fordi den er lige imellem mine baller, og de er ret sammenpressede omkring hendes finger.

Prøv at tage deres tissemænd i munden Rikke siger Lone. Jeg bliver lidt paf men vil jo rigtig gerne prøve, og pludselig presser den ene imod mine læber, og de andre holder hånden om deres og gnider dem rundt i mit ansigt og på kinderne.

Svært at overskue, men jeg prøver at kysse på alle fire skiftevis, de er lidt våde men det er ikke hvidt, kun en smule blankt og det er nogle små dråber der løber ud af spidserne. De er blevet helt hårde i spidsen, kan mærke med tungen at de er svære at holde stille.

Det sitrer mere og mere i kroppen og har mest af alt lyst til at have dem allesammen i munden samtidig og mærke hvordan de gnider dem imod hele mit ansigt. Tænker ret meget på hvordan det føles når de sprøjter ligesom på Lones ansigt.

Ååååååh kommer det ud af mig!!! Lone presser en finger helt ind mellem mine baller og imod numsehullet på mig. Ved ikke helt hvordan jeg skal reagere, men har jo set mændende kan have deres store tissemænd inde i numsen på hende, og samtidig kan hun nogle gange have en helt oppe i tissekonen på samme tid. Hun presser mere og mere, og pludselig ka jeg mærke den inde i mig... Hendes finger inde i numsen på mig, den ene mand med en finger i missen og tre store og stive tissemænd i hele mit ansigt og skiftevis imellem læberne på mig.

Jeg sveder, kroppen dirrer og det kilder over det hele, ka ik' mærke hvor safterne kommer fra, sofaen er helt våd under mig. Jens spørger pludselig om jeg er liderlig, ved godt hvad det betyder, mændende siger det til Lone og hun plejer at stønne at hun er. Det her er vildt, jeg får mere og mere lyst til at de fire mænd skal gøre ved mig som de gør ved hende, mærke hvordan det er med deres stive tissemænd inde i min krop, i ansigtet og i munden, og hvordan det hvide smager, og om det er varmt når det er smurt ud på kroppen og i ansigtet. Og hvordan er det når det sprøjter inde i kroppen, kan man mærke at det rammer noget derinde og bliver det varmt.. Tænker det må kilde når det løber ud igen. Hvad er det jeg tænker på, men Lone stønner hver gang at hun nyder det, siger at de skal kneppe hende i alle hendes huller og fylde hende med deres sperm, ligesom der nogle gange sprøjter saft ud af tissekonen på hende, som regel imens hun er fyldt ud med en tissemand i begge hullerne og de andre to leger med dem i hendes mund og på ansigtet. Hun råber næsten at de skal sprøjte mere og mere, og at Jens gerne må komme hen og tømme hans pik i hende efter de andre har fyldt hende med deres hvide saft.

Lyder lidt vildt, men de gange jeg har kigget på det, er jeg blevet mere og mere våd imellem lårene, den ene gang løb det faktisk igennem trusserne på mig, det var også der jeg første gang prøvede at stikke en finger op i mig selv.

Ja, jeg er liderlig..! De kigger allesammen på mig, det ka de godt li' ka jeg høre, prøver med "jeg bliver rigtig liderlig når jeg ser Lone lege med alle jeres tissemænd"... Den ene af de fremmede mænd spørger om han også må mærke mig imellem ballerne, det må han godt og rækker hånden ned til Lones, hun tager om hans finger og hjælper den ind i numsen på mig! Nu er det mig der trækker vejret lidt dybere.

To mænds fingre i begge mine huller, ka mærke de mødes inde i mig, kun adskilt af et stykke blødt hud. Den ene beder mig om at sætte mig på knæene med numsen imod dem så de bedre kan komme til, jaaaaa stønner jeg og kan mærke dem køre fingrene ind og ud.

Få sex i dag

Pludselig ka jeg mærke Lones tunge på min kind, den begynder at lege med mit ansigt samtidig med de to andre mænd gnider deres store og meget stive tissemænd imod munden på mig. Hvad er det??? Føles som en tunge imellem ballerne, den ene af mændende slikker mig bagi, det kilder helt vildt. Min lille krop ryster og der løber en masse saft ud af begge huller nu, det her er frækt. Jens sidder i stolen med en ordentlig stivvert, tror han nyder at se Lone og fire mænd der nyder min krop imens jeg stønner og ryster over det hele, det her føles så dejligt!

"Det er vist tid til du skal have en masse pik min skat", Lone er helt svedig imens hun siger det, tror hun ka li' det. Det er hverken finger eller tunge, men den ene mand der presser sin tissemand imod min tissekone, hvordan skal den kunne komme indenfor? Kan mærke noget der drypper på min numse og ned imellem ballerne, helt nedover ham der prøver at presse sig ind i mig. Der bliver helt fedtet og jeg hører ham sige der skal lidt olie til, hvis hun skal ha' plads til at få fyldt begge de små huller. Wauw!!! Har aldrig oplevet noget som det her, føles som jeg er helt fyldt op med et stift skaft, nu har jeg simpelthen for første gang en mand inde i mig!

Han trækker sig langsomt ud og presser den ind igen med det samme i stille bevægelser. To der gnider mit ansigt, Lones tunge der slikker mig, min mis fyldt helt ud og stadig en finger i numsen. Har lyst til at råbe jeg er liderlig, og pludselig flyver det ud af munden på mig, de ser allesammen lidt forskrækket ud "hun er jo vild med pik og vil gerne kneppes" er der en der siger. Fra det ene sekund til det andet ligger jeg med den ene og så den anden i munden, tissemanden boller mig lidt hurtigere og fingeren i numsen der er helt spilet ud. Føles næsten som jeg skal tisse, men det er vist mine safter der sprøjter ud af mig.

Holder ikke meget længere siger den ene mand imens jeg har taget der yderste af tissemanden helt ind i munden. "Smør hende godt ind i olie og knep den lille tøs" siger Jens pludselig, "jeg vil se hendes huller fyldt ud imens min kone slikker hendes krop, og bare venter på i sprøjter jeres sperm ud over hende", "og jeg vil se dig slikke hele hendes krop ren Lone"... Jens lyder helt ophidset men smiler også. Godt fedtet ind i al den olie kan jeg mærke den anden stive tissemand presse imod numsehullet istedet for fingeren.

Der går lidt, og det gør en smule ondt, men inden jeg ved af det har jeg også en hård tissemand i numsen. De gør det heldigvis langsomt, som Jens sagde, så knepper de mig i alle huller. Det føles mere og mere vidunderligt, det kilder i kroppen, mit underliv er fyldt ud og jeg har, som Jens ville sige det, pik i hele ansigtet. Og så sker det endeligt, den ene af mændende bag mig råber højt at han sprøjter, jeg bliver varm inde i numsen og det føles som om det sprøjter ud af den. Han holder fast i min hofte og bliver ved temmelig hårdt! Lone kigger på mig, "nu har du fået sperm i røven skat"! "Det føles rigtig dejligt og varmt" stønner jeg, og i det samme kan jeg mærke der samme i mit andet lille våde hul. Massere af varm saft der fylder mig og sprøjter ud af tissekonen på mig, vildt frækt at høre manden råbe "Rikke du malker min pik ud i fissen på dig".

De trækker sig begge to ud og Jens siger at Lone skal slikke mig bagfra. Det kilder endnu mere da hendes tunge slikker mig helt fra numsehullet og til tissekonen. Hun kommer op til mit ansigt, helt smurt ind i mit eget og mændendes safter, " kys mig Rikke og smag hvordan sperm og fissesaft smager". Tykt og lidt salt, men jeg får lyst til meget mere når Lone stikker hendes tunge ind i min mund og vi deler mændendes sperm og mine safter.

De to mænd der skiftevis har haft en tissemand i munden på mig går pludselig over bag mig, "har du lyst til mere pik min pige, du skal også malke vores pikke". De behøver ingen olie, al den saft fra de to andre har gjort mig helt fedtet i hullerne. Det strammer stadig rigtig meget, men jeg kan slet ikke styre min liderlighed og stønner at jeg gerne vil have pik, og Jens siger igen ophidset, " giv hende nu al den pik hun vil ha', fyld hendes huller med pik og sperm". Tror han nyder at se de fire store mænd og deres hårde tissemænd der er overalt på min spinkle krop, og Lone der efterhånden har fedtet hele mit ansigt ind i hvide safter. De begynder at bolle mig lidt hurtigere end de to første, og de stønner ret meget.

Og så igen, nu er de to mænd der før kneppede mig kommet frem og gnider tissemændende imod mit ansigt, "slik os helt rene Rikke, smager det ik' godt", "jo, jeg er rigtig glad for jeg må slikke på jer, bare Lone vil hjælpe mig". Det drypper stadig ud af dem, tænk så meget sperm der kan være i en tissemand, føles som om jeg var helt fyldt inde i kroppen, og jeg kan stadig få noget ud af dem. Ved ikke hvor lang tid der er gået, jeg er helt væk, fire store tissemænd, Lones tunge overalt og tanken om Jens der nok også vil være med, det her må være liderlighed.

Og så sker det, den her gang på næsten samme tid, begge mine huller bliver fyldt med sperm, ville så gerne se hvordan jeg ser ud bagfra, den ene råber "for fanden Rikke, det er så smukt at se den lille fisse og det stramme røvhul fyldt med pik og så meget sperm at det sprøjter ud af dig". Føles som om hele min krop er fyldt op, hvidt klister både på og i mig, alle de frække ord omkring mit stramme røvhul, våde fisse, sperm og at jeg skal kneppes i alle huller!!! Min lille krop har aldrig rystet så meget, og det føles så godt... Lone beder mig vende mig om og ligge udstrakt på sofaen.

De fire mænd gnider hver deres klistrede pik på min krop og i mit ansigt, det er så varmt og føles vildt lækkert. "Nu er det min tur til at sprøjte ud over dig min skat", det er Jens der stiller sig foran mit ansigt imens han gnider sin tissemand. Lone kravler pludselig ovenpå mig med numsen lige over mit ansigt, "slik mig i røven Rikke", Jeg er lidt afventende, men jeg er liderlig og vil gerne prøve det hele...

Den ene mand spreder hendes baller og hun presser numsen ned imod mit ansigt, forsigtigt stikker jeg min spermfyldte tunge ud og slikker lidt i numsen. Hun stønner rigtig højt nu, og jeg kan mærke hende tunge i tissekonen på mig, og så pludselig en finger i numsen.... "jeg skal nok slikke dig ren Rikke, der løber en masse sperm ud af både din røv og din fisse". Der kilder stadig helt vildt, Lone der har tungen overalt i mit underliv, mig der har fået tungen ind i hendes numsehul og Jens der står med hans store tissemand over mit ansigt. "Kom søde skat, nu skal jeg sprøjte Lones røv og fisse til med sperm, og du skal slikke det hele af bagefter"...

Jens rykker hårdt i tissemanden der er blevet endnu større, "slik mine boller og stik en finger i røven på mig" råber han. Jeg fjerner tungen og slikker ham under tissemanden og får en finger op til hans numse. Han ryster helt da min lille finger glider indenfor, jeg kan mærker hvordan det trækker sig sammen om fingeren hver gang han rykker. "Nu skattepige", og så sker det, den største pik af dem allesammen sprøjter så meget at der er sperm overalt på Lone, der løber ned imellem ballerne, over tissekonen og ned i mit ansigt. Jeg kan mærke min finger bliver helt klemt hver gang der pumper hvide safter ud af ham, han bliver bare ved og ved og presser pludselig den store pik ned i min mund, "smag på det søde, jeg vil se dig lege med min varme sæd og slikke Lones fisse og røvhul ren for sperm"..

Helt forpustet men så liderlig at jeg ikke kan stoppe, har kun lyst til mere! Ved ikke om de fire fremmede mænd har læst mine tanker, men jeg har nok ikke gjort arbejdet færdigt... Lone rejser sig og sætter sig på gulvet ved siden af mig. De fire mænd omkring hende med hver deres pik i hånden, og allesammen store og stive igen! "Sprøjt hendes krop til med sperm" råber Lone, og en efter en pumper det ud af dem, udover min krop, ansigt, mave, små strittende bryster og ned mellem lårene. Lones ansigt får også nogle sprøjt fordi hun har ansigtet lagt imod min mave. Jens og alle mændende stønner med hver deres halvstive og våde pik i hånden, alle tømt ud over mig. "Kom skat, vi vil se dig slikke al vores varme sæd af hendes skønne krop" mændende var tydeligvis meget ophidsede af at se en voksen kvinde ligge og slikke kaskader af sperm af en ung nøgen krop.

Synes ikke at jeg kan falde til ro selvom jeg er blevet kneppet på alle mulige måder jeg kan tænke mig til, stadig varm og våd, tror ikke kun det er al den sperm jeg stadig kan mærke i både numsen og missen, helt sikkert også mine egne safter der stadig væsker... Tror at Lone kan se og mærke det på mig, "er du stadig liderlig søde ven?", "ja, en smule" (tør næsten ik sige at det er meget). Pludselig står Jens med en stor lyserød gummistang i hånden han rækker til Lone, "lad os se dig give skattepigen en ordentlig finale".. Lone slikker mig imellem brysterne, ned over maven igen og langs min lille revne og presser ligeså stille gummiet op i mig, der er ikke behov for mere olie så indsmurt jeg er i sperm og safter.

Hendes ansigt er lige ved tissekonen, hendes tunge på den lille knop, gummitingen i missen og samtidig får jeg en finger i numsen igen! Jeg begynder at ryste igen, Lone er overalt imellem benene på mig og en vildt intens oplevelse når hun slikker min lille knop. "Kom Rikke, vis mændende at du kan sprøjte igen ligesom dem", og i det samme trækker jeg begge små huller sammen og jeg stønner højere end nogensinde, "kom så søde skat, sprøjt mig i munden", siger Lone.. Jeg kan mærke hvordan det hele bliver klemt ud af mig, den sidste sperm og et kæmpe sprøjt fra min tissekone... Direkte i munden på Lone der ser mindst ligeså liderlig ud som mig!! "Tak" ryger det højlydt ud af mig, begge huller er helt afslappede og min krop er total følsom men rolig og jeg trækker vejret ret dybt, "sådan føles en sprøjteorgasme søde", Lone ligger med hovedet imellem lårene og slikker sig om munden der er helt våd.

Wauw en oplevelse, min krop føles dejlig beskidt selvom Lone har gjort hvad hun kunne for at gøre mig ren. De ser allesammen afslappede ud og der er helt stille i stuen, jeg lukker øjnene, ser det hele for mig igen og kan mærke min klistrede krop. Lone har gjort hvad hun kunne men det kræver vist et bad før jeg er helt ren.

"Skal vi ikke gå under bruseren, så hjælper jeg med at vaske det sidste af din smukke krop", det er Jens der tager mig i hånden og jeg følger villigt med. Vi tager et langt varmt bad og hans store hænder sæber min krop ind imens han står bag mig, han vasker mig grundigt, op langs benene, mellem lårene, imellem ballerne og er ekstra grundig med numsen og missen, "jeg tror ikke du fik sprøjtet alle safterne ud Rikke", det kilder stadig enormt meget og mine små bryster stritter imens. Det kan ikke passe..... Jeg kan mærke hvordan han vokser igen, tissemanden er presset op af ryggen på mig imens hans hænder holder fast om begge mine bryster, "kan du klare mere skattepige? de andre fik jo lov at sprøjte to gange"... Jeg når ikke at sige noget før han trykker den stive tissemand ned imellem ballerne og ind i numsen, en smule øm men han har ret, han skal ikke snydes.

"Du må gerne snakke lidt grimt når jeg knepper dig Rikke, det gør altid en mands pik mere stiv", jeg prøver, "ok søde, vil du ik nok kneppe mig i røven imens du presser mig op imod væggen, og sprøjt bare al din sperm i munden på mig, jeg vil så gerne have din store pik".. Jaaaa stønner han og knepper mig hurtigere og hurtigere imens han trækker mine hænder op over hovedet og holder dem imod væggen. "Ka du godt li' at se din pik forsvinde op i mit lille røvhul når jeg stritter med numsen Jens", "ja søde skat, nyder synet af pikken der er opslugt af din stramme røv, jeg tænker kun på at du skal fyldes igen og igen".

Hvordan kan jeg stadig være liderlig efter mere pik, tænker kun på at få munden fyldt med sperm?? Jeg får hurtigt mit ønske opfyldt, Jens vender mig rundt, "ned på knæ og tag det sidste af min spermfyldte pik i munden Rikke", sætter mig ned og ser ham rykke i sin store pik imens jeg tager så meget af den i munden jeg kan samtidig med det varme vand løber ned over mig.

Så sker det, sprøjt efter sprøjt pumper det ud i munden på mig, ka mærke på tungen hvor varmt og salt det er, hans hænder holder mit hoved ind til ham og mine hænder om hans baller for at han ikke skal trække sig ud. Jeg er nødt til det, synker dybt og lader spermen glide ned i halsen på mig, har simpelthen slugt hele hans ladning og holder nu munden fast om pikken, helt stille..

Han trækker den ud, synker sammen på gulvet og vi kysser intenst, "hvor er i søde", det er Lone og de fire fremmede der har overværet det hele fra døråbningen. Vi går ud og den ene mand tørrer min krop grundigt så jeg kan få mit tøj på igen, klokken er alt for mange og jeg burde være hjemme nu. "Tak for i dag søde, nu vil vi andre have et bad, jeg trænger vist også til at blive vasket grundigt" siger Lone. Jens følger mig ud imens Lone og mændende går under bruseren. Jens og jeg aftaler at springe over rengøringen i dag, men jeg må gerne komme igen i pp lørdag.

"Har du tid, skal vi have gjort hovedrent på lørdag, der kommer nogle vennepar og hjælper, så kan vi allesammen hygge lidt bagefter hvis du har lyst", det vil jeg rigtig gerne og kan næsten ikke vente. Jens kysser mig farvel, "ses på lørdag søde skat, jeg har forresten købt et rigtig flot sæt tøj til dig du gerne må tage på".

Da jeg kommer hjem kigger jeg i posen, måske ikke det mest praktiske tøj at gøre rent i, men det lille skørt og den korte top ser nu ret sødt ud, især med de alt for små lyserøde trusser... Det skal jeg ha' på!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.