BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Denne historie er lidt speciel, fordi der er mange elementer fra det virkelige liv, som er forbundet med fantasi og fiktion. Annemette som er min elskerinde i det virkelige liv (omtalt spinningskvinden) har inspireret meget til denne novelleserie.

Desværre var slutningen på del. 2 bare fantasi! Fruen kan ikke overtales til seksuel intimitet med andre. Så den oplevelse mellem min kone Lotte og Annemette, må jeg bare leve med i fantasiens verden.

SEX I DAG?

Ja, Annemette er stadig min faste affære, den stabile affære hvor vi begge kender aftalerne. Nuvel, der er mange følelser, men vi kan styre dem, da vi begge elsker vores ægtefælle. Det hele har lige fået et pift mere, da vi er venner privat som par. Det specielle ved denne affære er, at vi har fundet sammen i den virkelig verden. Ikke over en form for netdating først.

Umildbart det perfekte setup for en gift mand. Men har jeg så nok i dette? Hvis der først er skabt en afhængighed, så er mønstret svært at bryde. Jeg tror, det drejer sig om et indgroet ”jagtinstinkt,” som vi mennesker besidder, hvis vi ikke styre det med fornuften. Såh, derfor mødte jeg en gift kvinde fra xklub.dk i sommeren 2019. Skæbne ville, at afstanden var under 30 kilometer. Så perfekt til møder både ude i naturen og på Motel.

Første møde med Maja var i Rebild Bakker, et sted og afstand som vi begge fandt ideelt. Vores fælles interesse Mountainbike viste sig at bane vejen til første uforpligtende møde. Maja, en gift kvinde på 33 år med to børn, mand, vovhund og ny villa i det dyre område af byen. Ja, der er styr på formerne udadtil. En årrække med små børn, stor gæld, som kræver fokus på det arbejdsmæssige plan. Ja, det flytter opmærksomheden fra hinanden som kærester til fælles projekt ”børn”, madlavning, ”egotid” træning, samt online tilstedeværelse, så der er styr på formerne udadtil.

Efter skriverier og et par telefoniske korrespondancer over nogle uger, blev vi enig om et uforpligtende møde ”helt nede på jorden” var vores aftale. Der skulle ikke ske noget seksuelt, men bare se hinanden og finde ud af om vi havde kemi, og var på bølgelængde sammen. Det var vi!

Vi havde skrevet og snakket sammen, og jeg vidste, at Maja søgte en ældre dominerende mand, som ville tage teten seksuelt. Vi havde åbnet op for fantasier hver især, og havde leget med dem på skrift med succes. Men der er langt fra fantasiens verden og til irl møder, der er ingen garantier, men det er vel en del af spændingen, tænker jeg?

SORT RUTE:

Det er fredag formiddag sidst i juni måned. Cyklen er klar, jeg er klar. På vej til første møde med Maja i Danmarks nok smukkeste område. Sort rute, en 26 kilometers ubarmhjertig motherfucker strækning, men det er ikke dagens største udfordring, det er Maja! Hvordan ser hun ud i virkeligheden? Har vi kemi? Bliver det hele lidt akavet? Underligt? Jeg har jo prøvet det en del gange før, men der er altid en underlig spænding ved et første irl-møde. Især med en kvinde som man har delt lidt af sine fantasier med. Lidt billeder er også blevet udvekslet, især dem som viser temperaturen syd for navlen.

Jeg ankom cirka 20 minutter før aftalt tid, sådan er jeg skruet sammen, ingen overraskelser og gerne velforberedt. Et par minutter fra aftalt sted, gennem en lille veksel lavet af dyr, var det perfekte sted. HVIS, vi skulle være uforstyrret, hvis man ellers kunne forvente det i en af Danmarks største skove.

Tiden nærmede sig, og hjertet begyndte at slå hurtigere. Alle de tanker som man har gjort sig, skulle snart forløses.

Maja, en slank kvinde der holdt sin krop i form trods sine to fødsler. Hun så yngre ud end på billederne. Det lange lyse hår delvist gemt bag cykelhjelmen, og de blå øjne som straks fik kontakt. ”Hej Maja, godt du ville mødes. Du ser sgu da godt ud!” Det var ikke lige den indledningsreplik, som jeg havde planlagt, men det føltes bare naturligt. ”Hej Tom.” En lille usikkerhed i stemmen kunne fornemmes. ”Altså, det er første gang jeg har gjort sådan noget.” Fik hun sagt lidt forlegent måske underspillet? De næste splitsekunder var afgørende. ”Jamen Maja, vi har da gjort noget forkert? Er du okay med et kram?” Inden hun fik svaret, havde jeg lagt min cykel på jorden. Det virkede naturligt og beroligende, krammet. ”Kysser du godt?” Spørgsmålet virkede tåbeligt, jeg kendte jo slet ikke Maja, og grænsen ville komme på prøve! Men, jeg kyssede Maja, først blidt på læberne så mere krævende! Heldigvis besvarede hun min måske lidt modige ”første gangs” hilsen ved at åbne munden. Den var DER følelsen, følelsen af det var okay, følelsen af to sjæle-en tanke. 

Beskuelse.

”Stig lige af din cykel Maja.” Det hele virkede ligetil nu, kysset der havde bekræftet, hvad vi ville, hvad vi kom efter. Jeg greb chancen i nuet. En del af Majas fantasi gik jo ud på at blive domineret af en mand, som var ældre end sig selv. Aftalen var jo lavet, ”et uforpligtende møde nede på jorden,” hvor vi bare skulle snakke, afstemme forventningerne se om der var kemi? ”Vend dig om og spred dine ben,” fik jeg sagt med en mere bestemmende stemme. Heldigvis gjorde Maja som, der blev sagt.

Lækker - fast – røv! Det var den korte version. Majas cykelbukser fremhævede virkelig detaljerne. Hun holdt fast i sin cykel, mens hun stod med ryggen mod mig.  Jeg lod min hånd glide fra læggen op langs indersiden af låret op til fissen videre til den ene røvballe, og ned langs det andet ben ned til læggen. Bagefter pressede jeg mit underliv mod Majas røv. Pikken var påvirket af synet. Ja, af hele situationen. Jeg havde ingen underbukser på, så pikken pressede dejligt mod mine tynde cykeltights direkte mod Majas faste røv. ”Cykel bagefter mig Maja. Jeg vil se din fisse!”

Det tog kun et par minutter, inden vi var på stedet, som jeg havde spottet tidligere. Gemt af træer og krat langt fra den sorte rute og så tæt på alligevel. Vi fik hurtigt stillet cyklerne og smidt cykelhjelmene. Gud, hvor jeg bare havde lyst til at stikke pikken op i himmeriget. Vi kyssede igen og kiggede hinanden dybt i øjnene uden ord. Vi havde jo aftalt, at der ikke skulle ske noget seksuelt, men det var allerede for sent. Vi måtte bare ……

”Okay Maja, træk dine bukser ned til anklerne. Jeg vil se din fisse, NU!” Hun gjorde det uden tøven, dygtige tøs. Spillet var gået i gang, og jeg var den som skulle styre slagets gang. Hun var virkelig våd, våd som i våd, da jeg lod en finger glide gennem skamlæberne. Ved fælles hjælp, måske lidt klumpet, fik vi trøjen og sports-Bh ’en af plus cykelskoene, så bukserne kunne komme helt af. Jeg måtte -og ville slikke Majas fisse inden? Spredte ben og ryggen op mod et træ, så jeg kunne lade tungen og munden smage på den søde honning. Hun var klar, jeg var klar, jeg spillede min pik med hånden, mens tungen slubrede af livets kilde.

Hun suttede min gamle mandepik, samtidigt med mine hænder nænsomt hjalp til med rytmen bag Majas nakke. Hun kunne virkelig sutte pik, og jeg kunne fornemme, at den 18 år yngre Maja nød min tykke pik. Kald det tankeløst eller åndsvagt, men vores første møde endte med en baghyler uden kondom ude midt i Rold Skov. Maja fik en orgasme, inden jeg kørte pikken egoistisk af oppe i fissen.

Et første møde som slet ikke gik som aftalt eller planlagt. Vi fik vores tøj på og snakkede cirka en halv times tid inden, vi forlod ”gerningsstedet”. Vi blev enig om, at vi havde ”kemi”. Vi blev også enig om, at vi skulle mødes igen.

Motel lidt syd for Ålborg:

Allerede onsdag ugen efter blev møde to sat op. Det blev på et motelværelse lidt syd for Ålborg, som jeg ofte har brugt til disse møder. Håndjern, reb, et blindfold, samt glidecreme med hindbærsmag. En ny købt Rabbit-vibrator i indpakning plus batterier. Således blev min lille sorte sportstaske omhyggeligt pakket. Emnet kondom var ligesom blevet debatteret i stilhed bag et træ i Rold Skov sidste uge.

Dominans.

Det bankede på døren ind til motelværelset, det var Maja. Jeg havde set hende fra vinduet, hvordan hun parkerede sin lille minibil, steg ud og orienterede sig rundt. Man kunne fornemme, at hun tænkte ` bare der ikke er nogen, som kender mig? ´ Hun havde en sort nederdel på og en hvid tynd bluse. En form for sandaler, modellen havde jeg aldrig set før. En flot kvinde var hun i hvert fald.

”Hej Maja, kom indenfor i løvens hule!” Vi startede med kram og det forløsende kys. ”Tag alt dit tøj af Maja, langsomt.” Hun var selvsikker. Meget bevist om, at hun havde en flot krop. Faste bryster med symmetri til resten af kroppen hverken for små eller for store. Flotte aftegninger af lårmusklen over knæet, bredt hofteparti der formede timeglasfiguren perfekt. Ingen tvivl om at Maja dyrkede sin krop, holdt den i form. Jeg brugte det næste minut til at studere kvindekroppen, se de små detaljer modermærkerne, ar, det smukt veltrimmede venusbjerg der fremhævede Majas skamlæber. Stemningen var lidt ala et ungskue hvor dommeren bedømmer dyret inde præmieringen.

”Spred dine ben, Maja. Luk så dine øjne og hold dem lukket indtil du får en ny kommando.” De næste to-tre minutter blev Maja undersøgt med en-to-tre fingre. Klitten blev stimuleret. Fissen blev undersøgt. Nogle kvinder har et g-punkt, som er forholdsvis nem at spotte, andre er utrolig svære. Måske mangler der en erkendelse/uvidenhed eller lyst til at lege/finde sit g-punkt. Men Maja havde et ”nemt” g-punkt, den lille forhøjning i skeden under skambenet. Erfaring-teknik evnen til at ”mærke sin partner”. Jeps, Maja fik sin sprøjte orgasme, måske ikke verdens største, men den var der. Hun turde give slip, lækkert.

”Åben dine øjne, Maja. Du har været dygtigt.” Nu havde jeg lyst, sådan for alvor, pikken pressede mod mine cowboyshorts, tænker den skreg ”luft, jeg vil op i den tøs!” Jeg havde allerede planlagt næste seance. ”Stil dig på sengen Maja. På alle fire, Tak. Du taler først, når du bliver spurgt, forstået?” Hun var afklaret, med på legen som kørte! ”Ja, Tom, jeg har forstået, og gør som du siger.”

Først pakkede jeg vibratoren op foran hende, og satte de fire batterier i. Jeg fik Maja til at sutte på vibratoren, slikke på den, spytte på den, og til sidst bad jeg hende om at tænde den på trin to! Bagefter fik hun den silkebløde maske på, der udgjorde et nødvendigt blindfold. Nu var hun klar, jeg var klar til min hemmelige last/lyst.

Hindbær glidecreme blev fordelt på vibratoren. En ordentlig klat blev presses mellem ballerne, så det langsomt løb fra røvhullet ned til fissen.

”KLASK!”

Få sex i dag

Først et velment klask på ballen hvorefter vibratoren nænsomt blev presset op i Majas fisse. Hun fik tiden, tiden til udvidelsen, skedevæggens muskel sammentrækning omkring det roterende vib-pikhoved. ”Tag din ene hånd, Maja. Pres vibratoren så langt op at spidsen af ”delfinen” stimulerer din klit. Forstår du?” Samtidigt med penetrationen kærtegner jeg Majas nedre ryg. Hendes baller, mellem ballerne, en finger glider over anus. ”Ja Tom, har forstået, den er der nu!” Hendes stønnene og åndedræt er allerede forandret.

Måske er jeg pervers? Ja, jeg er pervers. Et helt stort turn-on for mit vedkommende er at give et rimjob, hvis det er turn-on for kvinden, det er selvfølgelig betingelsen. Forsigtigt slikker jeg hen over anus, lader tungen pirrer indgangen, inden spidsen af tungen presses indenfor. Maja vugger med sit underliv. Det er helt sikkert et turn-on for Maja. Vibratoren der stimulerer fissen og klitten. En gammel stodder der slikker og tungeknepper sit røvhul. Samtidigt rækker jeg ind under Maja, og stimulerer brystvorterne der hænger flot mod madrassen. De er hårde og stive. Jeg har allermest lyst til at kneppe Maja i røven lige nu, men ved hun ikke har stor erfaring. Hendes mand har gjort det et par gange uden den store succes for Maja. Min pik er meget større i hvert fald den største, hun havde prøvet, havde hun skrevet efter første møde. Så det var ikke lige nu, der skulle eksperimenteres.

Min tunge var så dybt inde, som den kunne, da orgasmen ramte Maja. Fornemmelsen af sammentrækningerne omkring tungen. Majas krop der sitrede, og det kontrolleret brøl hun udstødte på motelværelset, viste at hun havde givet sig hen.

”KLASK!”

”KLASK!”

”Dygtig Tøs, du har en lækker røv Maja.” Nu var det min tur! Pikken op bagfra, den ene hånd om hoften, den anden hånd omkring nakkehåret. ”KLASK!” Hun skulle tages hårdt, min forløsning stod i første række. Stilling skift, jeg står op i sengen med begge ben på ydersiden af Majas hofter. Jeg presser hende hård ned i madrassen, mens mit lem pumper ind og ud af skeden. Hun er faktisk stram, hun forstod at kontrollere sine skedemuskler. Min hånd griber om halsen, jeg bestemmer, lige nu er Maja min kneppedukke. Jeg brøler uden tanker på nabogæster, kun min udløsning tæller, da spermen forsvinder op i den unge kvindekrop.

Bagefter får vi kysset, nusset, og snakket. Vi får lavet aftaler omkring vores møder. De skal ikke påvirke vores ægtefæller. Påvirke os negativt. ”Vi skal kunne være i det!” Formålet med dette ekstra frikvarter er blandt andet at berige ægteskabet, også seksuelt. Vi får elsket flere gange i løbet af de fire timer, som vi kunne stjæle denne dag.

Det blev til mange møder resten af sommeren og efteråret. Hmm…. for første gang kom en dårlig samvittighed snigende. Ikke overfor min kone, der er lavet aftaler, men overfor Annemette. Men, hun er jo en gift kone, der er gammel nok til at tage vare på sig selv. Så min samvittighed blev hurtigt fortrængt.

Messenger!

Måske en lidt underlig undertitel, men der var her, der blev sat skub i næste handling. Jeg bliver nødt til at fortælle lidt forhistorie om Carla. I følgende beskrivelse er navne og område ændret af hensyn til anonymiteten.

En af mine døtre er konkurrencesvømmer på højt plan. Hun har svømmet i et par af Danmarks bedste klubber. For otte år siden skiftede hun til en klub, hvor hun trænede omkring tre år. Det var her, hun fik et par gode veninde. Et rigtigt fint trekløver som fungerede fint med hinanden i træningsøjemed og privat. Så besøg, overnatninger, til fødselsdage og konfirmationer blev en almindelighed. De to andre piger træner ikke på det plan mere, men deres sammenhold er uændret.

Især til min datters konfirmation blev mine uartige tanker højnet i forhold til Carla. Nuvel, jeg havde tilbragt timevis som tilskuer på de mange træningspas, som der kræves på det niveau. Selvom jeg på ingen måde tænder på mindreårige, så var tankerne alligevel: ”Fuck, Carla bliver en lækker og flot pige, når hun bliver voksen.” Jeg tror, de fleste har tænkt sådanne tanker på et eller andet tidspunkt!

Hun er blevet en flot ung pige på nu 18 år. Vi har været på Facebook sammen i rigtig mange år. En beslutning som blev accepteret af min datter (de veninder som anmodede om venskab på Facebook) og aldrig omvendt, var okay for min datters vedkommende.

For cirka tre år siden begyndte korrespondancerne at tage til med Carla over Messenger. Først var det små beskeder ift. træning eller et stævne, som var gået godt. Det skal siges, at jeg har brugt rigtig mange weekender rundt i Danmark, når der var svømmestævner. Både som dommer, men også som holdleder og ”madmor”. Derfor var relationerne helt i top ligesom tilliden, som den skal være i den relation. På den måde har det aldrig været bagtanken at score en ung tøs.

Men tilbage til korrespondancerne! Carla startede med at sende små uskyldige vittigheder, og ligeledes sendte jeg nogle retur. Vittighederne fra Carla blev mere og mere `lumre´. Ord som boller, tissemand, pik og fisse blev almindelige ord i vittighederne. Såh, ikke passende korrespondance! Jeg blev simpelthen nødt til at aftale et tidspunkt, hvor vi kunne ringe sammen. Dels for at sikre mig, at disse korrespondancer ikke blev kendt for min datter eller Carlas forældre.

Hun er virkelig sød, Carla, så der gik ikke mange sekunder af vores telefonisk samtale, inden hun havde overbevist mig om, at det her selvfølgelig var mellem os. Så vittigheder, gif-animationer -og frække billeder blev udvekslet. Set i bakspejlet et farligt spil vi havde kørende. Men selv når hun var på besøg hos min datter, var der aldrig noget underligt eller anderledes i vores væremåde overfor hinanden.

Carla stoppede som konkurrencesvømmer og startede på gymnasiet. Hun fik et fritidsjob og havde egentlig nok at se til. Båndet til min datter var der stadigt, men besøgene hos hinanden blev der længere imellem. Men unge mennesker følger jo hinanden på sociale medier. Jeg havde stadig kontakt med Carla, ikke dagligt, men jævnligt. Sådan lidt on/off i perioder.

Carla har haft mange problemer gennem de sidste tre år. Nok ganske almindeligt for en teenager i den alder, men problemerne tog til især overfor sin mor. De boede sammen med en papfar, og Carla havde fået en halvlillesøster, en rigtig efternøler. En kombination af et dårligt forhold til papfaderen og tilsyneladende alt opmærksomheden ledt til lillesøsteren fra sin mor, var dråben til Carla flyttede i egen lejlighed november dette år. En stor opsparing og et fritidsjob gjorde det muligt for Carla. Under hele forløbet havde vi skrevet sammen, og Carla havde betroet sine frustrationer.

Jeg blev inviteret til kaffe for at se Carlas lejlighed. Det blev mandag den 16. december 2019.

Tankerne var mange på vej i bilen. Hvorfor gjorde jeg dette? Var det for at komme i bukserne på Carla? Eller skulle besøget bruges til en bekræftelse af, at dette var et venskab mellem en ung kvinde og en moden mand? Besøget blev i hvert fald en realitet, -og vi endte med sex!

Lige nu ville det være passende at beskrive Carla detaljeret, og hvordan vores første seksuelle møde forløb. Det kan være, det kommer, hvis jeg skriver en del. 4 Men lige nu er min tvivl stor. På den ene side har jeg lyst til at indvie Carla i de mange lag, som den seksuelle verden kan indeholde. Dominans, rollespil, bdsm, pirringsbondage og ganske almindeligt nærvær samt intimitet. På den anden side er en dårlig samvittighed kommet snigende. Måske overfor min datter? Eller Annemette og Maja? Måske fordi jeg kender Carlas forældre? Måske skal det hele lige synke! Carla har i hvert fald skrevet, hvornår vi skal have kaffe igen!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.