Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fru. Stexllixxx var hendes navn. Hun var min engelsklærer i folkeskolens sidste klasser og jeg var vild med hende. Hun klædte sig i halvgennemsigtige bluseskjorter og opknappelige nederdele. Jeg sad stort set med stiv pik i alle hendes timer. Jeg ved ikke hvor gammel hun var, men hun har vel været et sted i fyrrerne.

Jeg opførte mig ikke altid efter forskrifterne og var endnu engang kommet på kant med sjolens reglement. Jeg var indkaldt til en samtale med dette vidunder af et kvindemeneske.jeg prøvede at holde gode miner til slet spil, men kunne ikke skjule min bule i bukserne, Alt i mit hovedet drejede sig om sex.

Hun gik rundt om mig og havde lærerinde minen på, mens hun fortalte mig at jeg var en grim dreng. Pludselig sagde hun "Jeg ved godt du fantaserer om mig, du er ikke den første og bliver sikkert heller ikke den sidste. Men jeg syntes du skal tage din store pik frem og lege med den"

Jeg var ved at kløjs i det, men gjorde som min lærer sagde. Hun begyndte, at knappe skjorteblusen op og hendes BH med de vidunderlige bryster stod lige foran mit hoved. Jeg kunne kun lægge mit ansigt til hendes kavalergang og udstøde et gevaldigt suk.

Hun bøjede sig ned over mig og tog min pik i munden. Jeg var lige ved at komme på stedet, men tog mig sammen og tænkte på gud og fædrelandet. Jeg ville have hende rigtigt.

Jeg hev pikken ud af munden på hende, og sagde :

" Nu skal du få pik, din liderlige kælling "

Det var noget hun kunne lide.

" Ja, knep mig dreng. Giv min lærrerindefisse noget den har godt af"

Jeg smed hende op på bordet, åbenede hendes nedredel og rev trusserne af hende, HUn lå nu der med blottet skridt og halvtblottede bryster. Min pik var stor og stiv og parat til at indtage hende. Hun tog fat om den og ledte den den på plads i varmen. Alt havd jeg havde fantataseret om kom pludeseligt på plads og jeg kom i en mægtig orgasme. Noget jeg aldrig havde prøvet med pigerne på min egen alder.

Hun skubbede mig væk, rejeste sig op og retetde sit tøj. Så sagde hun :

" Du var lidt hurtig. Men kom til ekstra undervisning hver torsdag, så skal jeg lære dig, at holde lidt igen og tilfredsstille en voksen kvinde"

Jeg har med glæde gået til ekstra timer i engelsk lige siden, og jeg har lært det

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 46 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.