Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede dengang jeg gik i niende klasse. Vores gamle klasselære var rejst bort, så vi skulle have en ny lære. Vi var egentligt ret ligeglade med at vi skulle have en ny lære, for det ville sku nok bare være en eller anden halv gammel sur dame, men det var det bestemt ikke. Hun kom gående stille og roligt ind i klassen, og satte sig ned bag kateteret. Alle i klassen sad og snakkede med hinanden, undtagen mig. Jeg var blevet enormt optaget af vores nye lære, selvom hun mindst var 40år gammel, så var der noget utrolig sexet ved hende. Hun havde mørkt hår, cirka 178cm høj, og nogle halvsmå frække patter, og så havde hun det dejligste stramme tøj på. Jeg kunne ikke lade være med at få jern på!

Hun fik ro på klassen, og begyndte at snakke, men jeg hørte ikke et ord af hvad hun sagde, for jeg sad i min helt egen verden, og tænkte på hvordan det ville være og ligge helt nøgen med hende, og slikke hende overalt på kroppen.

Da klokken ringede kom jeg til mig selv. Jeg ville skynde mig ud på toilettet for at spille den af, men lige som jeg var på vej ud af døren, råbte den nye lære på mig, og jeg blev nød til at vente. Jeg gik stille og roligt hen til hende og spurgte hvad der var. Hun stirrede på mig med sine erotiske øjne, og spurgte mig om der var noget i vejen, for jeg havde virket lidt fraværende i timen. Jeg mumlede et eller andet med at der var der da ikke, men hun troede ikke rigtigt på mig. Så sagde hun til mig, at hun gerne ville have at jeg kiggede forbi hjemme ved hende om aftenen. Jeg blev helt nervøs, men sagde okay.

Om aftenen kom jeg hjem til hende. Jeg ringede på døren, mens jeg blev mere og mere nervøs for hvad der skulle ske. Hun åbnede døren, iført en badekåbe, og jeg blev endnu mere nervøs. Jeg gik ind i huset, og hun bedte mig om at gå ind i stuen og sætte mig. Lidt efter kom hun ind til mig, og satte sig ved siden af mig. Jeg turde ikke kigge på hende. Så lagde hun en hånd på mit lår, og sagde at der var noget hun meget gerne ville have mig til. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Hun førte sit hoved tætter mig mig, og viskede mig i øret, at jeg skulle gå ind i soveværelset og tage mit tøj af. Jeg turde ikke sige noget imod det, så jeg listede ind i soveværelset og tog mit tøj af. Så kom hun ind, kun iført sorte trusser og en sort g-streng, jeg fik jern på lige da jeg så hende.

Hun gik over til mig, og satte sig på knæ foran mig, og begyndte at sutte min stive pik. Det var helt fantastisk. Hun blev ved med at sutte indtil, jeg kom ud over det hele. Hun fik en del sperm i munden. Vi lagde os ned på sengen, og begyndte at kysse. Det smagte dejligt, af varm sperm. Så lagde jeg mig ned til hende dejlige behårede fisse, og begyndte at slikke den. Det var helt ubeskriveligt, hendes safter rendte ned af mig hage, og til sidste kom hun i en enorm orgasme. Efter det lå vi og rørte lidt ved hinanden, indtil vi begge var klar igen, og så satte hun sig oven på mig, og begyndte at ride mig, først langsomt, så hurtigere og hurtigere indtil vi begge kom i endnu en orgasme.

Det var det dejligste jeg nogensinde har været med til. Og vi knepper stadig ofte sammen. Vi har også fået en af mine veninder fra klassen med.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 51 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.