Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg ringede til Sabine, som hun kaldte sig. Hun beskrev sig selv i telefonen. Jeg kunne heraf forestille mig, at hun var en lille smuk meget slank pige. Jeg besluttede, at jeg ville have hende til at komme straks. Det gjorde hun så. Hun hed i virkeligheden Michelle. Hun kom med en taxa, der kørte helt ind i indkørselen.
Døren var allerede åben, så hun gik lige ind. Jeg sad på kammeret ud mod gaden uden bukser. Da hun trådte ind af døren, mødte jeg hende i entreen. Hun var virkelig en lille pige med flot mørkt hår med rødt skær. Hun havde fregner i hele ansigtet. Hun var iført en skindjakke, som hun hurtigt tog af. Nedenunder havde hun en sort meget stram og kort nederdel, en kort skjorte med blonder, der kun gik til navlen og et par hvide selvsiddende nylonstrømper. Hun fik sine penge og spurgte, om hun måtte ryge en smøg først. Den korte nederdel var prydet med et læderbælte med sølvnitter.

Hun var gået hen til sofaerne og sagde, at hun, som jeg havde ønsket, ikke havde trusser på. Da hun så ville til at tage nederdelen af, spurgte jeg, om hun ikke ville bukke sig ned over stolen. Det ville hun da, og som hun stod der, trak jeg nederdelen op over den lille pigenumse, så jeg så hendes lille trusseløse stramme numse. Det var et smukt syn at se den lille numse blive blottet for mine øjne. Hendes fisse og røvhul var nu til fri afbenyttelse. Jeg rørte ved hende fisse og røvhul, masserede de gode sager og stak fingre op i begge huller. "Du er vist en fræk fyr", sagde hun og satte gummi på min stive pik. Hun tog pikken i munden, hvorpå hun suttede løs, mens jeg så på. Det var lækkert.

Jeg stoppede hende i slikkeriet, idet hun ellers ville slikke mig til en udløsning. Jeg ville hel-lere kneppe hende. Hun tog den hvide bluse af, men beholdt de hvide nylonstrømper på. Sikken flot slank pigekrop med et par små faste bryster - vel nok de flotteste små bryster, jeg har set. Hun satte sig på min befaling på min pik med ryggen mod mig. Derpå pumpede hun løs, mens pikken blev mere og mere stiv. Efter et lækkert "ridt" kom jeg i en stor udløsning oppe i hende.

Hun tørrede min pik af, hvorefter vi snakkede lidt, før vi gik ind på sengen. Jeg lagde mig til rette, og Michelle kom splitternøgen og kravlede op i sengen til mig. Her satte hun sig ved siden af mig og begyndte på svensk og fransk. Ind i mellem smuttede jeg hendes brystvorter mellem fingrene. Efter en tid bad jeg hende om. at vende sin lille faste numse op mod mig. Jeg begyndte igen at berøre hendes fisse og røvhul med fingrene, mens jeg hele tiden så på den flotte skede, hvor skamlæberne stak ud, og på den faste numse. Den var virkelig flot. I det hele taget var hendes krop virkelig indbydende. Jeg gav hende et par blide klaps i numsen. Nu var min pik ved at være stiv igen, så hun fortsatte. Det dunkede i pik og pung. Hun kunne på en eller anden måde skabe et pres på pikken. Jeg bad hende fortsætte med det franske. Jeg kom efter en tid i en stor dejlig udløsning, hvilken jeg aldrig glemmer. Presset på pungen og den hurtige hakken løs skabte et vakuum, jeg aldrig før har oplevet.

Hun tørrede pikken af og så kærligt på mig. Jeg svedte efter anstrengelsen, mens hun strøg mig over kinden. Vi satte os, efter hun havde klædt sig på, og snakkede. Hun ville gerne komme igen. Da hun gik ud til døren, så jeg hendes lille numse aftegne sig i den stramme sorte nederdel med bæltet siddende flot udenpå nederdelen. Et syn der fristede til i hvert fald en gang til.

Michelle 2. gang

Jeg ringede til Michelle, som jeg havde haft ude før. Jeg besluttede, at jeg ville have hende til at komme. Det gjorde hun så. Jeg sad og så på den skønne pige i Taxaen - Hende skulle jeg bolle med. Som sidste gang gik hun lige ind. Hun var denne gang iført en et par sorte meget stramme bukser samt en kort sort bluse. Hun kom ind og fik sine penge og tog en smøg først. De sorte bukser var prydet med det samme sølvbælte. Da hun stod ved spisebordet for at tage sine penge, befølte jeg hende mellem benene udenpå de stramme bukser, der var sidste skanse mod den skinbarlige nøgenhed.

Også denne gang gik hun hen til sofaerne og satte sig. Hun havde ikke trusser på. Hun tog bukser og bluse af. Den dejlige lille pigekrop var en pryd for mine øjne. En faktisk fuldendt krop med et par små faste og strittende ungpigebryster. Jeg spurgte, om hun ikke ville gå med ind i soveværelset, hvor hun skulle kravle op på sengen. Med hendes numse vendt mod mig, begyndte jeg at slikke hende i røvhullet og derefter i fissen. Derpå rejste jeg mig op, og bad hende sætte gummi på.

Hun gjorde det på en meget speciel måde, nemlig med munden, altså suttede på pikken alt i mens hun rullede gummiet på med munden hjulpet af hånden. Derpå vendte hun igen numsen til, så den lille blottede fisse var klar til at tage imod min stive pik. Jeg fik med hendes hjælp min pik op i hendes stramme fisse. Her forsøgte jeg at kneppe hende, men forgæves. Pikken var ikke stiv nok endnu.

Jeg satte mig ned igen og bad hende sætte sig på pikken med ryggen mod mig. Hendes lille stramme numse kom ned over min pik og begyndte med rytmiske bevægelser at bearbejde pikken. Den flotte slanke pigekrop med de faste bryster bevægede sig op og ned. Jeg gav hende et par blide klaps i numsen. mens pikken blev mere og mere stiv. Efter at have hoppet op og ned nogle gange begyndte hun at bevæge numsen frem og tilbage i rullende bevægelser. Det var lækkert at opleve noget, jeg kun havde set på FILM. Samlejet med hende trak ud - det var dejlig, da jeg kom i en stor udløsning oppe i hende.

Herefter tørrede hun min pik af, hvorefter vi snakkede lidt, før vi lagde os på sengen. Jeg lagde mig til rette, og Michelle kravlede splitternøgen op i sengen til mig. Hun satte sig på min højre side og begyndte på svensk og fransk. Ind i mellem følte jeg på hendes bryster. Efter en tid bad jeg hende om. at vende sin lille faste numse op mod mig. Hun vendte den helt op i ansigtet på mig. Lidt efter kravlede hun ned i mellem mine ben, så hun kunne slikke og gnide min pik. Jeg så hendes flotte bry-ster, mens jeg trak benene op, så min numse var helt blottet. Nu var min pik stiv igen, så hun foreslog, om vi skulle prøve dansk igen. Det kunne vi da godt det. Hun satte sig op og red derudaf i et tempo og voldsomhed, jeg aldrig tidligere havde oplevet. Efter en tid fik jeg en kæmpe udløsning. Det var dejligt at kneppe på denne voldsomme måde. Hun så ned på mig, og jeg mærkede på hendes ene bryst.

Efter hun havde taget tøj på, bad jeg hende give mig svensk foran TV'et med det resultat, at jeg kort efter kom i en stor dejlig udløsning, der blev ved og ved.

Jeg så hende aldrig igen. Der i mod har der været mange andre søge piger på "besøg".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.