Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

På trods af min nuværende alder, har ældre kvinder altid haft min opmærksomhed, især som sexuelt objekt. Som en naturlig følge heraf, er de kvinder som jeg begærer, også ved at være oppe i alderen. Dermed ikke sagt, at de ikke stadig kan være endog meget atraktive. I denne kategori hører min nuværende nabo så absolut til, hun er en dejlig kvinde på knap 71, men stadig med en krop som sagtens kan fordreje hovedet på mange mænd. Især finder jeg det yderst stimulerende, når hun lige kigger forbi i kjole og høje hæle.

Nu har hun aldrig lagt skjul på at hun stadig begærer det mandlige køn, og at dette også indbefatter nærværende forfatter, har hun ved flere lejligheder tilkendegivet med den største selvfølgelighed. Det var derfor ikke særligt svært at tage det næste skridt hen mod at få opfyldt mit ønske om at nyde denne kvinde.

SEX I DAG?

Her er fortællingen om hvorledes vi mødtes i et fælles ønske om sexuel nydelse;

Dagen var startet med solskin og pæne temperaturer, hvilket selvfølgelig indebar let sommerbeklædning uden alt for meget tøj inden under, dette gjaldt også for min nabo, som var kommet ud i haven for at udføre lidt havearbejde. På et tidspunkt kigger hun over hækken og spørger om ikke jeg kunne hjælpe hende med at flytte lidt rundt på hendes havemøbler, hvilket jeg straks siger ja til. Inde i hendes have kan jeg hurtigt konstatere at hun absolut ikke har mere tøj på end allermest nødvendige for at dække hendes pæne velsiddende bryster i str. 85 B. Møblerne er hurtigt flyttet rundt og vi sætter os ind i hendes køkken for at nyde en kop kaffe. På et tidspunkt er hun nødt til at rejse sig for at se til noget bagværk som er sat i ovnen, dette sker på en sådan måde at jeg kan se direkte ned i hendes attraktive kavalergang. Et syn som sender signaler direkte til mit forplantningsorgan, der reagere med honnør. Da hun lidt efter skal have bagværket ud af ovnen, benytter jeg mig af situationen og stiller mig bag denne dejlige kvinde, med en glidende bevægelse placere jeg begge mine hænder på hendes dejlige bryster. En handling som ikke bliver afvist, men heller ikke modtaget med den allerstørste jubel, for som hun siger, er vi vist på lidt farlig grund (jeg er gift, men det er hun ikke). Dette på trods fortsætter jeg mit forehavende, bare endnu mere beslutsom og kontant og lader samtidig den ene hånd række ned i hendes skød, blot for at konstatere at trusserne også var blevet i skabet denne morgen. Naboen er tydeligvis ikke helt upåvirket at situationen og begynder at bevæge sin bagperron mod mit nu erigerede kønsorgan. Efter at stået sådan i et par min., trækker hun sig lidt væk, samtidig med at hun vender sig om, tydeligvis ophidset men samtidig også bevidst om at vi var igang med noget som kan få konsekvenser. Inden hun kan nå at fremkomme med nogen form for protester, tage jeg over og meddeler hende at jeg har lyst til hende, hvorfor jeg vil give hende en mulighed for selv at vælge hvorledes dette skal fortsætte.

Jeg kan fortælle hende at jeg er alene hjemme hele weekenden og derfor gerne ville traktere hende med en dejlig middag og noget uforpligtigende sex til begges fornøjelse, samtidig gør jeg opmærksom på at hun hvis hun vælger at tage imod min invitation, skal møde op på matriklen præcis kl. 1900 samme aften, iført en passende påklædning. Skulle hun allerede nu eller senere fortryde, ville det også blive accepteret, jeg forlader herefter hendes køkken og går ind til mig selv. Da jeg efter et par timer endnu ikke har hørt hverken det ene eller det andet, satser jeg på at hun vil dukke op senere, og går derfor igang med at tilberede en lækker 3 retters menu. Kl. 1900 præcist bliver der banket diskret på døren og min nabo træder ind i køkkenet hvor jeg er i fuld gang med den lovede middag. På trods af det varme sommervejr har hun valgt at arrivere i en meget lang frakke som mere eller mindre dækker hele hendes krop. Da jeg som den inviterende part vil optræde galant og tage hendes overtøj, lader hun selv frakken falde til jorden imens hun kigger mig dybt i øjnene. Hvilket syn der her møder mit åsyn, her midt i mit køkken står min 71 årige nabo kun iført stramtsiddende sort korsage, hofteholder, nylonstrømper og højthælede sko og med et fuldstændig glatbarberet skød som allerede virker hævet af ophidselse. Uden yderlige ord går hun frem til køkkenbordet, bukker sig ind over dette, spreder sine strømpebeklædte ben og placere 2 fingre i en meget ophidset elskovsrede. Meget hurtigt smider jeg mine shorts og placere mig lige bag dette skønne åsyn, som kun venter på at blive tilfredstillet af min ynglekæp. Uden at der bliver sagt yderligt, trænger jeg helt i bund i hendes våde elskovshule, en handling som bliver modtaget med et dybt suk, som hurtigt glider over i en lind strøm af nydelsesudtryk. Med kæppen dybt begravet, begynder jeg at interessere mig for denne skønne kvindes øvrige erogene zoner, afsluttende med at lade min fugtige pegefinger trænge op i hendes bagerste hul. Nu var der ingen vej tilbage, vi var begge 2 på vej ud over kanten, orgasmen var på vej med expresfart.

Da vi efter nogle minutters stilhed ovenpå en helt fantastisk fælles orgasme, kommer lidt til hægterne, bliver vi hurtigt enige om at det havde været en fatastisk dessert vi var startet med, men nok hellere måtte sætte os til bordet for at nyde hovedretten. Her kunne min dejlige nabo berette at hun havde været liderlig siden jeg havde forladt hende tidligere på eftermiddagen, og derfor havde besluttet sig for at gå all inn, heraf påklædningen og det glatte skød. Samtidigt måtte hun også erkende at det at jeg havde taget kommandoen og bedt hende om at komme klar til kamp, havde været med til at hidse hende yderligt op.

Vi taler herefter om ønsker for hvorledes vores nye intimitet skal fortsætte og hvorledes min dejlige nabo ønsker at blive brugt, som hun selv udtrykker det. Dette har senere betydet både offentlig sex, analsex og ikke mindst noget helt fantastik fistfucking. Men mere om dette i en anden novelle.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 64 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.