Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg har altid været ret liderlig anlagt, og det voksede sig kun større efter jeg fik smag for rigtige mænd. Jeg var ret eftertragtet i min 9 klasse, med mine brune lange lokker, og lille spinkle krop. Jeg blev tit beskrevet som en lille lolita af drengene, men ingen af dem var noget for mig. troede altid jeg var underlig i forhold til alle de andre piger, fordi jeg ikke synes at drengene fra vores årgang var tiltrækkende. jeg fandt heldigvis ud af at jeg bare hellere vil have de lidt ældre mænd, her er min histore. 

Jeg lærte katrine at kende igennem vores fælles hestemiljø, hun var lige flyttet til fra sjælland, så det hele var ret nyt for hende. Vi red tit sammen, det hjalp også at vi gik i parallelklasse med hinanden. vi blev hurtigt uadskillige, og jeg endte med at sove hjemme hos hende tit.

Det var der jeg første gang så Morten, Katriens far. Han var den mest snaksaglige og søde mand, og jeg følte mig altid velkommen i hans selskab. Det hjalp også at han var lige hvad jeg synes var frækt, skæg, store arme, brede skuldre. han blev hurtigt mit onani fantasi, og jeg kom hårdt og kraftigt vær gang jeg fantaserede om ham.

.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
2 of 5 - 122 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.