Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Da jeg i mine tidlige teenageår opdagede hvor tilfredsstillende orgasmer var, blev jeg hurtigt utålmodig med at prøve sex med andre end mig selv. Jeg havde høje krav til min første gang - jeg var bedøvende ligeglad med romantik og kærlighed, men det var et krav det skulle være en med erfaring der ville finde det frækt at tage min mødom og knalde en stram ung pige. 
Valget faldt efter nogen overvejelse på min lærer i 8. klasse. Jeg fandt den slanke, ca. 35-årige mand perfekt. Han så ofte træt ud, og jeg havde overhørt ham skændes mere end en gang med sin kone over telefonen i pauserne. 

Jeg sørgede for at klare mig ualmindeligt dårligt i dansk stil, og jeg blev som ventet bedt om at blive efter sidste time efter en lang torsdag. 

SEX I DAG?

"Signe, det her det holder ikke. Du har aldrig underpræsteret på denne måned, jeg regnede kraftigt med at kunne give dig et 12-tal i årskarakterer, det kan jeg jo ikke gøre hvis du har tænkt at give mig så dårligt et essay en gang til."

"Men Dan, er der ikke noget jeg kan gøre for at score 12-tallet alligevel?". Jeg lagde bevidst trykket på score, og smilede mens jeg pillede ved min bh-strop der stak ud fra min bevidst nedringede top. 

"Signe, du ved vi ikke giver nye chancer når du har afleveret et essay" sagde han, men han virkede bestemt ikke upåvirket af mine næppe uklare hentydninger. 

"Nu taler jeg ikke om hvad skolen kan gøre. Det er jo dig der giver mig karakteren". 
Jeg tog chancen, bed mig selv i læben, gik helt tæt på ham og hev lidt ud i hans t-shirt mens jeg kiggede ham i øjnene. Kunne mærke mine ben sitre, og de få sekunder med stilhed fra ham var frygtelig. 

Så skete det. Han tog fat om mit baghoved og kyssede mig intenst. Først var jeg paf, men fik hurtigt svaret igen. Vores tunger dansede og hænderne vandrede. Jeg havde prøvet at give et enkelt blowjob før, og tænkte at det var et godt sted at starte. Jeg knappede besværligt hans bukser op og han tabte kæben mens hans lange, næsten stive pik væltede ud. "Du behøver ikke.." startede han, men jeg fik sluttet hans sætning ved at sætte min tunge prøvende på hans pikhoved. Han stønnede svagt, og det tog jeg som et tegn til at forsætte. Jeg slikkede og suttede det bedste jeg havde lært, med hans præsperm og mit savl løbende ned af hagen. Jeg masserede hans boller imens jeg tog hans pik så langt ned i halsen jeg kunne. Da jeg kom op for at få vejret, pressede han mit hoved ned igen, og brugte mit hår til at hive mig op og ned i en rytme. Jeg kunne mærke kvalmen komme, men fortsatte med at tage ham til roden.

Han trak mig pludselig op, rev mig hen mod døren, og lukkede og låste den, mens han hev min top over mit hoved. Han kiggede grådigt på mine bryster der sikkert så ganske søde og uskyldige ud i en lyserød Hello Kitty bh, som han dog hurtigt fik åbnet uden problemer. Han suttede på mine meget stive brystvorter, og masserede det andet bryst. Jeg knappede mine bukser op, og fik guidet ham over mod et bord, mend han trådte ud af bukserne og smed t-shirten. Han åbnede mine bukser, trak dem og mine trusser ned, og lod mig træde ud af dem, før han med et snuptag fik mig lagt på bordet. 

Han satte sin pik til min fisse og flyttede hænderne over på brysterne. 
Efter alt dette skete uden et ord, kiggede han nu endelig på mig med lærerøjnene, og spurgte om jeg havde prøvet det her før. Jeg sagde nej, og at han måtte undskylde mig hvis jeg var meget stram. 
Kunne mærke hans fingre stramme om mit lår, det tændte ham tydeligvis at han snart skulle kneppe en 15-årig jomfru. Han begyndte at presse. Jeg bed min læbe og håbede ikke at det gjorde for ondt. Jeg var meget stram. Lige med et, hamrede han igennem, og jeg følte en tåre i min øjenkrog, men gav kun et lille skrig fra mig. Han gentog sin hamren og dunkede sin store pik ind og ud af mig, som et stempel. Det gjorde ondt de første par minutter, men han sænkede langsomt tempoet så jeg vænnede mig til det. Jeg begyndte nu at lege med min klit og mine bryster, mens han holdte om mine hofter og stirrede på min onanerende hånd, fortsat med hans pik hamrende ind og ud. Han stønnede mere end jeg havde regnet med, og jeg formodede at stigningen i hans lydniveau betød han var tæt på. 
"Vil du ikke komme nok komme i min mund, Dan?" spurgte jeg med den sødeste lillepigestemme jeg kunne mønstre. 
"Åååårh, det vil Sofie aldrig lade mig gøre, vent lidt"
Han pumpede ind og ud af mig et par gange mere, før han kravlede op på bordet, og satte sig over mig med pikken lige over min mund. Min hånd legede videre med min klit, og kunne mærke det var tæt på. 
"Det er nu, det er nu, det er nu, din slemme lille elev" sagde han og endelig skete det. 
hans lækre hvide sperm sprøjtede i kaskader ud af hans pikhoved, og hans sigtede efter min åbne mund. I samme øjeblik kunne jeg mærke min orgasme komme rullende, gud det tændte mig at have min lærer sprøjte ind i min mund, på min hals, bryster, kinder og tunge. Hans sperm var overalt, og jeg vred mig under ham ude af stand til at styre mig, mens jeg lod en masse støn slippe ud. 
Hans sperm fortsatte længere end jeg havde forventet og da det stoppede var jeg langt fra færdig med at nyde øjeblikket. Jeg slikkede mig rundt om munden og brugte mine nu fisseduftende fingre til at føre så meget som muligt af spermen ind i min mund. Jeg løftede mig halvt op og slikkede nu hans pik ren for de sidste safter, mens han stirrede på mig med åben mund. 
"Hold kæft, hvor er du bare fucking fræk og hvor er det her bare fucking forkert" sagde han, men ude af stand til at holde et smil tilbage. 
Jeg smilede blot da han rejste sig op fra bordet og tog sit tøj på.
"Du er så sindssygt stram, jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg har ikke engang dårlig samvittighed, hold kæft du bliver for vild. Og de blowjobs.." Jeg trak på skuldrene, men kunne mærke en øget seksuel selvtilig, som senere skulle vise sig at blive grobund for mange af mine sindssyge oplevelser med ældre mænd, primært i autoritetspositioner.  

Da vi begge havde fået tøj på i stilhed, gik han hen, kyssede mig på kinden, og sagde at når jeg gjorde det så godt, kunne jeg helt bestemt score årgangens højeste snit. 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.