Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg banker på døren til det lille rækkehus. Det er midt på formiddagen. Hun åbner døren, står der foran mig - en spinkel køn pige - men, med en god figur. Hun er ca. et hoved mindre end jeg, og ca. 20 år yngre. Vi giver - som altid - hinanden et varmt knus - hun dufter dejligt - har lige været i bad.

Vi følges ad ind i hendes hyggelige sove værelse. Uden mange ord tager hun sit tøj af. Jeg nyder synet af hendes nøgne krop - de stittende faste bryster - og den glatbarberede mis.

SEX I DAG?

Jeg tager selv alt mit tøj af, og lægger det på gulvet. Hun lægger sig på ryggen på dobbeltsengen, og spreder benene for mig. Jeg lægger mig mellem hendes ben. Starter med at varme hendes kolde fødder med mine varme hænder, og forstætter op ad hendes ben og inderlår. Kærtegner hendes mave og hofter, og lader min håndflade varme hendes glatbarberede køn - det føles dejligt mod håndfladen.

Jeg giver mig til at kysse hendes venusbjerg, mens jeg kærtegner hendes hofter. Hendes hænder kærtegner mine arme, og jeg nyder hendes berøring. Hendes mis er dejlig glat som altid og dufter pragtfuldt. Jeg er glad for, at hun ikke er en af de piger, der sprøjter sig over det hele med hæslig parfume. Det kan skræmme mig langt væk.

Jeg kysser hendes glatte skamlæber og lader læberne lege blidt med hendes piercing. Lader den våde tungespids søge nedad, og åbner hendes fisse forsigtigt med spidsen af min tunge. Lader tungen glide op mellem hendes skamlæber og lege blidt med hendes clitoris. Hun giver sig lidt og stønner.

Min mund suger nu blidt på hendes venusbjerg, og jeg suger nu langsomt men bestemt hendes køn ind i min mund, vil pirre hende og gøre hende følsom lige der.

Jeg slikker hende nu mere dirkete, pirrer hendes clitoris, lægger min håndflade på hendes venusbjerg, så min tommelfinger presser på det øverste af revnen. Knepper hendes skedeåbning med min tunge, og mærker hvordan hun reagerer på min pirring af hendes køn.

Tager hende om ballerne og trækker hende op mod min mund, lader - ligesom tilfældigt - min våde tunge - først strejfe hendes søde numsehul - senere udforske det lidt mere direkte. Vender tilbage til clitoris, med hånden på hendes mave, og mærker hvordan hendes mavemuskler spændes. Hun er på vej.

Jeg lader fingerspidserne på højre hånd pirre hendes klitoris, mens tungern er med til at gøre hende våd. Hun stønner og spænder i mavemusklerne, og pludselig hører og mærker jeg hendes sprøjte orgasme - det føles som om hun nærmest krænger vrangen ud af kussen. Jeg bliver pladdervåd i ansigtet, og labber så meget i mig som muligt, mens hendes orgasme klinger af - og jeg er i himlen.

Jeg kærtegner hende blidt, mens vi smiler til hinanden. "Du behøver ikke stoppe nu, hvis du har lyst til mere" siger hun. Jeg smiler - selvfølgelig har jeg lyst til mere.

Jeg begynder langsomt at slikke hende igen, ved hun er følsom nu, så jeg starter blidt. Jeg presser 2 fingre op i hendes stramme fisse, og bøjer fingerspidserne, masserer hendes g-punkt.

Langsomt bygges en ny orgasme op, og pludselig spænder hun sin krop igen, stønner og jeg modtager et nyt sprøjt i min mund og mit ansigt.

Jeg lader hende komme til hægterne igen. Lægger mig så på ryggen på sengen, og hun sætter sig på knæ, på en måde så jeg kan kærtegne hendes våde køn.

Hun tager blidt om min pik, som indtil nu kun har været en "savlepik". Jeg er jo ikke helt ny længere, desværre. Men, kombinationen af hendes intime massage, hendes lange hår der kærtegner mit inderlår (jeg tror hun er meget opmærksom på det :-)), og det faktum at mine fingerspidser kan lege med hendes våde køn imens, gør min pik stiv.

Hun er rigtig god til det, ikke for hårdt og ikke for blidt. Langsomt stiger spændingen, og hun smiler til mig fordi hun kan mærke hendes hånd og situationen tænder mig. Til sidst kan jeg ikke holde det tilbage længere, og jeg kommer mens jeg stønner højt. Spermen sprøjter ud over min mave, og jeg nyder det i fulde drag.

Hun henter et stykke papir til mig så jeg kan tørre mig.

Vi tager tøj på igen. "Hvor længe er det du er kommet hos mig" spørger hun. "Vist nok siden april" svarer jeg. "Det er så hyggeligt når du kommer her" siger hun.

Inden jeg går ud af døren, giver vi henanden et varmt knus.

Et par dage efter dukker der en mail op i min inbox fra hende: "Ville bare sige, at du er så god til at slikke. Håber du får en dejlig dag. Knus".

Jeg svarer ved at aftale en ny tid med hende i nærmeste fremtid, og jeg glæder mig. Der er ikke så længe til nu.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.