Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var sidst på dagen og alle på advokat kontoret var ude hos kunder, på nær Thomas som var kontor elev. Hun sad foran sin computer og tastede de sidste ting ind i en vigtig sag som meget gerne skulle være færdig til imorgen, hun kiggede et øjeblik væk fra skærmen og fik øje på Thomas, som sad skråt over for hende - hun kunne ligesom mærke at han sad og kiggede på hende i det skjulte, hun fik set at hendes kjole var gledet op og han havde svagt udsyn til hendes sorte selvsiddende strømper, hun overvejede et kort øjeblik om skulle trække ned i kjolen, men blev lidt tændt over de unge drenge øjne som klædte hende af, hun lod sig 'glide længere ned i stolen, så hun 'kom til' at blotte hendes g-string, hun kunne mærke at stoffet var gledet op imellem hendes fugtige skamlæber- hun fik ud af øjenkrogen set at Thomas var blevet mere rød i hovedet, og kunne desuden se på hans bule i bukserne, at han ikke var helt upåvirket...

Hun havde selv svært ved at sidde stille, stoffet gned så dejligt på hendes knop og mærkede hvordan safterne fugtede stoffet til – åhh det var langt tid siden, hun havde været så tændt og ikke mindst lang tid siden hun havde mærket en stor pik..

SEX I DAG?

hun havde lyst til at røre ved i sin knop, mærke den følelse af at eksplodere.. Hun skævede igen over på Thomas og syntes at hans bule var blevet større siden sidst, mon han har en stor pik tænkte hun..

Nej.. stop så Marianne, han er jo kun en knægt 20 år og jeg er 42 år, men for pokker hvor ville det være dejligt at mærke en stor pik der kunne fylde hendes forsømte kusse.

Thomas sagde hæst noget.. Undskyld, hvad sagde du Thomas – hun var helt væk i sin egen verden.. Kan du ikke hjælpe mig – har en sag der driller.

Hun rejste sig og rettede på sin kjole, som sad ret langt oppe – tog sin halvvarme kaffekop med og gik over imod Thomas, ca 2 meter fra Thomas falder hun over en forlængerledning som lå på tværs af rummet, og alt kaffen ryger ud af hendes kop og lige over i skødet på Thomas, som farer op af stolen, hun skylder sig op på alle fire og kravler over mod ham imens hun siger undskyld det må du undskylde Thomas– hun tager en serviet på oppe på hans bord og uden at tænke over det, lægger hun på knæ lige foran hans skridt og dubber med servieten hans skridt – det gør ikke noget Marianne, kaffen var heldigvis ikke varm siger han, hun bliver ved med at tørre hans busker og mærker hans halv stive pik igennnem det tynde bukse stof – hun fatter simpelhen, hvad der får hende til at sige det næste der ryger ud af hendes mund – Nej.. kaffen var ikke varm, men det kan jeg mærke du er..
Thomas rømmer og bliver helt rød i hoved, og indrømmer undskyldende at det er hendes egen skyld, at hun havde siddet der med let spredte ben og han havde haft frit udsyn til hendes strømpe beklædte ben og hendes trusser og det havde sat nogle frække tanker i gang – nåå.. siger hun helt upåvirket – hvilken tanker..!!
Thomas rømmede og nu endnu mere.. og før han kunne nå at svare, siger hun så – tænkte du på at få din pik suttet og kneppe min kusse…??
Nej.. det sagde jeg bare ikke – tænke hun men holdte facaden – Thomas kiggede med sin store brune øjne hende lige i øjene – hold kæft hvor ser han bare dejlig ud tænkte hun – hendes hånd var stadig på hans pik og hun klemte nu lidt hårdere omkring hans pik – Thomas rømmede og skulle til at siger noget – men hun tyssede ham.. hun tog forsigtigt i lynlåsen og lynede ned og ud kom den største pik hun længe havde set – gips.. sagde hun vist – Thomas smilede svagt – hun lå der på knæ, lige foran en dejlig stor pik og kunne mærke hvordan hendes egne safter var begyndt løb ned af benene.. hun tog fat om hans pik og begyndte at sutte ham - hold op hvor var han stor, hun kunne dårligt gabe over hans store tykke pik, som bare syntes at blive størrer.
Thomas stønnede sagte imens han begyndte at mumle nogle uforståelige ord, men et ord forstod hun 'kontorluder' hun var overrasket over denne generte dreng, kunne sige sådan noget.. hun mærkede hans hænder tog fat i hendes hår og pressede hendes mund længere ned over hans pik, hun var ved at kvæles - SUT min store pik din beskidte kontorluder - sagde Thomas så denne gang fuldstændigt forståligt , hun prøvede at trække sit hoved tilbage, men han holdt godt fast i hendes hår og styret fuldstændigt hendes hoved - hurtigere og hurtigere rev han han hendes hoved frem og tilbage - Kan du li' min store pik i din beskidte luder mund sagde han, jeg mumlede og prøvede at svare ja..
Med et rev han min op fra gulvet og smed mig op på hans skrivbord - inden jeg kunne nå at forstå hvor jeg var, kunne jeg mærke min g-string blive revet til side, og mine ben blev spredt helt ud og han lagde sig på knæ og slikkede min kusse - hårdt og brutalt - hold kæft, jeg kunne været eksploderet lige der, men fik så lige hold i mig selv - ååhh hvor var det dejligt og kunne høre mig selv sige.. jaaa.. forfa'en slik min luderkusse dit svin, slik den, så slik den luderkusse - han slikkede nu endnu hårdere og med et kunne jeg mærke en finger i røven, så to - nej nej.. du må ikke der..!! Det skal du fan'me ikke bestemme sagde han vredt, er du ikke en liderlig kontor luder som skal kneppes i alle huller, jeg var fuldstændigt overraskedet over hans sprog.. Åhh Thomas, du må ikke stoppe - slik min forsømte kusse - som var ved at eksplodere.
Jeg blev så revet ud af min drøm, da han igen tog fat i mit hår og hev mig op, fik drejet mig så rundt og tvang mig med ansigtet ned mod bordet, så jeg stod med røven lige i vejret, mærkede mit ene ben presset til siden og så det andet, han tog fat i mine arme og pressede dem op ryggen, samlede dem og holdt dem med en hånd.
Nu skal du fan'me mærke en stor pik i din våde kusse og med et pressede han sin pik helt i bund - jaaa.. forfan'en knep min luderkusse - ååhhh ja.. knep den hårdt - Thomas stønnede - sådan en beskidt kontorluder.. han kneppede min kusse hårdere og hurtigere med hans kæmpe pik, det sortende for mine øjne... Ååhhh ja.. jeg kommer, jeg kommer... jeg noget lige at hvæsede - du har fan'me den størreste pik dit svin.. så knep min luder kusse.. mere noget jeg ikke at sige, før rysterner og orgasmen gik igennem mig.. ååhhh ja - Thomas kneppede mig stadig hurtigere, ååhhh.. jeg kan ikke holde den mere, hørte jeg Thomas nærmest råbe - nej.. ikke endnu fik jeg hæst sagt - jeg vil mærke dig komme i munden på mig, han slap sit tag på mine arme og fik drejet mig ned på knæ, og Thomas pressede sin store pik i munden på mig, forfa'en hvor var han stor, og med begge hænder kunne jeg samtidigt spillede hans pik af.. Thomas stønnede Ååhh.. råbte han, forfa'en hvor du sutter godt - jeg kan ikke holde den mere - kan ikke mere... han sprøjede sin kæmpe ladning i min mund, jeg kunne slet ikke ha' det hele og måtte tage ham ud af min sperm fyldte mund - han blev ved med at sprøjte ud over mit ansigt og briller... Ååhhh hvor var det frækt

Da han kom til sig selv, sagde han undskyldende at sådan var han normalt slet ikke og kunne slet ikke forstå at han havde kaldt mig en luder - Jeg sagde smile og sagde beroligende, at det faktisk var ret frækt at høre dig sige det... Jeg rettede mit tøj og fik lige tørret mit ansigt og briller af med en serviet - før vi kunne høre døren gå for enden af gangen - og min chef var kommet tilbage før tid - hej.. sagde han og smilede som han plejede at gøre.
Marianne sagde han så - nået du at blive færdig med med sagen til imorgen - jeg svaret, jeg har ikke nået det endnu, men skal nok nå det, før jeg går for idag - Thomas havde en 'stor opgave' som drillede sagde jeg.. med et smil og vendte mig rundt og blinkede til Thomas.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 43 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.