BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min første sexoplevelse var sammen med en dejlig moden kvinde, jeg var selv 18 år gammel, og hende der var så sød at føre mig ind i sexlivets glæder var 34, siden jeg lærte hende at kende havde det været lidt af en drøm for mig at jeg en dag fik chancen for at gå i seng med hende, problemet var bare at hun var gift.

Det hele startede med at jeg var kørt op til nogle venner som tilfældigvis også var nabo, og fælles venner til kvinden der tog min manddom.

SEX I DAG?

Lisbeth som kvinden hed, var kommet ind i løbet af aftenen og havde inviteret os på et par øl inde hos hende

Vi havde efterhånden siddet og hygget os i et par timer med både øl, og lidt forskelligt spiritus, og Lisbeths naboer var efterhånden blevet så fulde at de var gået ind til dem selv igen.

Lisbeth og jeg var heller ikke helt ædru, men vi sad fortsat og snakkede, jeg ved ikke om det var alkoholens skyld, eller hvor jeg ellers fik modet fra, for i en pludselig indskydelse tog jeg Lisbeths hånd og lagde den på den hårde bule der efterhånden var opstået i mine bukser, og i stedet for at blive sur begyndte hun nu at gnide sin hånd hen over bulen på mine bukser.

Vi begyndte nu at kysse hinanden, og jeg lagde min hånd på hendes lår, og bevægede den stille og roligt op mod hendes skridt, hvorefter min hånd begyndte at knappe og lyne hendes bukser op, hendes hænder havde efterhånden fået befriet min pik, og hun sad nu med den i hånden og gned frem og tilbage på den, min egen hånd havde fundet vej ned til hendes skamlæber, og jeg kunne mærke at Lisbeth efterhånden var blevet godt våd.

Det var her jeg tænkte at det her må være en drøm, det er alt for godt til at være sandt, men det skete virkelig.

Efter et par minutter spurgte Lisbeth om jeg havde lyst til at elske med hende, det havde jeg i hvert fald, men samtidig sagde jeg også at jeg aldrig havde prøvet det før, men det tog Lisbeth stille og roligt, og sagde at det ikke gjorde noget.

Da vi havde fået tøjet af spurgte Lisbeth om jeg havde husket nogle kondomer, og lige med et troede jeg at jeg havde mistet chancen for at elske med hende, men jeg åndede lettet op, da hun sagde at det nok gik alligevel, hun var sikker på at hun ikke fejlede noget, og at hun desuden var steriliseret, så der var heller ikke nogen risiko for at hun kunne blive gravid, jeg var også sikker på at jeg heller ikke fejlede noget, da jeg jo ikke havde været i seng med nogen endnu.

Lisbeth bad mig derefter om at lægge mig på ryggen i sofaen, og derefter bukkede hun sig ned og tog min pik i munden, jeg kan huske at jeg tænkte, I guder hvor er det her bare skønt, efter et par minutter, tog hun min pik ud af munden, rejste sig op, og spurgte om jeg var klar til virkelig at prøve det, jeg må have haft store julelys i øjnene, da jeg sagde ja.

Hun greb fat i min pik igen og satte sig ned overskrævs på mig, selvom jeg var halvfuld, så glemmer jeg aldrig følelsen, da min pik gled op mellem Lisbeths skamlæber og op i hendes dejligt våde og snævre fisse, jeg troede helt sikkert at jeg ville komme med det samme, men det skete heldigvis ikke, hun begyndte nu at ride mig, og jeg kan slet ikke beskrive følelsen af det, det var det bedste jeg nogensinde havde prøvet, det var en drøm der blev til virkelighed, alene tanken om at hun var 16 år ældre end mig, og meget mere erfaren end mig, det kunne ikke være mere perfekt.

Da Lisbeth havde redet på min pik i nogle minutter, blev vi enige om at lægge os ned på et tæppe på gulvet, hun lagde sig på ryggen, og bad mig om at ligge mig ovenpå i missionærstillingen, igen tog hun fat i min pik, og førte min pik op i sin dejlige elskovsgrotte, jeg begyndte at køre pikken frem og tilbage.

Jeg ved ikke om det var alkoholens skyld, men jeg var selv meget overrasket over at jeg havde holdt så længe, jeg havde egentlig heller ikke lyst til at det skulle stoppe, men da jeg endelig var ved at komme spurgte jeg Lisbeth om jeg måtte sprøjte op i hende, det sagde hun heldigvis ja til, og pludselig kunne jeg mærke at jeg kom i en dejlig orgasme, og sprøjtede min sæd op i en dejlig moden kvinde, for allerførste gang, en kvinde der var så sød at føre en jomfru som mig ind i sexlivets glæder.

Jeg må erkende at jeg ikke er klar over om Lisbeth selv fik orgasme, men jeg er hende evigt taknemlig for den aften for tyve år siden.

Efterfølgende var Lisbeth og jeg sammen 2 gange mere før hun gled ud af mit liv af forskellige årsager, men for ca. 3 år siden fik vi kontakt med hinanden igen, og vi har genopfrisket minderne fra dengang nogle gange siden til begge vores fornøjelse håber jeg, jeg kan kun sige at jeg har nydt de gange vi har været i seng sammen, og selvom jeg i dag er gift og hun har en fast kæreste, er jeg ikke sikker på at vi ikke ender i seng sammen igen, faktisk regner jeg med at besøge hende efter sommerferien, så må vi jo se hvad der sker J

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 74 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.