Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Før Jeg mødte min nuværende mand, var jeg kæreste med en fyr der var 6 år ældre end mig. Det var ok, jeg var næsten 16 og min kæreste havde mange venner, pigerne synes det var pinligt at han havde forelsket sig i så ung en pige. Hans kammerater synes derimod at det var frækt. Jeg havde langt lyst hår meget blå øjne, en krop der var lidt erotisk buttet med store tunge g-skåls bryster, så flere af drengene kiggede tit langt efter mig.

Jeg elskede at klæde mig frækt og uartigt på,for min kæreste,der hed Kim,blev meget tændt når han opdagede at kammeraterne sad og slugte mig med øjene. En aften skulle vi på Bakken med alle vennerne ,det var fantastisk vejr, en temp. på 23-24 grader, gjorde at der var masser af lir i luften. Så for at overraske Kim tog jeg et langt bad,barberede min kusse, bare tanken om at jeg ville overrraske ham gjorde mig liderlig. Jeg onanerede med bruseren og kom i en skøn orgasme. Jeg smurte min krop ind i lækker creme, tog en fræk kjole på og ingen trusser og høje sandaler. Lagde en let sommer make up..

SEX I DAG?

Kim kom og hentede mig, jeg boede stadig hos mine forældre. Han lyste helt op da han sså mig, da vi kom ud i bilen var det første han sagde "Jeg vil kneppe dig lige nu". Jeg sagde Nej, du må vente.Vi skulle mødes med alle vennerne på Ølgod. Vi sad på lange bænke og sang og drak køligt øl, da Kim pludselig blev kærlig og begyndte at kæle mig på de bare lår længere og længere op da han opdagede jeg var trusseløs, blev han mega tændt tog min hånd og førte den ned til hans kæmpe bule der var kommet i hans bukser, jeg fik listet hans store (25 cm) stive pik ud af dens fængsel og gav ham et håndjob, mens jeg selv fik finger heldigvis var der propfyldt med glade mennesker så ingen havde opdaget noget,da han var lige ved at komme gled jeg ned under bordet og tog ham i munden, suttede til han eksploderede i min mund. Det var super frækt. Vi festede hele natten.Da vi vågnede ud på eftermiddagen var vi ikke alene  sengen, hans bedste ven, Bo var blevet meget fuld og synes at han skulle sove imellem mig og Kim. Bo havde et godt øje til mig og hvad jeg ikke vidste var at han havde tigget Kim om lov til at knalde mig hvis jeg altså ville.Kim stod op og gik efter brød.

Bo havde nu frit lejde og da det jo var sommer ,lå jeg nøgen. Han begyndte at kæle for mig, jeg halvsov stadig. Men var godt klar over hvad der foregik. Bo var 12 år ældre end mig, lidt godt i stand uden at være fed. Hans pik havde ikke den str. jeg var vant til, men han vidste udemærket hvad gjorde. Han var helt vild og knaldede mig lidt for hurtigt så jeg fik ingenting ud af det, derfor kravlede han ned til min sjaskvåde mis og slikkede mig til orgasme. Da vi var færdige havde Kim stået og kigget på, mens han rev i sin pik.Vi stod op og spiste morgenmad.

Da det igen blev weekend, efter en hård uge med mange lektier, jeg gik 1.G og Kim arbejdede som slagter,havde vi næsten ikke set hinanden,så vi savnede at være sammen. Jeg cyklede op til Kim og da jeg kom derop var Bo lige kommet, øv - nå men det gik nok. Bo spurgte om vi ville med til Frederiksdal og bade, det lød rigtigt hyggeligt. Vi tog vin og øl med og guf og chips.

Jeg badede topløs og havde bikinitrusser på der blev bundet i en sløjfe i hver sin side. Ude i vandet rev Kim mine trusser af, så han kunne komme til at kneppe mig op ad trappen til badebroen, men under vandet. Vi gik op og jeg lagde mig helt nøgen for at slikke solskin. Drengene ville hellere spille fodbold.

Bo skød flere gange bolden hen til mig, bare for at kigge på mig. På et tidspunkt så jeg ud af den ene øjenkrog ,at Bo lagde an til endnu engang  skyde bolden hen til mig,så jeg besluttede mig til at drille ham, da han kom for at hente bolden, lå jeg med helt spredte ben og pillede ved mig selv.Bo blev lidt befippet og hans pik rejste sig med det samme. Han skød bolden op i et træ og jeg synes at det var super sjovt.

Da solen var på vej til at gå ned pakkede vi sammen og tog hjem til Bo, jeg havde stadig kun bikini trusser på. Jeg bad om at få lov til at tage et bad, da jeg havde stået under bruseren lidt gik døren op og begge fyrene kom ud til mig. Vi endte i en trekant ,som fortsatte da vi havde tørret os efter badet. Jeg suttede pik på dem begge 2 på skift. De introducerede mig til analsex for så kunne vi lave en sandwich, jeg var fyldt helt ud og så liderlig at jeg kom rimeligt hurtigt, der lærte jeg at elske analsex og gør det stadig.

Den sommer var mit livs mest frække og uartige nogensinde.

Om efteråret fandt Bo kvinden han ville giftes med, vi prøvede at lokke Marianne til partnerbytte og firkant, men hun synes desværre at det var afskyeligt og ulækkert, sex skulle foregå for slukket lys og nedrullede gardiner. Bo savnede at bolle med mig så vi mødtes ofte og kørte ud i hans store container lastbil nogle gang var det os alle 3 andre gange bare ham og mig, når Kim f.eks skulle være længe i butikken. Bad han ofte Bo om at tage sig kærligt af mig, vi passede på at Marianne ikke opdagede noget.

Det er nu mange år siden, Kim og jeg gik fra hinanden og jeg mistede kontakten til Bo, men det er ret dejligt at tænke tilbage på, det kan gøre mig helt liderlig.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.