Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en helt almindelig dag da jeg kom hjem fra skolen. Jeg checkede min post og opdagede at posthuset havde kommet til at aflevere forkert, så jeg gik hen til min nabo for at aflevere brevet. Deres postkasse var fyldt så jeg ringede på, men ingen svarede. Jeg ringede på igen men stadig var der ingen der svarede, så jeg tog i håndtaget og gik ind. Jeg hørte nogle små støn fra rummet ved siden af og da jeg var nysgerrig gik jeg ind. 
Her stod nabokvinden og legede med sig selv. Hun var midt i 30'erne, havde en fantastisk god røv og store bryster og så var hun ægte blondine. Hun stoppede da hun så mig. Jeg var bange for at hun ville skælde mig ud, men tværtimod åbnede hun min bukser og begyndte at sutte på mit lem, mens hun stadig legede med sig selv. Jeg var  overrasket over at min nabo som ellers plejede at være så stille gik så lige til den. Hun suttede lige indtil jeg fik en udløsning og sagde så at nu var det hendes tur. Jeg fandt hendes klitoris og legede lidt med den med fingrene hvorefter jeg stødte mit store lem ind i hendes vagina. Hun stønnede som jeg aldrig har hørt det før, jeg tror faktisk at mange ude på gaden kunne høre det men vi var ligeglade, vi blev ved. Jeg stødte hurtigere og hurtigere og hårdere og hårdere indtil vi begge to kom med et hyldende brøl. Jeg tog mit tøj på igen og vi aftalte at vi helt sikkert skulle mødes engang til.....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 72 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.