Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I mine unge år fantaserede jeg tit om sex med ældre erfarne piger. Min sexdebut fik jeg til en fest, da jeg gik i 8. klasse. Jeg var fysisk og mentalt tidligere udviklet og mere moden end mine klassekammerater, og hang derfor ofte ud med drengene fra 10. klasse, og havde endda kontakter til nogle drenge i byens gymnasium. Mine forældre gav mig mere eller mindre lov til at gøre, som det passede mig, da jeg altid har overholdt diverse aftaler og dertil fik høje karakter i skolen. En dag kom Daniel hen til mig og spurgte om jeg var interesseret i at komme med til en 1.g-fest, han var medarrangør af. Jeg blev lidt stolt over invitationen og sagde ja. Daniel havde skrevet adressen ned på et stykke papir og rakte det til mig. De andre drenge og piger i klassen var vildt misundelige på mig. 2 piger fra min klasse spurgte mig, om jeg ikke kunne spørge Daniel, om de også måtte komme med, men de fik afslag. Nå, endelig blev det fredag. Efter skole gik jeg ned til Brugsen for at købe nogle Tuborg. Den unge kvindelige ekspedient kiggede nysgerrigt på mig og smilte, mens hun bugserede de 10 pils forbi stregkode-læseren. "Nå, der skal nok være gang i den i aften", smågrinte hun. "Ja, det kan du tro", svarede jeg. "Det er jo ikke hver dag, man skal til gym-fest, når man går i Folk’ern", fortsatte jeg. "Fedt nok. Jeg skal også holde gym-fest i aften. Hvor sk..". "Hallo, sker det snart noget", afbrød en stemme. "Nå, der er kunder i forretningen", fortsatte hun efter afbrydelsen, og fortsatte: "God fest". "Tak i lige måde", sluttede jeg og forlod Brugsen med mine pils.

Klokken 19:00 stod jeg i en stor kælder i et 3-plans villa, hvor der var 25-30 unge mennesker til stede. Bordplanen anviste mig, hvor jeg skulle sidde. Mellem Pia og Cindy. Cool, tænkte jeg. Til min glæde kunne jeg se, at Daniel var placeret overfor mig. Efter indtagelse af en velkomstdrink, satte vi os til rette ved bordene. Mine borddamer havde allerede indfundet sig på deres pladser. En blond på min højre side og en rødhåret på venstre. Den blonde piges hårpragt syntes jeg at have set før, og ved skæbnens ironi, var det ekspedienten fra Brugsen. "Hejsa - tak for sidst", sagde jeg til Cindy. "Guuuud, er det her du skal til fest", svarede hun, "nej hvor pudsigt at vi skal sidde ved siden af hinanden", fortsatte hun. "Øh, kende i hinanden", spurgte Daniel som så mildest talt overrasket ud. "Ja, vi har kendt hinanden i 1 minut for omkring 3 timer siden", svarede jeg friskt. "Ja", supplerede Cindy og fortsatte grinende: "Brugsen er stedet, hvor man mødes". Det viste sig at Cindy var medarrangør af festen. Hun og Daniel havde inviteret nogle fælles og personlige venner. Det var hendes forældre som stillede kælderen til rådighed. Hendes forældre var yderst velhavende, idet de i tidernes morgen startede en butikskæde op, og Cindy arbejdede i butik for senere at overtage en ledende post i butikskædens administration.

SEX I DAG?

Under middagen blev der indtaget hvid- og rødvin til hhv. laksen og oksestegen samt dessertlikør til isen. Under forretten skulede Pia til mig flere gange og henvendte sig til sidst til mig. "Går du i 1.y", spurgte hun. "Nope, jeg går i 8. klasse", svarede jeg lidt flovt. "Shit, går du i Folk’ern. Det havde jeg ikke troet. Hvem kender du her, udover Cindy altså", spurgte hun. "Charmetrolden der", svarede jeg og pegede på Daniel. Daniel drejede hovedet væk fra sin borddame og flyttede sin arm fra hendes skulder over på bordet og pegede på mig. "Hvem fanden kalder du charmetrold, din lille lort. Hvis der er nogle som fører sig frem her, så er det sgu dig, mand", svarede han grinende. "Piger hør her", råbte Daniel ud i lokalet, samtidigt med at han stillede sig op på stolen og fortsatte: "Kan i se ham der. Det er Kasper. Kasper går i 8. klasse, men til trods for hans unge alder, har han en evne ud over det sædvanlige. En evne kun få, som jeg kender, har. Jeg har den også; derfor har jeg inviteret ham her i aften". "Hvilken evne", lød det længere nede af bordet. "Det er kun noget piger kan få gavn af", svarede Daniel og fortsatte sit onemanshow: "Men hvis du er på det "forkerte" hold Frank, så kan det måske tænkes, at du også kan nyde godt af Kaspers evner. Desuden kan jeg tilføje, at det ikke nytter et hak at udspørge mig yderligere. Spørg Kasper selv. SKÅL". Jeg blev lettere flov over Daniels udbasunering, og vidste med det samme hvad han refererede til. Jeg kunne høre snakken og hvisken rund omkring og tog en slurk rødvin for at dulme nerverne. Under resten af middagen hold jeg lav profil, og forsøgte at snakke udenom når Pia eller Cindy spurgte mig om min specielle evne.

Få sex i dag

Da middagen var indtaget og vinen drukket, blev der gjort klar til dans og pils i lange baner. Cindy bød mig efter et par dansenumre op til dans, for som hun sagde: "Jeg må på den ene eller anden måde kunne få dig til at afsløre din specielle evne". Lyden til ABBA’s Dancing Queen brølede ud af højtalerne. Jeg kunne mærke Cindys nøgne talje på mine underarme og til tider underkanten af hendes svulmende bryster gennem hendes hvide top, når jeg stod bag hende og holdt hendes hænder samtidigt. Brysterne hoppede op og ned, når vi dansede med luft mellem os. Hun var stolt af sine bryster. De var således ikke gemt bag en BH, men sad flot bag en hvide top, som kun lige afslørede omridset af hendes brystvorter. Idet jeg kun gik i 8. og hun i 1.g, betød at hun var et halvt hoved højere end mig. Det betød, at hendes bryster var lige ud for mit hoved. "Airbags" til en crowdet fest er ikke det værste i verdenen. Umiddelbart ville jeg gætte på, at hendes BH-størrelse lå på 75-B. Jeg fik efterhånden rejsning af de ubevidste berøringer og skød derfor underlivet lidt bagud, for ikke at virke for påtrængende. Efter dansen spurgte Cindy mig: "Nå, har jeg ikke fortjent at få din specielle evne at vide". "Hmmmm, ikke endnu", svarede jeg hende grinende. Aftenen gik, og efter 2 timer og adskillige danse og pils senere, var der så varmt nede i kælderen, at jeg måtte ud i den kølige sommeraften. På det tidspunkt var jeg rimelig beruset, men havde da de fleste sanser i behold. Daniel og hans borddame sad og kyssede udenfor. Jeg ville gå et stykke væk fra dem for ikke at forstyrre dem. Idet jeg hurtigt vendte mig om, var jeg lige ved at knalde hoved sammen med Cindy. Cindy havde i alt stilhed sneget sig ind bag mig, og udstødte er pikant hvin. Dette fik Daniels opmærksomhed. "Nå sporty Kaper, hvordan går det", spurgte han og grinede. "Sporty", gentog Cindy, "hvad mener du med det, Danny-boy", fortsatte hun. "Ja, Daniel kalder mig dette, fordi jeg dyrker redskabsgymnastik", forklarede jeg. "Wow, så har du sikkert en lækker overkrop", spurgte Cindy med et glimt i øjnene. "Ja, hehe, det har jeg vel", fik jeg fremstammet.

Cindy stillede sig tæt foran mig og begyndte at hive min sorte T-shirt op for derved at blotte min veltrænet overkrop. "Æhhhh, måske skal vi gå et andet sted hen, for ikke at gøre Daniels veninde jaloux", sagde jeg mens jeg kiggede på Daniel, der gav mig fingeren og smilte frækt tilbage. Den lettere kølige aftenbrise fik Cindy brystvorter til at stivne på få sekunder. Cindy og jeg gik rund om huset, hvor hun tog min hånd og placerede den på hendes bare talje. "Du Kasper, hvad ville du sige til en gang solarium", spurgte Cindy forsigtigt. "Øhhh, ja hvorfor ikke", svarede jeg hurtigt. Vi gik ind i varmen igen, op ad en vindeltrappe og hen ad en mørk gang på 1. salen. Til sidst befandt vi os i et mørkt rum. Cindy tændte for en kontakt og 4 halogenlamper lyste værelset op. Midt i værelset var der placeret et solarium, op af den ene væg en rød sofagruppe. Cindy gik hen til en hvid bænk og begyndte at tage sine højhælede sko af. Derefter kom hun tilbage. "Kasper, selvom du kun går i 8. klasse, syntes jeg at du er vild lækker og skide sød. Jeg har en svaghed for unge drenge som dig, det er min hemmelighed. Hvad er din hemmelighed, som Daniel hentydede til under middagen", spurgte hun hviskende. "Du bruger Yves St. Laurent deodorant, Eternity hudcreme og Respons shampoo", hviskede jeg tilbage. "Jaså, det er din specielle evne. Du kan gætte pigers parfume, hvor sødt", svarede hun. "Ja, men jeg kan noget derudover som Daniel ikke ved", fortsatte jeg og knappede nervøst mine bukser op.

Det er nu eller aldring, hvis jeg skal have noget på den dumme for første gang tænkte jeg. Jeg stod nu som lammet og ventede på Cindys næste træk. Cindy listede en hånd ned i mine boksershorts og jeg snakkede videre: "Jeg har stadigvæk rejsning fra vores første dans. Min anden hemmelighed er nemlig, at jeg kan holde min pik stiv i flere timer i træk, selvom jeg har fået op til flere udløsninger". Cindy kiggede på mig og begyndte at kysse mig, samtidigt med at hun massere min stive pik. Hun tog fat helt nede ved roden og kærtegnede pikken i rolige bevægelser op til pikhovedet. I mellemtiden fik jeg begge hænder op under hendes top. Følelsen af at mærke et par bryster i virkeligheden var fantastisk. Jeg havde tidligere gramset på et par pigers bryster, men det var kun igennem en T-shirt, så dette her overgik alt. Cindy tog toppen af og blotte sine modne fyldige bryster for mig. Nu kunne jeg godt forstå, hvorfor hun ikke gik med BH. De stod ud i luften af sig selv, som om tyngdekraften ikke var til stede i dette område. Jeg begyndte at stønne let og Cindy førte min ene hånd ned mod hendes skød. Jeg tog i stedet for begge hænder væk fra de fantastiske bryster, og trak hendes bukser ned. Hun havde iført sig et par hvide G-strengstrusser. "Kom lad os glemmer solariet og sætte os over i sofaen", sagde Cindy. Cindy satte sig i sofaen og spredte sine ben. Jeg placerede mig på knæ mellem de bløde lår. Med fingrene kærtegnede jeg hendes bryster igen, for derefter at føre dem med mod hendes trussekant. Jeg kærtegnede hendes venusbjerg igennem trusser og de brune lår. Hun løftede bagdelen og jeg trak trusserne ned om anklerne. Til min store glæde var hun ægte blondine. Hendes skød duftede fantastisk, og de lyse skamhår glinsede i halogenlysets skær. Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle gøre, så Cindy tog min hånd og førte den hen til hendes venusbjerg. Jeg kunne mærke at hårene var bløde og fugtige. Langsomt roterede jeg håndfladen på hendes venusbjerg. Nu begyndte Cindy at give små stønnelyde fra sig. Noget rigtigt måtte jeg have gjort, tænkte jeg, siden hun begyndte at stønne, hvilket gav mere selvtillid.

Jeg rejste mig op, smed alle kludene og satte mig ved siden af Cindy. Vi begyndte at kysse hinanden igen og vores hænder legede med hinandens køn. Langsomt spredte jeg hendes svulmende kønslæber og stak prøvende en finger op. Følelsen af hendes fugtige skamlæber omkring min finger, og Cindys pikmassage, fik mig nærmest til at komme, men med den anden hånd fik jeg med besvær fat omkring min pik og pressede rundt omkring pikroden for at holde min udløsning tilbage. Selvom jeg igennem 2 års daglig onani har oparbejdet evnen til at komme flere gange uden at miste rejsningen, ønskede jeg ikke at komme endnu. Min langemand legede rundt i Cindys fugtige skede. Jeg havde et par måneder tidligere læst om kvinders G-punkt, og ville forsøge mig med at finde Cindys. Efter en 5 minutters søgen, fandt jeg det. Hendes krop spændes pludselig, helt uden forvarsel, og hendes skedemuskler spændes omkring min finger. Tak skæbne tænkte jeg. Det var som om min finger blev suget ind i hendes skede. Jeg kørte herefter min finger i et rasende tempo op i hendes vagina og hun kom i en højtlydende orgasme. Jeg trak min finger til mig, og betragtede min hånd der var våd af hendes safter. "Åh Gud, hvor var det lækkert", sagde Cindy forpustet. "Det er vist ikke første gang du har med en kvinde at gøre", fortsatte hun. "Hmmm, jo det er det faktisk. Jeg var vist heldig med at finde dit G-punkt. Begynderheld du ved", svarede jeg tilbage. Cindy smilte frækt til mig. "Vil det sige, at jeg er den første, du sådan rigtigt er sammen med", spurgte hun. "Ja, det er det vel", svarede jeg lidt mut. "Det skal du ikke være flov over. Jeg fik min sexdebut for omkring 1 år siden. Men jeg har aldrig oplevet en så kraftig orgasme før. Nå nu er det min tur til at gøre gengæld".

Cindy rejste sig op og tog mig i hænderne for at hive mig op. Derefter satte hun sig på knæ tog min stive pik i munden og begyndte at sutte den af på mig. Følelsen af at mærke noget varmt og fugtigt omkring mit pikhoved var guddommeligt. Selv i min vildeste fantasi havde jeg ikke kunne forestille mig noget lignende. Cindy begyndte nu at mundkneppe mig. Af og til lod hun sin tunge glide på undersiden af min pik; fra rod til spids og tilbage igen. På et tidspunkt tog hun mine glatbarberede kugler i munden. Overlækkert. Jeg kunne nu mærke, at min udløsning var lige om hjørnet. Jeg greb fat i pikken og placerede den mellem Cindys silkebløde bryster. Jeg lukkede øjnene og hamrede pikken frem og tilbage. I mørket bag mine øjenlåg kunne jeg mærke, at Cindy pressede brysterne sammen om pikken så friktionen blev øget. Aaaaahhhh, råbte jeg, og sendte min første ladning sperm ud over hendes bryster. Jeg blev ved med at lave bollebevægelser og jeg sendte flere sprøjt af sted. Jeg var tæt på at miste bevidstheden, men nåede at lade mig falde forover. Da jeg efter et par sekunder kom til mig selv igen, lå jeg oven på Cindy og kiggede ind i hendes koralblå øjne. "Fuck hvor var det lækkert Cindy. Skal vi se om "Viggo med rullekraven" stadig er frisk". Cindy grinede let og svarede: "Lad os vente lidt og bare ligge her og nyde hinandens kropsvarme". Det kunne jeg godt forholde mig til og jeg rullede om på siden. Cindy gjorde ligeså og vil lå i ske i en ti minutters tid. Jeg begyndte at kæle for Cindys bryster igen. Hendes brystvorter blev stive i min håndflade, men ellers var der ingen tegn på liv i hendes slanke bløde krop. Efter et par minutters brystkæleri rullede jeg om på ryggen og rejste mig op, for derefter at lægge mig ned mellem Cindys lår. Hendes ydre skamlæber var mindre end før. Jeg skilte skamlæberne forsigtigt fra hinanden og blottede hendes klitoris. Jeg placerede min tungespids på hendes klit, og begyndte at slikke og suge på den. Cindy begyndte at stønne svagt. Min tunge legede videre med de indre skamlæber og hendes skedeindgang. Jeg V-formede min tunge og stak den ind i hendes skede. "Ja sådan. Kør tungen frem og tilbage. Uhmmm lækkert", stønnede Cindy. Min pik var stadigvæk stiv fra min første udløsning. Jeg kunne mærke at Cindy forsøgte at gribe fat i den. Jeg satte mig over skrævs på hende og placerede mit lem mellem de guddommelige bryster endnu en gang. Hendes bryster var så faste at de stod op selv om hun lå på ryggen. Jeg tog fat om dem og begyndte at bryst-kneppe hende igen. Mens jeg sad der og kørte den frem og tilbage, legede jeg med hendes fisse. Skiftevis med hendes clitoris, skamlæber og skedeindgang.

"Nå Kasper, nu vil jeg tage din manddom", sagde hun bestemt. Hun kastede mig nærmest af som en tyr smider en cowboy af til rodeo. Jeg lagde mig på ryggen og spillede pik for at gøre den ekstra følsom. Cindy satte sig i hug over skrævs på mig. Hun tog min pik i hånden og sænkede sin blonde fisse nedad. Da pikken rørte de ydre skamlæber, gik der et chok igennem mig. Cindy sænkede sig yderligere ned. Nu var hele pikhovedet begravet mellem de våde opsvulmede skamlæber. Aldrig havde jeg oplevet noget så liderligt, vådt og stramt omkring min pik på samme tid. Jeg er i himlen tænkte jeg. Cindy lave nogle knibebevægelser med bækkenbundsmusklerne. Pikhovedet smuttede frem og tilbage mellem overgangen fra de indre skamlæber og til skedeindgangen. Hun strammede skedemusklerne og lagde mere pres på pikken som derved gled lidt længere op i hendes drivvåde fisse. Endelig slappede hun af i musklerne og jeg gled helt i bund. Jeg lå bare der med fuldt ud skærpede sanser og nød hvordan min manddom blev taget fra mig for evigt. Dette øjeblik var hidtil det største i mit liv. I begyndelsen sad Cindy bare der med min pik oppe i sig. Hun nød også at tage min manddom Efter 1 minut begyndte hun at bevæge underlivet frem og tilbage. Jeg begyndte at se måne og stjerner for mig. Dette her var simpelthen for godt til at være sandt. Hendes flotte bryster gyngede med i takt. Jeg greb fat i dem og æltede dem godt igennem. Jeg var på randen til at komme for anden gang den aften. Som hun smed mig af tidligere, smed jeg hende af nu. Cindy lagde sig på ryggen, trak knæene op til brysterne og åbnede derved sin fisse totalt. Jeg lagde mig henover hende. Hun styrede med sikker hånd mit pikhoved ind i varmen igen. Slap pikken så jeg kunne gøre resten af arbejdet. Jeg stødte forsigtigt pikken en anelse ind så ud igen. Denne procedure udførte jeg en 4-5 gange for til sidst at glide helt i bund. "Jaaaaa, ååååhhh hvor lækkert" stønnede Cindy. Jeg mumlede også noget i den retning, men koncentrerede mig mest om at nyde den fantastiske fornemmelse af min pik mens den i et rasende tempo kørte ud og ind af Cindys våde fisse. "Rolig Kasper, du skal nok nå det", sagde Cindy, og jeg slappede lidt af. Vi fandt efterhånden en fællesrytme. I ny og næ vekslede jeg mellem total fastfrysning af pikkens position i hendes snævre fisse, små hurtige og lange seje hug. Hver gang jeg huggede i bund, stønnede vi begge højt. På et tidspunkt mærkede jeg den velkendte fornemmelse i mellemgulvet, som når jeg onanerede, men denne gang en del stærkere. Jeg satte tempoet i vejret og begyndte at stønne højere og højere. Cindy var også tæt på hendes anden orgasme og hendes skedemuskler trak sig rytmisk sammen og begyndte at malke min pik for sæd. Det begyndte at snurre i hovedet og stramme i kuglerne. Jeg kunne mærke sæden på vej. "Cindy, Cindy, jeg kommer inden længe, er det ok", fik jeg sagt mellem mine støn. "Ja, kom bare op i mig. Jer er på pillen", svarede Cindy hulkende tilbage. Et sidste hug og jeg kom i den kraftigste orgasme, jeg hidtil havde oplevet. Jeg blev ved med at støde pikken op i Cindy orgasme-stramme fisse og sprøjtede og sprøjtede til der ikke var mere tilbage i mig. "Hvor var det lækkert Cindy, tak for oplevelsen", hviskede jeg i Cindy øre. "selv tak, det var dejligt at tage din manddom", svarede hun. Efter et hurtigt bad og gensidigt oralsex, gik vi tilbage til festen.

Der var kun Daniel, hans borddame, Pia og en fyr, jeg ikke kendte, tilbage. De sad alle fire og sov. Forinden havde de ryddet det værste skidt væk, og var drattet om af druk, træthed og (hvem ved sex).

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.