Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg fik min seksuelle debut som 15 årig. Jeg havde selvfølgelig haft skolekærester, men det var ikke blevet til ret meget andet end lidt kyssen og måske røre ved brysterne uden på blusen. Den gang var vi måske lidt mere generte end unge i dag.

Min klasselærer var en ca 30-årig enlig pige, der så godt ud. Hun havde fået bygget et godt forhold op til hele klassen, og det betød at vi jævnligt kom i hendes hjem. En dag skulle jeg hente en bog hos hende og som så mange gange før, bød hun på en kop te og en snak i sofaen. Denne gang kom snakken til at handle om kærester, hun vidste at jeg netop havde overstået et lille uskyldigt forhold med en af klassens piger. Tove, som lærerinden hed, fik drejet samtalen ind på mere og mere seksuelle emner, og jeg havde det svært - hvordan snakker man med en kvinde om sex, når man kun er 15 år? Helt upåvirket var jeg dog ikke, det begyndte nemlig at rykke i min pik, godt nok var jeg uerfaren, men udstyret var ok. Tove havde åbenbart lagt mærke til udviklingen, i hvert fald rykkede hun helt over til mig i sofaen, lagde en hånd på mit skød og sagde "der er da liv i din pik". Jeg rødmede og var også lidt chokeret over at høre min dansklærer sige pik! Hun gav mig et lille kys og gled så ned mellem mine ben, hvor hun hurtigt fik hevet bukserne af mig. Jeg var lidt stiv af skræk, men også nysgerrig. Tove begyndte nu stille og rolig at gnide frem og tilbage på pikken, og pludselig tog hun den i munden. Der gik ikke mange sekunder før jeg sprøjtede en stor ladning sperm i munden på hende. Jeg fremstammede en undskyldning, men hun smilede bare og slikke pikken ren. Nu rejste hun sig op og smed hurtigt sit tøj - jeg gloede måbende på denne flotte kvindekrop - flotte faste bryster og en lille sortklædt kusse. Hun trak nu min T- shirt af og skubbede mig tilbage på sofaen. Tove satte sig på maven af mig, tog min hænder og førte dem op til hendes bryster. En fantastisk fornemmelse, at få lov til at røre ved disse dejlige bryster. Hun begyndte nu at stønne lidt, og jeg så at hun med et par fingre gned sig i skridtet. Pludselig flyttede hun sig hen til mit hoved, og sagde at jeg skulle slikke hende i kussen. Jeg havde jo aldrig prøvet det før, men hun fik sig hurtigt placeret rigtigt, og jeg smagte for første gang (men bestemt ikke sidste gang!) en våd kvindekusse. Efter lidt tid stønnede hun højt og en sitren løb i gennem hendes krop kunne jeg mærke. Tove gled nu væk fra mit hoved, og vendte atter interessen mod min pik, der igen var begyndt at røre på sig. Hun gned lidt på den og så stod den igen helt stiv. Nu satte hun sig ovenpå pikken og lod den langsomt glide ind i hende. Den fornemmelse af en kusse der sænker sig ned over min pik vil jeg aldrig glemme. Nu begyndte hun at ride mig, og da det værste tryk jo var væk nød jeg bare denne fornemmelse af en kusse der klemte sig sammen om min pik. Til sidst blev det dog for meget og jeg måtte endnu en gang komme. Tove gled nu ned langs siden af mig, gav mig et langt tungekys, hvorefter hun hviskede til mig, at dette skulle være vores lille hemmelighed, og at jeg fremover skulle holde mig til piger på min egen alder, jeg havde jo netop bevist at det der med sex kunne jeg godt klare.

Et par måneder efter rejste hun desværre fra byen, måske var nogen begyndt at interessere sig for hendes kammeratskab med klassen, i hvert fald fandt jeg et par år senere ud af at mindst to af mine klassekammerater på samme tid havde haft en lignende oplevelse! Men jeg husker stadig den eftermiddag som var det i går, og så fik jeg aldrig den bog med jeg kom for at hente...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.