Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej Hej denne historie jeg ville fortælle om oplevede jeg sommeren 99. Jeg havde lige købt ny bil og skulle skrive papirerne under hos forhandleren, da det var gjort gik vi uden for at han kunne give mig nøglen til min min nye bil jeg satte nøglen i tændingen og drejede nøglen, og sagde pænt farvel til forhandleren og kørte derfra med en ny bil rigere.

Jeg skruede op for anlægget og drejede ud på motorvejen for at åbne op for alle de hestkræfter der lagde under hjelmen jeg kørte en 20- km og drejede fra motorvejen og ankom til til en lille by, Så så jeg der gik 2 piger til hest den ene af pigerne var lyshåret, slank og fast og den anden var lille og mørk håret men lidt buttet. Jeg vinkede til pigerne og blev gensidet jeg Kørte en km mere så jeg ridehallen lå længer fremme drejede ind og standsede motoren og ventede, her Holte jeg en 5 minutters tid så jeg pigerne ankomme til hallen den mørkhåret pige pegede med pisken på min bil. Her sad jeg i min nye bil med en klump i halsen som en mus i en fælde. Da de kom tætter på rullede jeg ruden ned og den ene af pigerne spurte om jeg kunne tænke mig at få ride undervisning imod at jeg hjalp med at muge ud hos hestene jeg sagde pænt ja tak og fulgte med dem ind i hallen en 30 minutters tid sener, og pokkers ondt i røven skulle jeg hjælpe med stalden, da vi var færdige med dette satte vi os ned i en tom bås med halm i og delte sodavand og så spillede vi spørgsmål og svar. Jeg blev spurt om hvordan jeg havde råd til sådan en dyr bil og hvad jeg lavede om jeg havde kæreste ,osv og jeg svarede det bedste jeg kunne mens jeg sad og nød deres lækre kroppe i ride tøjet. Pludselig spurte Louise (den lyshåret) om jeg syntes de var lækre og om jeg var blevet liderlig af at kigge på dem det kunne jeg jo ikke nægte Catrine (den mørkhåret) kom over til mig og begyndte at klæde sig af og begyndte at kæle for sin fisse så kan det kan nok være at min pik begyndte a røre på sig og det lod jeg heller ikke vare skjult. Jeg lynede ned så kom Louise over og tog fat om pikken og puttede den i munden og begyndte at sutte imens lagde Catrine og kælede med sig selv og sin dejlige mis, imens fik jeg knappet op til Louise dejlige faste bryster og hendes lækre krop og det varede ikke længe før at Catrine fik sin første orgasme på vej så jeg lagde mig over til Catrine og trængte op i hende og bare følesen af hendes stramme kusse og at hun stønnede vildt gjorde at det ikke gik ret lang tid før jeg kom i brag af en udløsning og sprøjte ud over hendes mave og store bryster og de længste sprøjt landede helt oppe på halsen af Catrine, imellem tiden var Louise blev så liderlig af at se på os at hun sagde jeg skulle slikke hendes kusse, så saften løb ned af hendes ben mens Catrine malkede min pik en gang mere men hun var ikke så god til at sutte som Louise så Catrine ville jeg prøve at tage bagfra og det varede heller ikke længe før jeg kom igen men trak mig ud inden udløsningen og stak pikken op i Louises dejlige kusse og kom efter 3 ryk. Og vi fik orgasme samtidig.

Vi lagde os i halmet og slappede lidt af og vi døsede hen da klokken var blevet hen af 17 tiden vågnede vi og trak i tøjet og jeg udvekslede telefonnummer med pigerne og vi sagde pænt farvel til hinanden og jeg kørte hjem, vi så hinanden et par gange senere men jeg mistede kontakten til pigerne selvom det var bedste knald jeg havde fået af de 2 piger.. men er i derude piger ses vi nok engang...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 75 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.