Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tiden gik og jeg fyldte 17 år, frank og jeg elskede i de 2 år på et utal af måder og han lærte mig meget om mænd. Vi havde mange dejlige timer sammen, men jeg forblev jomfru, skønt jeg ofte tryglede ham.

Vi gav hinanden orgasme på alle mulige andre måder. En meget raffineret måde var at han kørte sin pik mellem mine skamlæber til vi begge kom i en dejlig orgasme og jeg nød at mærke hans sperm komme i sprøjt mod min klit samtidig med at hans pik udvidede sig i takt med hvert sprøjt og mærke når det løb ud af min fisse og ned af låret. Han kunne også bare ligge imellem mine ben og slikke min fisse og suge min klit til en dejlig orgasme.

SEX I DAG?

Eller når jeg gav ham udløsning, så studerede jeg hvordan hans pik blev lidt hårdere lige før han kom. Jeg opdagede at den på undersiden var lige som en kraftig blodåre når den var godt stiv, hvis jeg trykkede på den på en bestemt måde kunne jeg holde hans udløsning tilbage og give ham en længere orgasme. Jeg blev så dygtig, at jeg kunne holde ham hen i lang tid. Når jeg så lod ham komme kunne jeg mærke hvordan sæden pressede sig vej.

Eller når han var lige ved at komme, så kunne jeg holde om pikken og så med tommelfingeren trykke opad på pik hovedet, så faldt den lidt, så løsne og slikkede lige til den var lige ved at komme igen. Jeg blev istand til holde hans udløsning tilbage. Det kunne ske vi hyggede os en hel dag på den måde, hvor han så til sidst fik en kæmpe udløsning med 5-6 kraftige sprøjt og sæden blev at løbe lidt ud af pikken et stykke tid.

Han sagde at hvis manden på den måde holder igen, så ville han kunne give kvinden mange flere orgasmer, da mænd som oftest har svært ved at komme så hurtigt efter hinanden som kvinder kan. I øvrigt, sagde han, så bliver mandens pik enormt følsom og hans nydelse meget intens når den, efter at være holdt tilbage langt om længe kommer op fissen eller når kvinden tager den i munden og føler ned af den.

.

En dag kort tid efter min 17 års fødselsdag, hvor jeg kom over til ham, så jeg at der stod en bil på gårdspladsen som jeg ikke kendte. Jeg blev godt ærgerlig for det betød at han havde gæster og så skulle vi ikke hygge. Jeg var ellers rigtig opstemt til sex. Mit skød brændte efter at mærke han tunge lege med min klit. Kort sagt jeg var rigtig godt liderlig.Jeg havde kun en tynd sommerkjole og et par små trusser på. Det var rigtig sommer og meget varmt.

Da jeg kom ind i køkkenet lod jeg en finger glide ind ved trusse kanten op til min fisse og mærkede hvor våd den var ---åhhh jeg lod fingeren glide op til min klit, jeg var meget liderlig. Pludselig gik døren op og en ung mand stak hovedet ind og grinede frisk og sagde: ”Hej ! Jeg hedder Kurt, du må være Tanja ? --- forskrækkede jeg dig ? ” -- ”Øh—nej ” fik jeg fremstammet. Jeg blev helt rød i hovedet, og tænkte : ” Mon han havde hvad jeg lavede?”

” Det er min tante, som er på besøg hos Frank og nu har jeg gået rund her i næsten 2 timer og ventet på at du skulle komme. Frank har jo fortalt mig om dig, han har bestemt ikke overdrevet da han beskrev hvor sød du er”.

”Århh hold op ”, sagde jeg genert. ” Jamen jeg mener det, jeg troede ikke mine øjne, hvad får du tiden til at gå med ? ”.

” Nå—ikke noget sådan jeg er her hos Frank og ordner forskelligt engang imellem.”

” Har Frank slet ikke forsøgt at komme i dine trusser ”-- Jeg blev overrasket ja nærmest chokeret over spørgsmålet og fik fremstammet, vist uden større overbevisning : ”Nej da – Frank er meget reel og sådan er han slet ikke.”

” Ha -- der er ikke det skørt han ikke har rendt efter, den gamle kusse tyv.”

” Det tror jeg altså ikke på !!!”. Sagde jeg vredt. ” Nå-da-da! ” Grinede han. ”Vil du stadig bilde mig ind at du ikke er varm på ham? ”

Jeg kiggede ned, godt irriteret over at jeg var så let at afsløre.

” Jeg tror altså ikke på at Frank er sådan !”

” Nå—men jeg gætter på at han lige nu er i gang med at kneppe min tante”. Jeg rystede på hovedet og forsøgte at begynde på mit arbejde. Nu var jeg rigtig godt irriteret over at han var så ligefrem og fræk.

Han stod og så på mig lidt. Pludselig sagde han med et smørret grin ; ” Så kom lige med her engang !”

” Nej jeg vil ikke.” Sagde jeg. Han tog et fast tag i min hånd og trak mig med. Modvilligt fulgte jeg med, ind gennem entreen ud på terrassen og over imod hegnet omkring haven.

Da vi nærmede os hegnet gik begyndte han at gå langsomt hen til et sted hvor brædderne ikke sad helt tæt, sådan at man kunne se ind i haven.

” Prøv at se ! ” Hviskede han. ” Nej det er forkert, det vil jeg ikke.” Sagde jeg.

Det må du da selv om, men så kunne du se jeg havde ret.” Grinede han.

Jeg kiggede forsigtigt, Jeg skal love for jeg fik syn for sagen. På en luft madras lå frank oven på en dame. De var begge nøgne og jeg kunne se hvordan hendes bryster gyngede op og ned i takt med at Frank stødte sin pik hårdt op i hende.

Jeg blev skuffet over at se Frank kneppe en anden, men han havde jo aldrig lovet mig noget og samtidig så kunne det ikke undgås at sceneriet påvirkede mig så jeg blev mere liderlig og fik den følelse som alle piger kende, når man bliver rigtig liderlig. Denne følelse som om benene bliver slappe, fissen føles meget varm og det prikker dejligt i brysterne.

Jeg glemte alt omkring mig stod med stift blik og så hvordan hans muskler i ryggen spændte for hver gang han stødte sin enorme pik op i damen, der lå på madrassen med benene helt op på hans skulder. Jeg fik en underlig fornemmelse, for selv om Frank og jeg havde prøvet meget, så var det noget helt nyt og det virkede utroligt pirrende at se nogen kneppe rigtigt. Det havde jeg aldrig set før, ikke engang på FILM.

Nu trak han sin pik ud. Jeg stirrede den var enormt stiv og glinsende af damens saft.Hun kyssede ham og vendte sig om så hun lå på alle fire. Han tog om sin pik og ligesom lod den søge lidt rundt, så stødte han til og den store pik forsvandt helt op i hendes fisse bagfra. Først helt i bund så næsten ud igen hun stødte bagud så den gled helt i bund igen. Jeg var helt optaget af at betragte de to. Pludselig mærkede jeg at Kurt stod bag mig og kælede med mine baller, han pressede sig mod min bagdel. Jeg kunne mærke hans stivepik gennem bukserne. Han var altså også meget på virket af det vi så. Jeg pressede min bagdel lidt imod ham. Nu førte han en hånd ned foran og lod den glide søgende ned over min mave og ned uden på trusserne til min fisse, længere ned. Jeg spredte benene så han kunne komme ind mellem mine ben. Det var bare skønt, jeg havde glemt min skuffelse over at Frank kneppede en anden, jeg var helt opslugt af lidenskab. Jeg kunne høre at Kurt var begyndt at trække vejret tungt, Jeg mærkede begge hans hænder ned langs mine hofter, med et havde han trukket mine trussen ned til knæene. Jeg bøjede mig ned og tog dem helt af, idet samme satte han sig på hug bag mig og nu skilte han forsigtigt mine skamlæber og lod fingeren følge den op mod min klit, som han klemte blidt.

Det var utroligt ophidsende at stå og se de to inde i haven samtidig med at Kurt gik på opdagelse i min fisse. Åhh hvor var jeg liderlig, det bare skønt. Jeg tror aldrig jeg med Frank havde været så liderlig som nu. Jeg vendte mig om han og stak tungen lidt inden for og op mod min klit. nu klemte han min klit mellem sine læber og sugede den ind og ud. Jeg sank ned i knæ, så han måtte holde mig. Jeg havde aldrig mærket og følt noget så intenst før, jeg pressede mit skød mod ham, kørte mit underliv rundt i små cirkler, for at gøre nydelsen størst. Han stoppede og rejste sig op, jeg trak lidt ned i elastikken på hans shorts så hans pik svippede ud og satte mig på hug, trak hans shorts helt ned. Pikken stod lige ud, jeg tog om den og trak forhuden tilbage, han stønnede, så lod jeg læberne glide ned over pik hovedet for så at gentage processen et par gange, så kørte jeg læberne ned over hele pikken, samtidig med at jeg med den ene hånd kælede med pungen og lige bag den. Jeg kunne have hele pikken i munden, det kunne jeg ikke med Frank`s pik, den var meget størrere end Kurt`s.

Kurt nærmest gispede og gjorde kneppe bevægelse, men pludselig sagde han forpustet ; ” Du må stoppe ellers kommer jeg i munden på dig og jeg vil kneppe dig rigtigt, lad os finde et bedre sted.”

Han trak sine shorts op og Jeg fulgte ham ind i huset til et af gæsteværelserne.

Da han lukkede døren trak jeg kjolen over hovedet og stod helt nøgen foran ham.

Han trak hurtigt sine shorts og skorte af og vi stod helt nøgne og så på hinanden. Han havde en flot krop og var meget solbrændt.

Stille gik han om bag mig og tog om mig og kælede blidt med mit ene bryst og lod den anden hånd glide ned over min mave. Der gik en sitren igennem min krop da han trykkede blidt og lod to fingre smutte ind mellem mine ben og trykke på min klit. Jeg vendte mig om mod ham, kælede med hans pik, han stønnede ; ”åhh Tanja du er så dejlig !”, nu så jeg der kom små klare dråber ud af hans pik og at den vippede opad i takt med hans puls slag.” Jeg ved du er jomfru skat ! --- er du klar til at prøve rigtigt, jeg skal nok være forsigtig ! ” -- ” jahhh åh ja ” sukkede jeg og kyssede ham, han omfavnede mig, det var himmelsk at stå tæt sammen, helt nøgne. Vi gik over og lagde mig på sengen.

Jeg spredte min ben, helt ud så han havde fri adgang til min nu meget våde og villige fisse.

Han lod en finger følge min revne og trykkede blidt på min klit, ” er du klar skat?”. Jeg så blot på ham og nikkede.

Jeg mærkede hans pik mod mine skamlæber, som han forsigtigt skilte ad, Så kørte han pikken op og ned langs revnen og næsten ned til mellem kødet og nu gled den lidt ind. Jeg tror aldrig jeg havde været så liderlig før. Nu lidt længere og nu stoppede han, trak den lidt ud igen og så ind til det spændte og så helt ud. Jeg kiggede spørgende på ham.”

Tanja, du er så fantastisk stram og dejlig, så jeg er lige ved at komme og du skulle gerne nå at få noget ud af det”. Efter et lille øjeblik gled han ind igen og så!!!--- Han stødte hårdt til og gled langt op i mig. Det gjorde smule ondt og samtidig var det underlig at ha noget oppe i skeden. Først lidt ubehageligt, men lidt efter lidt kunne mærke varmen fra hans pik brede sig ud i min krop og den samme nære fornemmelse, som da vi omfavnede hinanden. Vi lå helt stille med hans pik helt oppe i mig. Selvom han holdt den helt i ro kunne jeg mærke hans puls gennem pikken.

Han begynde at kneppe mig først stille og roligt, de første par gange den gled ud og ind sved det lidt, men efterhånden som han øgede tempoet og det gik hurtigere.

Hver gang han stødte hårdt op i mig kunne jeg mærke hans stød mod mit skamben og derved blev min klit optimalt stimolleret jeg nærmest skreg i estase og vred mig. Med et kom hans udløsning jeg kunne mærke hans pik blive om muligt mere stiv og han kom længere op i mig og nu --- ja nu åhhh. en dejlig varm fornemmelse og min skede begyndte at trække sig sammen i ryk om hans pik. En helt ny og dejlig fornemmelse at føle disse sammentrækninger om en pik der gled ud og ind i min fisse.Min orgasme kom som et eksprestog alt blev sort jeg pressede mig mod ham og min fisse malkede ham for alt, han holdt sin pik helt rolig et stykke tid, så knepped han mig stille til min orgasme var klinget helt af. Vi lå bare sådan i meget lang tid selv om hans pik var blevet slappere, så lod han den blive oppe i mig medens vi lå og kyssede og sagde søde ord til hinanden.

Da vi havde ligget sådan et stykke tid, begyndte hans pik at vokse inde i mig, det var dejligt at mærke, hvordan den langsomt i små ryk kom længere og længere ind, uden at vi rørte os.

Vi lå bare helt stille og følte hans pik langsom fylde mig igen, vi nød denne tætte kontakt i et godt stykke tid. Så begyndte han langsomt at kneppe mig i en fast rytme jeg pressede mit underliv op imod ham i takt med hans rytme. Vi kneppede i den rytme længe og jeg nød hvordan han stødte langt op i mig. Med et begyndte jeg at mærke den dejlige fornemmelse når min fisse trak sig sammen i kraftige ryg og hans pik ligesom tvang sig vej op gennem rytmiske sammentrækninger og med et forsvandt alt omkring mig jeg mærkede kun ham, vred mig klynkede – tog om hans baller og pressede ham mod mig, det sitrede i min krop min orgasme var på vej jeg vred mit underliv i takt med at hans rytme blev hurtigere og med et var en dejlig orgasme over mig, ikke så kraftig og intens som den første men på en måde følte jeg at jeg havde styr på den og jeg var forberedt på at få orgasme med en pik i fissen. Nu mærkede jeg han komer langt oppe i mig den dejlige fornemmelse når pikken stød vis udvider sig helt oppe i bunden af fissen og så fornemmelsen, sæden der presser sig vej i den snævre plads når pikken er helt i bund.

Den varme fornemmelse af hans sæd der blander sig med mine safter og giver ekstra nydelse i en pik glad fisse. Han blev langt oppe mig efter han var kommet og støder et par gange sin pik langt op i mig, han så på mig og blev ved med at støde den op, til han var sikker på at min orgasme var ovre så trak han sig ud og vi lagde os ved siden af hinanden og bare lå og nød hinandens nærhed uden at sige noget.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 62 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.