Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Her er min historie jeg var en bondekvinde på dengang 48 da jeg forførte vores landbrugselev på 17 år Vi boede dengang på Fyn manden var på landbrugsmesse i Herning og jeg og eleven skulle selv passe bedriften i de to dage han var borte.

Jeg skulle ud i stalden og hente mælk ind til morgenmaden da jeg åbnede stalddøren og gik ind så jeg ind i kølerummet til min store forbløffelse at eleven stod med sugekoppen oppe ved sin pik og han lod apparatet suge ham jeg lod være med at give mig til kende men bliv alligevel meget liderlig ved tanken om hans pik jeg gik ind uden at få mælk med ind

Da han kom ind til morgen bordet ville jeg utrolig gerne i snak om det jeg havde set men han var noget genert vidste jeg så det blev bare ved tanken. Til aften sagde jeg at han havde været en god afløser for min mand og at han sagtens kunne afløse, han smilte forlegen og jeg sagde at han ikke skulle rødme for at komme i lag om det frække spurgte jeg om han ikke skulle ud til sin veninde hvortil han svarede at han ikke havde nogen og ikke havde lyst. nnråh svarede jeg og så var det at jeg gik lige på og sagde at han da sagtens kunne forføre mig han svarede ikke men jeg kunne se han blev lidt flov.

Vi spiste færdig og han ville gå ind til sig selv men jeg sagde at han skulle da med ind til mig og have aftenen til at gå nu da han ikke skulle andet, vi sad og så tv da jeg satte mig overfor med let spredte ben og håbede at han ville se op til min fisse som jeg havde givet små trusser på bare for at han skulle kunne blive stiv, det lykkedes og jeg satte mig over og tog ham på lårene og sagde at han da gerne måtte mærke på min krop hvis han havde lyst til lidt dame former.

Han svarede ikke og jeg var bare blevet godt liderlig og jeg kunne se hans pik voksede så lyst havde han jeg tog hans ene hånd og lagde den på mit bryst og hviskede tag og leg med den han gjorde det og til sidst stak han også hånden ned mellem mine nu våde skamlæber dejlig føltes det jeg spurgte om han havde prøvet at kneppe en kvinde før, men det havde han ikke, så jeg sagde at nu måtte han hvis han havde lyst, og sikke en pik der kom frem dejlig stiv og han kneppede kun få minutter inden han fik udløsning, så jeg fik ikke noget rigtig ud af det den første gang, men om natten da vi gik i seng for at sove fik jeg en dejlig orgasme sammen med ham og nu har vi prøvet det et par gange siden i smug når manden er i byen det føles dejlig frækt med så ung en fyr...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 67 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.