Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Mandag morgen. Arbejdsdag igen.
Mester giver mig besked om at køre til en nærmere angiven adresse i udkanten af byen. Bare det bliver inden middag kan jeg selv bestemme hvornår jeg vil udføre arbejdet, der består i at opsætte tre udendørs lamper på en terrasse.

Det er en rigtig varm sommerdag og sidst på formiddagen beslutter jeg at køre til den angivne adresse. Jeg finder stedet. Garagen er tom og jeg regner ikke med at finde nogen hjemme. Ikke at det betyder noget. Jeg ved hvad der skal laves og har fået at vide hvordan jeg kan komme ind i huset hvis det bliver nødvendigt. Jeg går om på terrassen, medbringende de lamper der skal monteres.

Her venter en overraskelse. På en solseng ligger en ældre kvinde og solbader. Bortset fra et par minimale hvide bikinitrusser er hun splitternøgen. Hun kigger spørgende på mig.

Jeg får fremstammet mit ærinde. Hun smiler, nikker og siger "Bare gå i gang".

Jeg starter på arbejdet, men jeg må indrømme at det kniber med koncentrationen. Det skyldes kvinden. Hver gang jeg har mulighed for det kigger jeg på hende. Nyder synet at hendes bryster, hendes venusbjerg der hvælver sig bag stoffet i de næsten gennemsigtige trusser.
Jeg har efterhånden fået et ordentlig jern på. Mine arbejdsbukser er blevet udstyret med en stor bule foran. Jeg forsøger at lade være at kigge på kvinden. Det er næsten umuligt. Jeg føler, at jeg bliver betragtet og kigger endnu en gang på kvinden. Ganske rigtigt.

Hun ligger og betragter mig. Med et dovent smil lader hun tungespidsen glide frem og tilbage mellem sine læber.

Det gør udslaget. Nu må det bære eller briste. Uden et ord går jeg hen til solsengen. Bøjer mig frem. Kysser hende. Næsten brutalt maser jeg min tunge ind i hendes mund. Jeg mærker hun svarer igen, så stadig uden at sige et ord lyner jeg mine arbejdsbukser ned. Får pikken trukket ud i det fri. Jeg trækker mig tilbage fra kysset. Tager fat i kanten af hendes trusser og trækker dem af hende. Mens jeg med den ene hånd holder om pikken lader jeg den anden hånd glide ind mellem hendes lår. Videre op mellem skamlæberne. Mærker hun er våd, drivvåd.

Hånden fortsætter op til hendes klitoris som jeg lige giver et lille kærtegn inden jeg lægger mig på solsengen. Mellem hendes spredte ben. Med pikhovedet direkte ud for hendes kusse. Jeg presser mig ind mod hende og mærker hvordan hendes fisse villigt tager mod min stive stang. Mine hænder finder hendes bryster og jeg begynder at lege med de stive brystvorter. Uden at forhaste mig lader jeg langsomt pikken glide til bunds i hendes varme kusse. Først da jeg er begravet til roden begynder jeg for alvor at kneppe hende. Ind og ud af fissen hamrer min pik. Som et stempel kører pikken frem og tilbage i den velsmurte kusse. Hver gang jeg er helt i bund i hende udstøder hun et lille skrig og klemmer kussen sammen om pikken. Jeg kan mærke at jeg er ved at komme og forstærker mine stød i hendes kusse.

Det får hende med. Hendes underliv roterer vildt, mens jeg banker pikken ind og ud af hende, mens jeg krammer hendes bryster. Så kommer jeg. Spermen sprøjter op i hendes fisse. Hun slår benene om ryggen på mig. Presser mig helt ind til sig, mens hendes kusse malker spermen ud af min pik. Jeg kan mærke hvordan orgasmen også rammer hende. Hun spænder kroppen som en flitsbue mens udløsningen ruller gennem hendes krop. Min pik er stadig halvstiv da jeg trækker den ud af hende.

Jeg rejser mig, rækker hende hånden og trækker hende op i siddende stilling. Så stiller jeg mig foran hende. "Slik den ren" siger jeg.
Hun adlyder. Lader tungen køre frem og tilbage over pikhovedet, fanger alle spermdråberne. Min pik vokser under den kyndige behandling kvinden giver mig. Hun fortsætter med at sutte og slikke indtil jeg kommer igen. Denne gang i munden på hende.
Hun sluger hele ladningen og lader sig falde tilbage på solsengen. Jeg lader min pik glide tilbage i arbejdsbukserne, lyner op og gør arbejdet med lamperne færdigt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 96 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.