BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det burde jeg have gættet. Gættet, at jeg ikke var den eneste i firmaet der har lært hendes våde fisse at kende. Hun har jo også haft besøg af vores yngste lærling på 17. Hvordan jeg ved det? Jo, vi snakker jo lidt sammen i frokostpausen.

Da Ole, vores lærling, i går kom hjem efter et kundebesøg, var han helt rød i hovedet og meget forvirret. Vi gik ham lidt på klingen og fik denne historie af ham. "Jeg kørte ud for at måle op til den installation vi skal lave i næste uge.
Jeg ringede på døren og en meget letpåklædt kvinde åbnede for mig. Jeg forklarede hvad mit ærinde var og hun viste mig indenfor.
Jeg kunne ikke undgå at se hendes bryster da jeg gik forbi hende. Hendes tynde natkjole skjulte absolut intet.

Jeg kunne se både bryster og vorter og en mørk trekant gennem det florlette tøj. Hun viste mig hvor hovedafbryderen var og blev så stående for at iagttage mit arbejde. Hendes nærvær, samt synet af hendes krop fik min pik til at røre på sig.

Jeg var simpelthen blevet utroligt liderlig. Så liderlig at jeg ikke kunne arbejde før jeg fik taget trykket af. Jeg spurgte høfligt om jeg måtte benytte hendes toilet. Hun nikkede og viste mig vej ved at pege på en dør længere nede ad gangen.

Jeg gik derud, åbnede bukserne og fik med lidt besvær hevet min stive pik frem. Næppe havde jeg fået den frem før hun trådte ind af døren. Nøgen. Helt og aldeles nøgen. Hun spildte ikke tiden. Hun satte sig straks på hug.
Tog min stive pik ud af hånden på mig, og begyndte at slikke den nede ved roden. Hendes tunge bevægede sig fra mine nosser op til mit røde pikhoved. Det svimlede for mine øjne, da hendes læber omsluttede min pik helt ned til roden.

Min pik er ikke specielt lang, men ret kraftig nede ved roden. Den fyldte hendes mund og hals men man kunne se at hun havde prøvet det før. Denne følelse var ny for mig. De piger jeg har kendt indtil nu har aldrig taget min pik i munden. Jeg kiggede hende i øjnene, da hun kiggede op på mig og begyndte at kneppe mig med munden. Hendes øjne lyste af begær. Jeg koncentrerede mig om følelsen af at hendes mund kneppede min pik. Hun fortsatte med det indtil jeg til sidst mistede kontrollen og eksploderede i hendes mund.

Hun slugte hver en dråbe og rejste sig så op og kyssede mig. Min pik var stadig stiv da jeg trak hende ind til mig. Hun hviskede "Knep mig. Jeg trænger til at blive kneppet." Jeg løftede hende op mod væggen. Hun spredte sine ben og slyngede dem rundt om mine hofter.
Min pik pressede mod hendes våde skamlæber og langsomt gled den op i hendes kusse. Da min pik gled op i hende stønnede hun "Knep mig!" skreg hun. "Knep mig hårdt!". Jeg begyndte at støde pikken hårdt op i hende, mens hendes vulgære sprog ophidsede mig mere og mere. Hun var presset op mod væggen, og det klaskede hver gang jeg stødte til. Med en hånd på hver balde, sænkede jeg hovedet og begyndte at slikke hendes ene brystvorte. Hun bevægede sig rytmisk og med den ene hånd tog hun fat i mit hoved og pressede det ind mod brystet.

SEX I DAG?

"Bid mig!" bad hun, "bid i min brystvorte!". Jeg suttede hendes stive brystvorte ind i min mund. Bed let i den med tænderne, mens jeg pumpede min stive pik ind i hendes kusse. Ved hver stød kunne jeg mærke hende skælve. Jeg vidste at jeg ikke kunne holde ud ret meget længere. Jeg stødte pikken helt i bund og hendes krop blev presset mod min mens hun skreg. "Jeg kommer, Ååh ja!"
Hun skreg så højt at jeg var bange for at naboen kunne høre hende.

"Kom sammen med mig skat! Fyld min kusse med din sperm!". Med de ord kom vi begge, og min sperm skød op i hendes drivvåde fisse. "Knep mig igen!" Hendes ord var alt jeg behøvede. Hun bukkede sig forover, tog fat i kanten af håndvasken og spredte sine ben. Jeg tog fat i min pik og gned den mod hendes synlige skamlæber. Op og ned mod hendes skamlæber gned jeg min pik. Hun stønnede højere og højere. Jeg tog fat i hendes hofter med begge hænder. Langsomt pressede jeg min pik op i hendes kusse indtil mine arbejdsbukser rørte ved hendes smukke røv.

Jeg holdt min pik helt stille i mindst et halvt minut. Hun begyndte at bevæge sine hofter frem og tilbage. min pik gled næsten helt ud af fissen inden hun pressede den i bund igen. Min venstre hånd gled op over hendes krop indtil jeg nåede til hendes bryst. Jeg begyndte at nappe hendes brystvorte.

Hun stønnede højere og højere mens hun langsomt satte tempoet op. Jeg lænede mig frem og begyndte at kysse hendes nakke og ører. Hun svarede ved at sætte tempoet i vejret. Jeg flyttede min højre hånd fra hendes hofter og om til hendes skød. Jeg begyndte at gnide hendes klitoris, mens min pik gled ind og ud af hendes våde kusse. Jeg kunne mærke hendes kussehår mod min hånd, mens jeg gned og nappede hendes klitoris.

Hendes stønnen blev til høje skrig, da vi igen mistede kontrollen og jeg fyldte kvinden med min sperm. Hun vendte sig rundt og kyssede mig lidenskabeligt. "Tak!" sagde hun mens hun samlede sin badekåbe op. Hun vinkede til mig da hun gik ud fra badeværelset. Jeg stod tilbage med min slappe pik indsmurt i sperm og kussesaft, mens jeg tænkte over hvad der var sket.

Jeg havde aldrig kneppet en kunde før." Sådan sluttede Ole sin beretning.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 82 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.