Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Et par uger efter denne skønne oplevelse, har vi engelsk igen. Vi slutter en time før, ved ik hvorfor det sagde hun ikke. Men det var da skønt.. Jeg var den sidste tilbage og var ved at pakke mine sager sammen. Det samme var hun.

Jeg sagde tak for sidst til hende, hun sagde selvtak. Der blev lidt tavshed. Hun spurgte hvor jeg boede her i byen, svarede et par gader væk. Hun smilede til mig, kan jeg komme med dig hjem nu spurgte hun. Øhh ja svarede jeg lidt tøvende.

SEX I DAG?

Har du da ik lyst spurgte hun, du lyder lidt genert. Jo smilede jeg, jeg har vildt lyst til dig. Er du kørt herom spurgte jeg, ja sagde hun så køre vi nu. Okay, du kan samle mig op ude ved vejen, om fem minutter.

Hun kyssede mig heftigt, ses om lidt.

Stod og ventede lidr. Hun kom kørende, satte mig ind og vi kyssede lidt. Nå hvor skal vi hen af du, hun kørte og jeg forklarede.

Vi ankom og jeg låste os ind, det gik temmelig hurtig for vi var begge meget tændte. Låste døren efter os og straks efter stod vi tæt omfavnende og kyssede, krammede, kælende og udforskende.

Vi fik slået sengen ud, så der var mere plads at hygge på. Vi lagde os tæt ind til hinanden og kyssede og kælede videre. Efter ca. 5 minutter fik vi tøjet af.

Hun var så smuk at se på, og så dejlig blød at røre ved.

Jeg begyndte at kysse mig ned til hendes bryster, hvor jeg lå og suttede og slikkede på de nu stive brystvorter. De var så dejlig bløde og faste.

Efter lidt tid videre ned over maven og ned i mellem hendes lår. Hun spredte med det samme benene, hvor der var den skønneste glatbarberede fisse.

Jeg legede lidt med tungen over lårene og skamlæberne. Men ik direkte på klitten eller fissen.

Det var for meget for hende, hun tog fat om mit hoved og pressede det ned imellem hendes skamlæbe. Sådan det var umuligt at slikke andet end fissen. Hun smagte fantastisk sødt, og det drev ud af hende med de gyldne dråber.

Hun lå mere urolig og stønnende end dengang omme på skolen. Jeg tog et par fingre til hjælp, og fandt hendes g-punkt, det var alt for meget for hendes fisse den strammede mega meget om mine fingre.

Hun kom hun i en brag af en orgasme.

Ååååååhhhh jjaaaaa ååååhhh ja jajajajj kooooooommmmmeeeer nuuuu...... skreg hun ud i rummet, efter at have fået pusten igen lå vi og kyssede og kælede.

Hun smilede til mig og sagde, så må jeg vil hellere få ordnet den stiveret dernede, den er vist ved at sprænge.

hun kyssede sig ned til min pik, og begyndte at kysse den. Hun trak forhuden ned og begyndte at kysse pikhovedet. Hun sank ned over pikken med læberne, og det føltes som at komme i den syvende himmel med den legende tunge hun har.

hun suttede og suttede, men der gik ikke lang tid før jeg kom op i munden på hende, med mange kastader af spærm.. Hun klemte læberne hårdt sammen om pikhovedet for ik at miste noget af spærmen. Hun slugte alt. Og det var en fantastisk følse.

Vi lagde os tæt sammen og lå og kyssede og kælede.

Jeg spurgte hende om hun havde prøvet en DILDO med vibrator før, hun svarede nej.

Vil du prøve en, øøhh ja svarede hun. Hun spurgte hvorfor en dreng havde den.

Kort forklaring: "En af mine pige venner skulle have en, og hun spurgte om jeg ville købe den til hende.

Jo det kunne jeg da godt. Men da den var kommet med posten, ville hun ik have den alligeveller, og sagde jeg måtte beholde den.

Så den er helt ny."

Okay svarede Mette.

Jeg hentede den og hun sagde hun ville ligge i en 69 og have den i fissen. Okay det kunne vi godt.. Hun sagde hun kunne ligge nederst Jeg lagde mig ind over hende og hun begyndte at sutte min pik igen.

jeg tændte for første trin på dildoen og kørte den op og ned af hendes skamlæber, hun sukkede dybt da hun mærkede den.

Jeg førte den langsomt op i hendes drivvåde fisse. Jeg slikkede på hendes klit i mens at jeg begyndte at kørte dildoen hurtigere og hurtigere ud og ind af hendres fisse. Nu var den oppe på fuld styrke dildoen. Det påvirkede hende meget kraftigt, så hun var begyndt at ligge meget uroligt. jeg var også tæt på at komme da hun kom i en brag af en orgasme. Da det skete var hun meget hårdt suttende på min pik, og det kunne den ik modstå så endnu engang kom jeg i munden på hende.

Jeg tog langsomt dildoen ud af kussen på hende. Jeg lagde mig og op til hende og kyssede hende. Jeg lagde dildoen imellem vores læber og vi slikkede den ren i fællesskab.

Vi lå og slappede af og kyssede og kælede.

Jeg lagde mig ind over hende og førte min pik op i hende, og begyndte langsomt at bolle hende i en god missionærstilling. Vi kyssede stille og heftigt på skift. Det var så fantastisk.

Efter ca. 20 minutter kom jeg oppe i hende. Hun sagde tak, kyssede hende og sagde selvtak smukke. Vi lagde os tætomsluttet af hinanden og slappede af. Indtil hun tog af sted. 

Så må vi se om i får en ny fortælling om vores hede sexlyster sammen. På gensyn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 27 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.